Korktuğum basima gelir mi

uckizanasi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
283
269
23
37
Iyi akşamlar .esim bundan 3 ay önce trafik kazasi geçirdi .Allah kimsenin başına vermesin .esimin bir şeyi yoktu ama karşı tarafın her yeri kırılmıştı digeride beyin kanamasi geçirdi .şükür ki yaşıyorlar .şimdi gelelim derdime ,kaza old gün esim pttde gorevlendirilmisti. Ve kaza gunu bir arkadaş bize gelecekti.küçük kizimda gripti. Yarın esimi yine ptt ye gorevlendirmisler.ve o gün arayan arkadaş bugün aradi . bana gelecekmiş öğlen .bizim kiz yine grip. Bunlar tesadüf mu.yine korktum .ne olur beni telkin edecek bir şeyler söyleyin.

Batil seylere takilmayi birakin niye totem kurup huzursuz oluyorsunuz anlamadim kafanizda kurmayın kazanin onune gecilemez ama neyin kaza getireceği de tahmin edilemez

İnsan ister istemez korkuyor ama aklınıza kötü getirmeyin hayat böyle geçmez.Allah Yaşatmasın bir daha.çok geçmiş olsun

Haklı olarak çok etkilenmişsin canım. Allah eşini ve diğer kazazedeleri ailelerine bağışlamış. Tekrarını göstermesin.
Ama unutma o gün başka bir yerde görevlendirilseydi de bu kaza başa gelirdi. Yine ölüm de aynı şekilde. Eşinin eceli gelmediyse istersen on kere aynı tesadüflerle karşılaş yine ölmez. Gönlünü ferah tut :)

Çok sağolun. Allah korusun. Trafik kazasi çok kötü bir şey.Allah kimsenin başına vermesin.esim zaten korktu artık .arabayı sattık.1 ay ruh gibi dolandı evde.

Iyi akşamlar .esim bundan 3 ay önce trafik kazasi geçirdi .Allah kimsenin başına vermesin .esimin bir şeyi yoktu ama karşı tarafın her yeri kırılmıştı digeride beyin kanamasi geçirdi .şükür ki yaşıyorlar .şimdi gelelim derdime ,kaza old gün esim pttde gorevlendirilmisti. Ve kaza gunu bir arkadaş bize gelecekti.küçük kizimda gripti. Yarın esimi yine ptt ye gorevlendirmisler.ve o gün arayan arkadaş bugün aradi . bana gelecekmiş öğlen .bizim kiz yine grip. Bunlar tesadüf mu.yine korktum .ne olur beni telkin edecek bir şeyler söyleyin.
Tesadüftür cnm inanma böyle seylere olur mu

Back
X