Kütahya karayolu 13. km'de, Afyon şehir merkezinde bulunmaktadır. Yarım pansiyon, 0-9 Yaş 1. çocuk ücretsizdir. Isıtmalı açık yüzme havuzu, 3 adet kapalı yüzme havuz, termal havuz, çocuk havuzu, su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness center, sağlık merkezi, güzellik salonu, aqua terapi, tenis kortu, mini futbol, full animasyon, havuz oyunları, restaurant, lobby bar, havuz bar, disco, sağlık odası, çocuk bakımı, vitamin bar, yakut bar, gece ve gündüz animasyonları bulunmaktadır. Odalarda kasa televizyon, merkezi klima, minibar, kablosuz internet bulunmaktadır.
süper bir otel bu sene gittim çok memnun kaldım yemekler çok güzel ben etçi biri olarak aradığım bütün tatları buldum otel ve havuz çok temizdi bayağı bir konforluydu bu sene yine gitmeyi düşünüyorum tavsiye ederim
ben afyonluyum afyondaki biçok termal otele gttim.. korel türkiyenn en ii termal oteli..
yemekleri, bayanlara özel termal , soğuk kapalı havuz- soğuk açık havuz, karışık havuzlar.. çok kaliteli bi otel.
capris o kdr ünlü ben orayı hiç beğenmemştm kaliteli biyer değildi..
koreli tek geçerim.. balayımı bile orda yapmayı düşünüyorum aynı zamanda tesettürlü olduğum için tesettürlülere çok hitap ediyor herşeyinde bayanlara özel alternatifi olduğu için..