Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kordona benzemiyor baya erkek duruyor yumurtalıkları görünüyor çünküKızlar % 55 60 erkek dedi emin olamadım kordon olabılır mi
Teşekkür ederim yorumunuz içinKordona benzemiyor baya erkek duruyor yumurtalıkları görünüyor çünkü
Etraftakiler kordon olabılır deyınce ondan sormak istedim teşekkür ederim yorumunuz için 15 haftalıgım bu aradaBencede erkek
Rica ederim ama arkadaşında dediği gibi küçük toplar görünüyor çıkıntının arkasındaEtraftakiler kordon olabılır deyınce ondan sormak istedim teşekkür ederim yorumunuz için 15 haftalıgım bu arada![]()
Teşekkür ederimRica ederim ama arkadaşında dediği gibi küçük toplar görünüyor çıkıntının arkasında
Sağlıkla kucağınıza alın InsallahBenimkinin de ultrason goruntusu boyle, erkek![]()
Kaç haftalıkken erkek dedı doktorunuzBenimkinin de ultrason goruntusu boyle, erkek![]()
YaBütün takım taklavat gorunuyor. Bir ultrason bu kadar erkek olabilir![]()
Sagolun insallah siz de saglikla kucaginiza alinKaç haftalıkken erkek dedı doktorunuz
Bütün takım taklavat gorunuyor. Bir ultrason bu kadar
Ya ıste etrafa takılmamam lazım aslında da ıster ıstemez etkılendım yoksa sağlıklı olsun fark etmez 15 haftalıgım bendeSagolun insallah siz de saglikla kucaginiza alin16 haftalikken dedi
Çok teşekkür ederimKordon değil canım bariz erkek sağlıkla gelsin![]()