cho.luna Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2012 1.959 15 108 Konya 4 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cho.luna #1 izlerken gülmekten kırıldığınız yada ağlamaktan gözlerinizin kızardığı hiçç unutamam dediğiniz sahneler olan kore dizileri varmı
izlerken gülmekten kırıldığınız yada ağlamaktan gözlerinizin kızardığı hiçç unutamam dediğiniz sahneler olan kore dizileri varmı
busess Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2012 131 4 318 Eskişehir 4 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cho.luna #2 cnan .!.: izlerken gülmekten kırıldığınız yada ağlamaktan gözlerinizin kızardığı hiçç unutamam dediğiniz sahneler olan kore dizileri varmı Genişletmek için tıkla... evet çok oldu ama ölr sğlsdığım sahne olmadı sadece üzüldüm çoğu izleyen arkadaşalrım gözyaşlarını tutamazlar bu yüzden adım kalpsize çıktı:ddd
cnan .!.: izlerken gülmekten kırıldığınız yada ağlamaktan gözlerinizin kızardığı hiçç unutamam dediğiniz sahneler olan kore dizileri varmı Genişletmek için tıkla... evet çok oldu ama ölr sğlsdığım sahne olmadı sadece üzüldüm çoğu izleyen arkadaşalrım gözyaşlarını tutamazlar bu yüzden adım kalpsize çıktı:ddd
nilim Guru Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 4.848 103 363 Hollanda 4 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cho.luna #3 http://www.kadinlarkulubu.com/yabanci-diziler/485765-kore-dizileri-sevenler.html konu tekrari