Maske Tarifleri Kore Usulü Kuru Deniz Yosunlu Maske

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
68
Selam arkadaşlar. 5-6 ay öncesinde yine cildimde ki gözenek ve lekelere çare arıyor iken bulduğum bir maskeyi uygulamaya başladım. Eğer ürünleri temin edebilirseniz evde rahatlıkla uygulayacağınız ve gerçekten faydasını göreceğiniz bir maske . Ben Kuruyosunu online bir siteden aldım blog içerisinde yazdım adresini yada Macro Centerlardan bulabilirsiniz.

Amatörce olsa da video'm hazırlanışını ve uygulamasını görebilirsiniz. İstersenizdetayını da okuyabilirsiniz.

http://makeupbids.blogspot.com.tr/2014/08/meejmuse-diy-dogal-kore-beyazlatc.html

Gözeneklerime gerçekten faydası oldu, lekeler için birşey söyleyemiyorum genel anlamda kullandıktan sonra ciltte parlaklık ve beyazlık oluyor ama lekelerimden tam anlamıyla henüz kurtulamadım maalesef. Ama onu da bulacağım yakında azimliyim :)

Back