Korkmaz Tombik Tencere Seti

simge24

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
29
0
16
İzmir
selam kızlar
ben bugun markafonıden 250 tl verıp bu tencereyı almıstım yanında bıde cezve takımını aldım 300 lıra tuttu hepsı ama gıttı gıdıyorda set oldugunu gordum bakalım begencekmısınız kulllanan varmı kalıtelı mı ??? $korkmaz a1725tombik.webp $8691607018004_0_62x59.webp

tombik set çok güzel canım ama sanki pahalı almışsın gibi geldi bana bende çelik tencere almama rağmen o tombiklerden de alıcam vakti zamanı gelince :1:

tombik set çok güzel canım ama sanki pahalı almışsın gibi geldi bana bende çelik tencere almama rağmen o tombiklerden de alıcam vakti zamanı gelince :1:

Benim durumum biraz farklı ben eşyalı eve oturcam sadece mutfak ve nevresım küçük ev aletlerimi götürcem bılmıyorum piyasayı üste ondan ıkı tane aldım markafonıdeki gelince iade edicem onu

Canım öncelikle güle güle kullanman dılegımle.Bende ceyız alısverısıne basladım ve tombık set 3 lusunu 100 tl ye aldım inan o kadar cok pıyasa arastırması yaptım kı celık tencere de KORKMAZ dan baska marka tanımam ınsallah KORKMAZ ın tum setını alacagım ılerıde cok ıyı etmıssın canım hıc suphen olmasın :)

Canım öncelikle güle güle kullanman dılegımle.Bende ceyız alısverısıne basladım ve tombık set 3 lusunu 100 tl ye aldım inan o kadar cok pıyasa arastırması yaptım kı celık tencere de KORKMAZ dan baska marka tanımam ınsallah KORKMAZ ın tum setını alacagım ılerıde cok ıyı etmıssın canım hıc suphen olmasın :)

Bence geri ver onu benım tencerelerım geldi gitti gidiyorda aldım arada 300 tl. Var tek tek almaya kalkarsan cok daha fazla tutuyo ben de 3 lü alıp geri iade ettim set aldım cok güzel cok

haklısın bır bakıma canım ama ben gunluk kullanmak ıcın aldım yoksa tencere setını kırmızı olanlardan alıcm ınsallah gunluk kullanmak ıcın aldıgım cok ıdeal bence :)

Back
X