- 7 Ekim 2017
- 118
- 272
- 18
- 34
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
ehliyetin olmaması büyük bir eksiklik değil. Farklı milletlerden insanlara duyduğun ön yargı büyük bir eksiklikEhliyet sinavini gecebilecegimi dahi dusunmuyorum.
Bizim burada suriyeli ve kürt arap cok. Bayanlari taciz ve hakaret ediyorlar. Trafik cok sıkıntılı.
Araba kullanmak şakaya gelmez. Kac kisi hayatini kaybediyor. En iyi bilenler bile kaza yapiyor. Kimsenin hayatini riske aramam.
Ben araba kullanma kaabiliyetine sahip degilim . benden kucuklerin bana ehliyetim yok dedigimde sasirip gulumsemeleri ayarimi kaciriyor
Ayy aynı ben gibisin. Aynı şeyleri söylüyordum direksiyona oturana kadar ama sonra keşke daha Once alsaydım dedim. Canım sen şartlar daha da zorlanmadan al dursun kenarda illa aktif kullanacaksin diye bi şey yok ki. Bizim kursta ne kızlar vardı agluyorlardi yapamiycam diye onlar bile öğrenip almış. Zaten sen bi şey yapmıyosun hocanin kontrolünde oluyor öğrenene kadar. Ehliyetim var ama araba kullanmayı sevmiyorum dersin kimse de sana korkak tavuk diyemezEhliyet sinavini gecebilecegimi dahi dusunmuyorum.
Bizim burada suriyeli ve kürt arap cok. Bayanlari taciz ve hakaret ediyorlar. Trafik cok sıkıntılı.
Araba kullanmak şakaya gelmez. Kac kisi hayatini kaybediyor. En iyi bilenler bile kaza yapiyor. Kimsenin hayatini riske aramam.
Ben araba kullanma kaabiliyetine sahip degilim . benden kucuklerin bana ehliyetim yok dedigimde sasirip gulumsemeleri ayarimi kaciriyor
Önyargilar birdenbire olusmazlarehliyetin olmaması büyük bir eksiklik değil. Farklı milletlerden insanlara duyduğun ön yargı büyük bir eksiklik
Kaza yapmaktan korkuyorum. Milimetrik park ediyorlar ya. Dunyanin en dahice şeyini basarmislar gibime geliyor.22 yaşında aldım ehliyet.
10 kere bile sürmemişimdir araba.
Cüzdanımı bekliyor.
Çıkamam da trafiğe artık iyice korkuyorum sanki.
İyi yıllar
benim yaşadığım ülkede toplu tasima gelismis olmadigi icin; 19 yasindan beri araba kullaniyorum ve bazen keske kullanmasaydim diyorum. Hersey başıma kaldı resmen.. Her iş bende..Uzuldugum bir konu var. Ben 28 yasindayim ve ehliyetim yok.
Insanlar bunu cok buyuk bir eksiklikmis gibi lanse ediyor. 18 yasina girer girmez ehliyet aliyorlar acele.
Ben isteseydim alirdim desen yalan olurdu. Bende panik atak var. Araba kullanmak, trafige cikmak istemiyorum. Bir arabam olmasini da istemiyorum. Ön koltuga oturdugumda dizlerimin bagi cozuluyor.
12 gun oldu ise baslayali. Isveren diyor ki kac yasinda kadinsin niye almadin erteledin? Bankalara sen gideceksin ileride anahtari verecegim sana.
Biz boyle konusmamistik. Korkuyorum kullanamam dedigimde korkak tavuksun dedi.
Nicin ben ehliyet almak, evlenmek, ev almak, araba almak, tatile cik.ak zorundayim ?
Hicbirini yapamiyorum iste elimde degil
Aglamaktan basim catliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?