Korku.

maviucurtma33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
2.606
1.266
83
34
Kızlar bugün evde mutfak dolabına bir şey koymak için kapağını açtım elime serçe değdi ve bir anda uçtu ben çığlık çığlığa kostum o da arkamdan geldi bacağıma filan çarptı benim aşırı derecede kuş fobim var zaten.odaya zor attım kendimi ve ağlamaya başladım çok büyük bir korku yaşadım şu an çok korkuyorum bebeğe bir şey oluşmuşmudur diye

Bende demin dalmistim kedim uzerime atlayi verdi kendini sevdirmek icin bastim cigligi. Bisey olmaz korkma. Oyle hemen birsey olmaz. Takla atan arabadan sag cikip cocuk doguran tanidigim var bem.

Bende demin dalmistim kedim uzerime atlayi verdi kendini sevdirmek icin bastim cigligi. Bisey olmaz korkma. Oyle hemen birsey olmaz. Takla atan arabadan sag cikip cocuk doguran tanidigim var bem.
İnşallah canım ama aşırı korktum hızlıca kostum yere oturup ağlamaya başladım eşim zor sakinlestirdi insan korkuyor allah korusun bebeklerimizi benim önceden bir kaybim olduğu için korkuyorum biraz

Bi akşam pencereyi kapadım perdeyi çekmemle önüme yarasa düştü o an çığlıklarla içeri koştum ama nefesimi toparlayamadım bi süre. Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Benimde bi kaybım var ama bu sefer baya kaderciyim. Nasipte varsa her ne olursa olsun alırız bebişlerimizi kucağımıza...

Ay seninkide kötüymüs baya. Inşallah canım teşekkür ederim evet haklısın nasibimizde varsa doğarlar sağ salim. allah korusun bebeklerimizi

Canim bisey olmaz biz trafik kazasi qecirdik esimle o anki korkumu sarsilmami kafam qozum carpti anlatamam ama bisey olmadi bebeqime cok sukur

Canim bisey olmaz biz trafik kazasi qecirdik esimle o anki korkumu sarsilmami kafam qozum carpti anlatamam ama bisey olmadi bebeqime cok sukur
Geçmiş olsun Allah korumuş ya gerçekten ne diyelim bir şey olacağı varsa her türlü oluyor zaten dogacagi varsa da bir şekilde doğuyor sağ salim.içimi rahatlattiniz sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…