Korku daha ne kadar sürecek!

Defnosun Annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
135
40
28
34
Merhaba,
4,5 aylık kızım her sesten korkuyor, düğünlerde kalabalık ortamlarda mosmor olana kadar ağlıyor. En ufak bir seste de uyandığı için doğru düzgün uyuyamaz oldu. İlk 3 ay ses duymadan sıçrayarak uyanıyordu o geçti derken şimdi bu korkuları artmaya başladı. Ben telefon ile konuşurken bile korku dolu bir şekilde yüzüme bakıyor ben ona gülümseyince o da yüz ifadesini değiştiriyor. Bu durumu yaşayanlar var mı, büyüyene kadar böyle mi olacak merak ediyorum

4. 5 ay saha çok küçük düğünde normal aglaması gitmeyin bebekle düğünede. Telefon yüksek sesle çalıyor yada yüksek sesle konusuyorsanız ondanda olabilir Ama evde konusurkende yapıyorsa kulaklarına bir batırın derim.

Düğün kuzenin olunca mecburen gittik işte burnumuzdan da geldi, gelin odasında durduk hep. Eşimin kardeşinin üniversite mezuniyetine gittik orada da her mikrofon sesinde ağladı. Sesli konuşmuyoruz ama yine de korkuyor. Doktora gideceğiz bu hafta kontrole soracağım orada da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…