Korkak tavuk

Sugargirl1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
118
272
18
34
Uzuldugum bir konu var. Ben 28 yasindayim ve ehliyetim yok.

Insanlar bunu cok buyuk bir eksiklikmis gibi lanse ediyor. 18 yasina girer girmez ehliyet aliyorlar acele.

Ben isteseydim alirdim desen yalan olurdu. Bende panik atak var. Araba kullanmak, trafige cikmak istemiyorum. Bir arabam olmasini da istemiyorum. Ön koltuga oturdugumda dizlerimin bagi cozuluyor.

12 gun oldu ise baslayali. Isveren diyor ki kac yasinda kadinsin niye almadin erteledin? Bankalara sen gideceksin ileride anahtari verecegim sana.

Biz boyle konusmamistik. Korkuyorum kullanamam dedigimde korkak tavuksun dedi.

Nicin ben ehliyet almak, evlenmek, ev almak, araba almak, tatile cik.ak zorundayim ?

Hicbirini yapamiyorum iste elimde degil

Aglamaktan basim catliyor

Ben aldim cikarttirmadim bile cunku babam illa al dedi kullanabiliyorum fakat kullanmak istemiyorum:KK12:

Ehliyet sinavini gecebilecegimi dahi dusunmuyorum.

Bizim burada suriyeli ve kürt arap cok. Bayanlari taciz ve hakaret ediyorlar. Trafik cok sıkıntılı.

Araba kullanmak şakaya gelmez. Kac kisi hayatini kaybediyor. En iyi bilenler bile kaza yapiyor. Kimsenin hayatini riske aramam.

Ben araba kullanma kaabiliyetine sahip degilim . benden kucuklerin bana ehliyetim yok dedigimde sasirip gulumsemeleri ayarimi kaciriyor

Canım otomatik vites ehliyeti al inanılmaz kolay oyuncak araba kullanır gibi. Bende de var panik atak ama çok rahat kullandım hocam çok tatlı bir insandi çok rahatlattı beni. sınavda da yarım ataraks aldım sıfır heyecanla aldım ehliyetimi. Abimin arabasıyla trafiğe de çıkıyorum artık kimler kimler kullanıyor. Denemeden yapamam deme

Ehliyetin olmaması büyük bir eksiklik değil ki , hayır yani olsa da hakaret ediyorlar bayan sürücülere sanki kendileri cok dikkatli kullanıyorlarmış gibi.. benim de ehliyetim var ama kullanmak gibi bi hevesim yok eskisi gibi. Babam heryere götürüyor zaten

Her insanin farkli korkulari vardir.
Korkmak normal. Ama korkuya kapilip birseylerden kacinca is degisiyor. Kendini korku yuzunden kisitliyorsun bos bos.
Hic araba surdunmu? Surmediysen nerden biliyorsun bukadar kotu olacagini?
Belki dusundugun gibi olmayacak. Ehliyet almak araba surmek hayatina kotu seyler katmaz iyi seyler katar.
Bence bos bir alanda biraz denemeler yap. Bukadar kati olma bu konuda. Dusundugun gibi olmiyacak emin ol.

Bizim burada suriyeli ve kürt arap cok. Bayanlari taciz ve hakaret ediyorlar. Trafik cok sıkıntılı.

Araba kullanmak şakaya gelmez. Kac kisi hayatini kaybediyor. En iyi bilenler bile kaza yapiyor. Kimsenin hayatini riske aramam.

Ben araba kullanma kaabiliyetine sahip degilim . benden kucuklerin bana ehliyetim yok dedigimde sasirip gulumsemeleri ayarimi kaciriyor
ehliyetin olmaması büyük bir eksiklik değil. Farklı milletlerden insanlara duyduğun ön yargı büyük bir eksiklik

Ayy aynı ben gibisin. Aynı şeyleri söylüyordum direksiyona oturana kadar ama sonra keşke daha Once alsaydım dedim. Canım sen şartlar daha da zorlanmadan al dursun kenarda illa aktif kullanacaksin diye bi şey yok ki. Bizim kursta ne kızlar vardı agluyorlardi yapamiycam diye onlar bile öğrenip almış. Zaten sen bi şey yapmıyosun hocanin kontrolünde oluyor öğrenene kadar. Ehliyetim var ama araba kullanmayı sevmiyorum dersin kimse de sana korkak tavuk diyemez

