Kore'de burun estetiği fiyatları 2016

Sondor

♪♫ Kanatlarım var burnumda ♫♪
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
442
428
103
Nasal augmentation 3,048 dolar ile 4,571 dolar arası Grand Plastic Surgery MVP Plastic Surgery
Alar base reduction - burun kanadı 1,905 ile 2,857 dolar arası MVP Plastic Surgery
Revisional rhinoplasty revizyon 4,190 ile 6,286 dolar arası MVP Plastic Surgery 22,4253321 Türk Lirası

Hava alanından karşılama
Hastahanenin konuk evinde kalma
Ulusal ya da dinsel tercihinize göre düzenlenmiş menü ..

İstanbul'daki fiyatlarla nerdeyse aynı ..
avantajları
Kalın derili burunda ve geniş burun ucu olan burunlarda uzmanlar (çünkü asyalıların çoğunun burnu bu tip )
Burun köprüsü yapımında da deneyimliler çünkü çoğu hastaları burun köprüsünü dolguyla yükseltiyor .
Sorunlu burunları gayet başarılı düzeltmişler.
Çene ve yüz cerrahisinde de oldukça tercübeliler çünkü Korelilerin bir kısmında genetik köşeli bir çene yapısı var ,çoğu çenelerini incelmek istiyor .

Son düzenleme:

ilginç bir ürün
Ameliyatsız burun estetiği -Burun kıskacı denebilir
Burun deliklerini uzun burun ucunu sivri yapmak için aparatlar da var
Her gün 30 dakika kullanmak gerekiyormuş .

Nasal augmentation 3,048 dolar ile 4,571 dolar arası Grand Plastic Surgery MVP Plastic Surgery
Alar base reduction - burun kanadı 1,905 ile 2,857 dolar arası MVP Plastic Surgery
Revisional rhinoplasty revizyon 4,190 ile 6,286 dolar arası MVP Plastic Surgery 22,4253321 Türk Lirası

Hava alanından karşılama
Hastahanenin konuk evinde kalma
Ulusal ya da dinsel tercihinize göre düzenlenmiş menü ..

İstanbul'daki fiyatlarla nerdeyse aynı ..
avantajları
Kalın derili burunda ve geniş burun ucu olan burunlarda uzmanlar (çünkü asyalıların çoğunun burnu bu tip )
Burun köprüsü yapımında da deneyimliler çünkü çoğu hastaları burun köprüsünü dolguyla yükseltiyor .
Sorunlu burunları gayet başarılı düzeltmişler.
Çene ve yüz cerrahisinde de oldukça tercübeliler çünkü Korelilerin bir kısmında genetik köşeli bir çene yapısı var ,çoğu çenelerini incelmek istiyor .

merhaba bende arastırıyorum idhospıtal, ordamı yaşıyorsunuz ben yuz ıcın ıstıyorum burdakı plastık cerrahlara emanet edemeyecegım cok kotu cunku bu işi korede daha ıyı yapıldıgını duydum arastırıyorum idhospıtali vıdeoları ızledım harıkalar

merhaba bende arastırıyorum idhospıtal, ordamı yaşıyorsunuz ben yuz ıcın ıstıyorum burdakı plastık cerrahlara emanet edemeyecegım cok kotu cunku bu işi korede daha ıyı yapıldıgını duydum arastırıyorum idhospıtali vıdeoları ızledım harıkalar

Hayır orada yaşamıyorum .Burun ameliyat olacağım sırada merak edip araştırmıştım .
Evet , yüz düzeltme ameliyatlarını çok iyi yapıyorlar ben de bu konuda pek çok video izledim.

Back
X