Korktuğum başıma mı gelicek _?

free--fly

İki Limoncuk annesi :))
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
620
8.096
138
kızlar bişi diyin bana adetim 14 gün geçti bi tane oğlum var daha 11 aylık emziriyorum dün akşamdan beri uyuyamadım hamile felan olmıyım ben _?

elim ayağım birbirine dolaşmış durumda bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam sırtım da çok ağrıyo adet olurmuyum ne olcak böyle serseme döndüm resmen :(

kızlar bişi diyin bana adetim 14 gün geçti bi tane oğlum var daha 11 aylık emziriyorum dün akşamdan beri uyuyamadım hamile felan olmıyım ben _?

elim ayağım birbirine dolaşmış durumda bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam sırtım da çok ağrıyo adet olurmuyum ne olcak böyle serseme döndüm resmen :KK43:

Canimm kendinden şüpheli misin? Endişelendiğine gore var birşeyler bilemedim gerçekten. Bebisin var emziriyosun da Allahım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin insallah. Belirtilerin var gibi ama adet sancinda oluyosa normalde adette olabilirsin emin olmak için kan ya da test alıp deneyin bence merak ettim :)

Berf0o0o Berf0o0o B BenEbru kızlar gidicem bakalım bi sağlık ocağına bugün test alıcam ne çıkıcak yüklerim siteye fotografını bende merakdan ölcem ne olcak bu halim :(

ya eşim korunuyo ben korunmak için bişi yapmıyorum o yüzden endişeliyim.

Berf0o0o Berf0o0o B BenEbru kızlar gidicem bakalım bi sağlık ocağına bugün test alıcam ne çıkıcak yüklerim siteye fotografını bende merakdan ölcem ne olcak bu halim :KK43:

ya eşim korunuyo ben korunmak için bişi yapmıyorum o yüzden endişeliyim.

Canım benim ya sakin ol hem olaki hamileysen ne yapican ki ? Allahım hayirlisini versin insallah. Hayırlı haberlerle gel.

o zaman gözün aydın canım resimdeki bebisinse cok küçük gerçekten ve coooookkkkkk tatlı masallhhhh :)

elim ayağım birbirine dolaşmış durumda bugün sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam sırtım da çok ağrıyo adet olurmuyum ne olcak böyle serseme döndüm resmen :KK43:
Ee saglik ocagina gittinmi hamilemisin?

Back
X