Korku filmi gibi🙄

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Tv izlemeyi birakali cok olmustu.bu depremler virusler vs actim ve kapatip disari cikiyorum simdi.insan psikolijisi dayanmaz buna.20 li yaslarim megerse en guzel donemleriymis hayatimin.2005 sonrasi hatta 2018 e kadar diyebilirim.35 yasindayim ve boylesini sadece filmlerde gormustum.
Çin de insanlar kafalarinda plastiklerle geziyorlar.gece balkonlardan dayan wuhan diye hep birlikte bagirdiklari goruntuleri izledim.vuan li diye taksiden indirdiler hasta birini adam vuandan geldim diyemedi.cok korkunc.ben uzakdoguyq hic gitmedim ama hayvan pazarlari cenin yemeleri vs onlarin kulturu diyordum.ki bence bu da delilik.ama bu durum korkunc
Filmlerde gordugum sahnelerdi haberde gorduklerim.
Ya bunun ilacini bi an once bulabilseler keske belki zaten vardir bile.
Kara veba o sartlarda cok sayida insani öldurmus.artik kuresel bir dunyadayiz.bi an once tedavisi bulunamazsa yayilirsa dusunemiyorum bile.ve bu abartmayin komplo teorisi vs degil artik.WHO guvenlik seviyesini arttirmis.haber izliyor musunuz bilmiyorum ama korkunctj goruntuler.inaanlarin gece dayan wuan diye bagirmalari.ya evlerin kapisina devlet civi cakiyo evden cikilamasin diye.insanlar resmen olume terkediliyo.boyle goruntuler var ektanlarda.dusunsenize evden cikamamaniz icin kapiniza demirler tahtalar cakiliyo.ya korkunç

şuan bir ilaçı veya tedavisi bulunamadı.insanlar hasyalıkttan ölmeye devam ediyorlar umarım daha fazla yayılmadan biter gider bu virüs...çok üzgünüm.

Önceden aşısını üretip sonrada virüsü saldılar gibi geliyor..bu hastalık hiç fıtri hastalıklara benzemiyor.insan eli karışmış.genetigi degistirilmis bir biyolojik silah bence.dunyanin en büyük sirketlerinden olan ilaç şirketlerinin oyunu..beni bu virüsten ziyade ileride daha daha beterlerinin olması korkutuyor.bunu yapabilenler kimbilir neler yapmaz.ama içimi rahatlatan en büyük şey Allah'a olan imanım..bu kötülüklerin cezası bu dünya ya sığmaz.zalimler için yaşasın cehennem.

Tv izlemeyi birakali cok olmustu.bu depremler virusler vs actim ve kapatip disari cikiyorum simdi.insan psikolijisi dayanmaz buna.20 li yaslarim megerse en guzel donemleriymis hayatimin.2005 sonrasi hatta 2018 e kadar diyebilirim.35 yasindayim ve boylesini sadece filmlerde gormustum.
Çin de insanlar kafalarinda plastiklerle geziyorlar.gece balkonlardan dayan wuhan diye hep birlikte bagirdiklari goruntuleri izledim.vuan li diye taksiden indirdiler hasta birini adam vuandan geldim diyemedi.cok korkunc.ben uzakdoguyq hic gitmedim ama hayvan pazarlari cenin yemeleri vs onlarin kulturu diyordum.ki bence bu da delilik.ama bu durum korkunc
Filmlerde gordugum sahnelerdi haberde gorduklerim.
Ya bunun ilacini bi an once bulabilseler keske belki zaten vardir bile.
Kara veba o sartlarda cok sayida insani öldurmus.artik kuresel bir dunyadayiz.bi an once tedavisi bulunamazsa yayilirsa dusunemiyorum bile.ve bu abartmayin komplo teorisi vs degil artik.WHO guvenlik seviyesini arttirmis.haber izliyor musunuz bilmiyorum ama korkunctj goruntuler.inaanlarin gece dayan wuan diye bagirmalari.ya evlerin kapisina devlet civi cakiyo evden cikilamasin diye.insanlar resmen olume terkediliyo.boyle goruntuler var ektanlarda.dusunsenize evden cikamamaniz icin kapiniza demirler tahtalar cakiliyo.ya korkunç
Kesin ilacı amerika bulur.

Çinliler sehirden cikmaya calisani vuruyorlarmis.ya korkunç.dusjnsenize siz insanlari bi yere kapatiyosjnuz.bu su demek birbirinize bulastoriuorsaniz bulastirin.ya orayi olume tetketmek anlaminda.
Ve yillar oncesinde bunun bgisayar oyunu varmis.
Bana kalirsa milli egitim bakanligi,sosyal politikalar bakanligi acilen onlem almali.bu bilgisayar oyunlari yasaklanmali.cunkj onceden oyununu filmini yapip sonra gercegini salmalalari bu oyunlarin masum olmadigini gosteriyor.o oyunda ne imkanlar varsa ya da o filmde ne gorduyse o sekilde davranacak.bi nevi yönlendiriliyoruz.lutfen cocuklarinizi uzak tutun bu oyunlardan.bi kac hafta once bjnlar bana soylenseydi ya isine git derdim.olucez zaten derdim.ama ya ordu sehirden cikani vuruyo.walking dead gibi olmus orasi.ya korkjnc.ve kucuk bir alan degilmis .karantinada neredeyse turkiyenjn yarisi kadar insan varmis.dehset verici degil mi?
Bizler cocuklarkmizi zombiye donusturen o uygulamalardan uzak tutmakla baslamaliyiz ise.gercekten oynattirmayin!!!
Bakin cocuk basarma gudusunu bu oyunlarla tatmjn ediyor ve bagimli hale geliyor.boulece algilarini yonetiyorlar.beyin calisamiyo.orafaki cozum yollari disinda urun sunamiyo.lutfen oynatmayin o yabanck dizileri izletmeyin.

Yarasa corbasini gordukten sonra normal bu hastaliga yakalanmalari dedim.Tamam ,damak zevkidir diyecegim ama cenin yemek nedir yaa..Masum insanlar adina cok uzuldum ama dogu türkistan katliamini kendi dertleriyle ugrasmaktan yapmazlar en azindan.

Back
X