- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
Normal Doğum yapmış olmama rağmen doktora gidip o koltuğa oturmaktan eriniyorm resmen ama gitmem lazımDoktor kesin çözüm utanma anlat tek sen değilsin bunu yaşayan adam da haklı napsin seni bekliyo
Hormonlarim ve annelik zaten henüz dengeyi bulamadim farkindayim. Sadece anne olmak istiyorum bu ara eşime kaba tabiriyle karilik yapamiorm icimden de gelmio sanirim bilemiyorum40 gun de duzeleceksin diye bi sart yok ki canm biraz daha iyiles doktora danismaktanda çekinme.
Isteksizligin normal hormonlardan dolayı boylesin.
Kuruluk oluyo zaten ama sanki icerde bi duvar varmid gibiydi cok afedersiniz sanki ilk ilişki gibiHer doğum sonrasında kadınlarda olur böyle isteksizlik ve acı ilk önce sakin ol. Bunu kendine bir sorunmus gibi düşünme uzun süre ilişki olmadıgi için ve doğum snra rahim kendini topladığı için daralma oluyor ve oyuzden canın aciyor eşine söyle canın acidigini ve kendini rahatlat ilişki esnasında madegasol bepanten tarzında krem sur bi kaç zaman kayganligi arttirsin canın acirsa bi kaç gün daha sur (aynı sorun bendé de olmuştu dr gittiğimde bu bilgileri vermişti )
Hormonlarim ve annelik zaten henüz dengeyi bulamadim farkindayim. Sadece anne olmak istiyorum bu ara eşime kaba tabiriyle karilik yapamiorm icimden de gelmio sanirim bilemiyorum
Ne yazıkki erkekler bu konuda anlayışlı olmuyor biliyorum aynı şeyleri bende hissettim yaşadım ilk ilişkideki korku heycan kuruluk isteksizlik ama bu psikolojik bir durum ve kuruluğun ve uzun süre ilişkiye girmemenin vermiş olduğu daralmadan kaynaklı bunu yine sen yencek sin bak benim düştüğüm hataya düşme eşini kendinden uzaklastirma sonuç olrak o görevini yaptı seni hamileyken ve logusayken bekledi o bu sekilde düşünüyor ve bitti artık benim karım diyor cok afedersin bana görevlerini yapıcak gözüyle görüyor eşiné karşı istek duymaya çalış yoksa çok zor ve bi okadar soğukluk giriyor araya biz 7 sene gecti hala o eski sıcaklığı yakaliyamiyoruz bunu yapma uzaklaştırma kendinden bana kimse bu sekilde akıl vermedi o senin kocan bunu unutma onu arzulamaya istemeye çalış kendini bu konuda hareket etmeye çalış ve krem le o kuruluğu gidermeye çalış yoksa çok zor araya soğukluk girdimi hersekilde giriyor erkeklerin büyük çoğunluğu yataklarondaki düzen ve mutlulukla evliliklerini düzenli ve mutlu goturuyorKuruluk oluyo zaten ama sanki icerde bi duvar varmid gibiydi cok afedersiniz sanki ilk ilişki gibi
Tavsiyen için çok teşekkür ederim ama şu an sanki sadece anne olmak istiyorum daha doğrusu bebeğim vaktimin nerdeyse hepsini aldığı için onun sorunları ağlaması gazı vs beni daha çok oyaladigi ve de yordugu icin baska bisiye vakit ayiramiyorumNe yazıkki erkekler bu konuda anlayışlı olmuyor biliyorum aynı şeyleri bende hissettim yaşadım ilk ilişkideki korku heycan kuruluk isteksizlik ama bu psikolojik bir durum ve kuruluğun ve uzun süre ilişkiye girmemenin vermiş olduğu daralmadan kaynaklı bunu yine sen yencek sin bak benim düştüğüm hataya düşme eşini kendinden uzaklastirma sonuç olrak o görevini yaptı seni hamileyken ve logusayken bekledi o bu sekilde düşünüyor ve bitti artık benim karım diyor cok afedersin bana görevlerini yapıcak gözüyle görüyor eşiné karşı istek duymaya çalış yoksa çok zor ve bi okadar soğukluk giriyor araya biz 7 sene gecti hala o eski sıcaklığı yakaliyamiyoruz bunu yapma uzaklaştırma kendinden bana kimse bu sekilde akıl vermedi o senin kocan bunu unutma onu arzulamaya istemeye çalış kendini bu konuda hareket etmeye çalış ve krem le o kuruluğu gidermeye çalış yoksa çok zor araya soğukluk girdimi hersekilde giriyor erkeklerin büyük çoğunluğu yataklarondaki düzen ve mutlulukla evliliklerini düzenli ve mutlu goturuyor
Simdilik hala sen ne zaman hazir olursan beklerim dio zaten esim de ama ne kadar daha sabreder bilmiorm ben bi doktora gorunsem iyi olcak ama cesaretimi toplamaliyim doktora anlatmak konusundaSen hazir olana kadar bekle... sadece anne ol olsun sen bi toparlan kolay bir sey degil ki dunyaya bi can getirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?