Bence “korkuyorum. Bu benim hayatım benim kararım” diyerek başlayın işe. Sizin korkularınızı yargılayacak cüreti patron olmak mı sağlıyor? Herkes araba kullanmak zorunda değil. Bende istemiyorum. Ara sokakta önüme bir çocuğun atlayabilme ihtimali, yol vermem için taciz edilebilme ihtimali beni korkutuyor mesela. Ona ne, kime ne? Hesap mı vereceğiz yahu.

Ehliyetim var fakat araba kullanmayi bilmiyorum ehliyet derslerinde öğrenmiştim şu an unuttum..öğrenmek istiyorum..gazla freni kariştirinca eşim bi daha elime vermedi..ehliyetim cüzdanimda çürümeye mahkum kalacak sanirsam..

Tabi ki araba kullanmak, evlenmek, tatile cikmak zorunda degiksin ancak bunlari canin istemedigi icin yapmamalisin yani keyfinden. Ancak sen panik ataga teslim olmussun ve korkudan hayata adim atamiyormussun gibi geld bana. Tedavi olup korkularinin uzerine gitmelisin.

Elbette herkes herşeyi bilmek zorunda değil
Ama sizde biraz ön yargılı mısınız acaba ?

22 yaşında aldım ehliyet.
10 kere bile sürmemişimdir araba.
Cüzdanımı bekliyor.
Çıkamam da trafiğe artık iyice korkuyorum sanki.
İyi yıllar

22 yaşında aldım ehliyet.
10 kere bile sürmemişimdir araba.
Cüzdanımı bekliyor.
Çıkamam da trafiğe artık iyice korkuyorum sanki.
İyi yıllar
Kaza yapmaktan korkuyorum. Milimetrik park ediyorlar ya. Dunyanin en dahice şeyini basarmislar gibime geliyor.
Bulundugum yerde kadin sürücülere cok küfür ediyorlar. Ailemde cok iyi araba kullandigi halde kaza yapanlar oldu. Hickimse benim dikkatsizligimin bedelini, caniyla ödememeli. Aslinda herkese ehliyet de verilmemeli. Duran direge park halindeki araca carpanlari gördü bu gozler.
Birini öldürmektense , öldürülmeyi tercih ederdim.
Firma disinda gorevlendirilmek istemiyorum. Az paraya ofis disina hic cikmasam, insanlarla diyalogum hic olmasa süper olur

Ben de çok geç aldım ehliyeti annemin zoruyla.Elimden tutup zorla götürdü sürücü kursuna nerdeyse.Arabam da yoktu evlenene kadar.Herkes laf ederdi bik bik bik.Aldırmayın hiç.

Uzuldugum bir konu var. Ben 28 yasindayim ve ehliyetim yok.

Insanlar bunu cok buyuk bir eksiklikmis gibi lanse ediyor. 18 yasina girer girmez ehliyet aliyorlar acele.

Ben isteseydim alirdim desen yalan olurdu. Bende panik atak var. Araba kullanmak, trafige cikmak istemiyorum. Bir arabam olmasini da istemiyorum. Ön koltuga oturdugumda dizlerimin bagi cozuluyor.

12 gun oldu ise baslayali. Isveren diyor ki kac yasinda kadinsin niye almadin erteledin? Bankalara sen gideceksin ileride anahtari verecegim sana.

Biz boyle konusmamistik. Korkuyorum kullanamam dedigimde korkak tavuksun dedi.

Nicin ben ehliyet almak, evlenmek, ev almak, araba almak, tatile cik.ak zorundayim ?

Hicbirini yapamiyorum iste elimde degil

Aglamaktan basim catliyor
benim yaşadığım ülkede toplu tasima gelismis olmadigi icin; 19 yasindan beri araba kullaniyorum ve bazen keske kullanmasaydim diyorum. Hersey başıma kaldı resmen.. Her iş bende..

Back
X