Korku,mutluluk ,endişe ,hepsi bir arada!!!!!

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR DÜN KONTROLE GİTTİK DRUM DOĞUM TARİHİNİ BİRAZ ERKENE ALDI NORMALDE 16 MAYISTI 38+3 OLACAKTI AMA BİRAZ SANCIM VAR NOLUR NOLMAZ DİYE 11 MAYISA ALDI 37+4 FALAN OLUYOR akciğerleri gelişmiş olurmu diye endişeleniyorum bir de içimi bir korku kapladı böyle yaklaşınca ne biliyim doğum nasıl olacak bebeğim sağlıklı mı olacak bol bol dua ediyorum bir de lohusalık döneminden çok korkuyorum şu an annem yanımda ama yakında kayınvalidem de gelir o dönemde onu kırmaktanda çok korkuyorum ben zaten depresyona meyilli bir insanım hamilelik dönemi çin bir sürü ilaç bıraktım doğumdan sonra da eğer beşbiş emerse tabiki yine kullanamam.umarım gerek kalmaz bebeğime yetemiycem iyi bir anne olamıycam diye çok korkuyorum içimi dökmek istedim başınızı ağrıttım

bence olumsuz hiçbişey düşünme onu kucagına aldıgını ve mis gibi koktugunu bunun bir lütuf oldugunu düşün.lohusalık döneminden bende korkuyorum her kadın korkar ama iyi şeyler düşününce inan iyi oluo sadece o günlerinde geçecegini ve bir anı olarak geçmişte kalacagını düşündügü zaman insan daha sakin oluo daha uysal inş.sende saglıkla alırsın bebşini kucagına ve inş hiçbir sorun yaşamazsın.

hayırlı olsuuun ne güzel bebiş geliyor az kalmış.ciğerleri için korkma sorun olmaz benim ikizler 36 haftalık doğdu sorun çıkmadı.doğumu da düşünme sezeryan sanırım gelir geçer zaten bişey hissetmezsin bebişi görünce dünyanın en mutlu insanı sen olacan.bak annen de yanındaymış ne güzel Allah uzun ömür versin annelerimize.ben hiç lohusalık sendromu yaşamamıştım ikiz olmasına rağmen inşallah sen de yaşamazsın.az kalmış mutlu ol hazırlıklarla geçir vaktini düşünme.bol bol resim çektir ne bileyim işte stres at diye söylüyorum bunları..neşeli parçalar dinle keşke benim de bebişim böyle yaza gelseydi ama ekim de doğacak şimdiden merakla bekliyorum onu.ilk bebeğin mi bu arada

bebegın kucagına almana cok az kalmıs allah bızlerede nasıp etsın umarım sorunsuz bı sekılde bebısın gelır bu arada akcıgerlerının gelısıp gelısmedıgını doktorun anlaması lazım eger gelısmedıyse 48 saat arayla sana ıkı tane ıgne yaparlar ama zaten senın haftan dogum haftasına cok yakın herhangı bı sorun olacagını sanmıyorum zaten 37 densonra doktorlar doguma hazırlayın erken gelebılır dıe uyarıyorlar kendını uzmene gerek yok walla lohusasın artık senın kusuruna bakmıycaklar

Canıııııımmmmm okudum nasıl duygulandım.
Emin ol senin hissettiğin bu duyguları doğumu yaklaşan birçok anne adayı hissediyor.
doğumdan sonra Kendini fazla bastırma ve üzme sonra sütünü etkiler.
Allah sağlıkla huzur içinde bebeğine kavuşmayı nasip etsin ..

CANLARIM ÇOK TEŞEKKÜRLER İYİKİ BU SİTE VE SİZLER VARSINIZ yazdıklarınız içimi rahatlatıyor.stresten sanırım durduk yere ağlıyorum ALLAHA çok şükürler olsun anlayışlı bir eşim ve annem var ALLAH onların acısını göstermesin.elimde değil şu sıralar karmaşık duglar içimdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…