Korku

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Arkadaşlar 1 aydır içimde geçmeyen özellikle yalnız kalınca ve geceleri artan sabahları uyandıktan sonra bir daha uyumama müsaade etmeyen bir huzursuzluk var içimde. Ayrıca garip gelicek belki ama ben normalde zaten gök gürültüsünden çok korkarım ve şuan yaşadığım yerde aşırı yagmur ve çok şiddetli gök gürültüsü var. Ben ise manyaklaştım ve kıyamet günü geliyor bu yağmur VS ondan diye düşünüyorum o kadar dua ettim ama geçmiyor bu korku ve huzursuzluk. Deliriyorum sanırım

İstanbulda mısınız? Burada çok yağmur yağıyor çünkü. Çoğu zaman ben de gereksiz huzursuz hislere kapılıyorum. Kendinizi rahatlatmaya çalışın. Ne güzel yağmur yağıyor diyin, kahve yapın, müzik dinleyin. Yağmurdan korkmak yerine huzurla onun sesine kulak vermeye çalışın. Korkacak hiçbir şey yok inanın :)

Kiyamet mi? :) Burda da gok gurultusu kopuyor suan baya simşekten odanin icerisi aydinlaniyor arada.

Eskiden ben de cok korkardim ama artik kendimi guvende hissediyorum galiba buyuzden korkmamaya basladim yani oyle dusunuyorum.

Gök gürültüSünden korkuyormuşsunuz.bu sebep oluyordur düşüncelerinize.aynı korku bende de var.geçen evde yanlızken başıma geldi,evin yakınına sürekli Yıldırım düştü.kalbim duracaktı sanki.eşim bile eve gelmeyi düşünmüş beni bildiği icin:)ben kitap okudum kafamı dağıtmaya çalıştım.oyalanacak bişey bulun

Bunun bilimsel adı sanırım panikatak ansiyete bozuklukluğu işte herneyse
Bu dönem artmış demekki bir uzmandan yardım alın
Ha kıyamet ise hepimiz size eşlik edeceğiz yani yanlız değilsiniz

Delirmek değil bu biraz ölüm korkusu galiba bu yakınlarda biri vefat etti mi yada duydunuzmu bir yerden bu korkuyu tetiklicek tek şey bu bendede böyle oluyor gök gürültüsü ölümü hatırlatır hep ama size bi önerim var böyle zamanlarda namaz kılın tesbih çekin insanı çok rahatlatıyor denemiş bide yağmur yağarken rahmet kapıları açık olurmuş oturun bol bol dua edin bişeycik kalmiyo ALLAH'IN izniyle

Yarim saat önce evde aynı şeyleri yaşadım.Cocuklugumdan beri korkarim simsek vs..ama sanırım bugün yendim onu.cektim perdeyi o cakti ben ona baktım,o çaktı ben ona baktımderken barıştık sanirim.ama gerçekten kıyamet gibiydi

Az önce burda da hava kötüydü.
Ve ben çok yürekli gibi balkondan izledim.
Ve tam karşıma yıldırım düştü ben öyle bir ışık görmedim hayatımda ve sonrasında ki o uğultu kulaklarımı kapatarak içeri kaçtım.
Evde yalnızım apartmanda kimseyi tanımıyorum.
Napayım el mahkum tv nin sesini açtım sonra kk ya girdim takılıyorum hiç olmadığım kadar yorum yaptım konulara :) kafayı dağıtmak lazım. :)))

Ben de bir saat kadar önce aynı gök gürültüsü ve şimşeği yaşadım, çok korkarım bu arada.. Ama eskisi kadar korkmadığımı farkettim. 3 yıl yalnız yaşadım, türlü türlü seliydi, şimşeğiydi, depremiydi, hortumuydu yalnız yaşadım. O zamanlar alıştım sanırım biraz.. Gece en ufak bir tıkırtıda kalkıp tüm evi kontrol ederdim. Sanki biriyle karşılaşsam ne yapacağım dimi :) Ama korkularımla yüzleştikçe azaldığını farkettim. Ve bir de dua.. Duamı eder yatardım, çalıştığım okuldaki erkek hocalar yalnız kalıyorum diye beni korkutacak hikayeler anlatırlardı benim yanımda.. Sonra sen korkmuyor musun tek diyorlardı. Ben de duamı ediyorum, gerisi Allah'a kalmış, olacağı varsa ben ne yapabilirim ki diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…