- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Contemporary 2019’da görüşürüz belki ayy neden olmasın keşke olsa böyle şeyler di mi?
Sanıyorum ben alışkanlık ve lükslerden vazgeçemiyorum ganstacığım ya. O çantayı da alayım, ay bu pantolon da güzel filan derken kapitalizmin köpeği oldum haberim yok. Üçün birini alsam belki de ben de daha özgür olurdum (yazının bu kısmı sistem eleştirisi içermektedir) Ama sanıyorun bu kez şeytanın bacağını kıracağım çünkü yaş 40’a yaklaştı, mutsuzum ikinci bir şansım olmayabilir gibi geliyor. En önemlisi buraya güvenmiyorum adamı çok pis harcar gibime geliyor.
Eşinin de yaptığı o asılma ve öğrenme olayını da gerekirse yapıcam. Bu arada siz sanıyorum İst’da değilsiniz eğer olsaydınız benim adam da araba manyağı, o 12’yi rahat 2000’e çekerdi birini bulup
Ben sanıyorum ki cesaretlendim bu kez ya. Olur mu dersin?
Olur belki, olabilerr ^_^
Di mi? Aslında korkmak değil de bi zincir varmış seni tutan "Sağlamcılık" adı altında gizlenen. Alıştığın lüks zincirin olmuş, zincirine bakmış korkmuşsun, bu kadar. Est. hepimiz şirin tatlı köpecikleriz.

Siyasette arada muhabbete girince baştan belirtiyorum "Ben anarşikim, bana belli olmaz" diye; sonra da Gangsta elden gidiyeah işte. Neyse... Konunu siyasete getirir banlanırsam, Mune -Bunu da başardın ya ne diyem- madalyası takar yollar, aman

İstanbulda değilim, Antalyadayım; belli mi olur belki siz gelirsiniz bu taraflara; yol düşer. Sen istedikten sonra olur ama kör bir hayale koşmadan Vive; hayalini en ağır gerçekle yoğur. Bak ben -aç kalmayız ya-ya kadar indirdim. Kalmadık, iyiyiz, şükür; ama buradan geçmeden o zincir de kolay kolay kopmuyor Vive, hayırlısı-gönlünden geçen gibisi olsun umarım. Denemeden bilemezsin, ya olduğun yerde oturur "Acaba"larını susturmak için fazladan çanta alırsın, ya da olduğun yerden kalkar, henüz geçmemişken çantanın (en azından) tekini bırakır, harekete geçersin. Karar senin. Bedel ödenmeden olmuyor bazı şeyler, bilirsin.