korkmaz tencere takımlarından hangisi daha kullanışlı sizce? hangisini almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.takım içim plastik sap yanabilir dediler
2. takım için de sapları sağlam gözükmüyor dediler
kullanan var mı acaba yaa hangisini almalıyım bilemiyorum

1.takım içim plastik sap yanabilir dediler
2. takım için de sapları sağlam gözükmüyor dediler
kullanan var mı acaba yaa hangisini almalıyım bilemiyorum
Ben ikinci takımı kullanıyorum, çook memnunum. Saplar diğerlerine göre daha kullanışlı. Hemde görüntü olarak daha hoş duruyor.

Bende bu setini begendim amA bir de hazir boyle konu acilmisken burda sorayim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-07-18-34-03.webp
    22 KB · Görüntüleme: 229
Hiper setler bana cok hiper geldigi icin :) ama sizin ikinsecenek arasindan ikincisi daha hos geldi. Hayirli gunlerde kullanirsiniz umarim

ilk sette sahanlar da olduğu için bana daha mantıklı geldi. sonuçta kalan az az yemekleri dolaba koyup sonra ısıtırken başka kaba aktarmamak için küçük kapaklı sahanlar da alman gerekecek. almışken takım olmuş olur. saplarının yanacağını sanmıyorum. bizim evde korkmaz seramik tavalarımız çaydanlığımız ve cezvelerimiz var plastik saplı kaç yıldır yakmadık. aynen duruyor.

aaa bu benm aşkım ..

bi mor hastası olarak ben birinci seti seçtim :)

viola olarak geçiyo adı .. çok hoşuma gidiyo .. yalnız bak ben şöyle bşe yaptım hiper set almadım .. korkmazdan tek tek secip aldm .. çelik saplı sahan seti aldm . violadan da 4 lü tencere seti .. aynı kapaktan bi yığın oluyomuş yokssa evde kafası karışıyo insanın diyolar ..

şimdi çaydanlığımı ve düdüklümü mesela maksi boy alacagm . cezve setini alır mıyım bilmiyorum bazıları kullanışsız diyolarr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…