Korkudan ölüyorum

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
35
..
Kızlar ben çok kötü durumdayım hamileyim bizim kapının karşısında blokda 3 tane aklını kaybetmiş erkek bir erkeği yere yıkmış dövüyorlar duvar sirkeleniyor rusdu pamagi Mine yardım edin bana diye bağırıyor çok korkdum arada tepikleri bizim kapıya değiyor sesleri her yer yeri bürümüş bağırıyorlar ben çok korkuyorum hem de çok benden kan geldi eşimi aradım korkudan evde sesimi bile çıkarta bilmiyorum evde adam olduğunu bilmesinler diye eşinde polisi aradı çok kötüyüm korkudan hala polis gelmeyib ve sesler geliyor çok sancım var kan geldi bebeğime birşeymi oldu

ne zaman aradınızda polis hala gelmedi?
kanama hakkında bişey diyemicem,bir an evvel hastaneye gitmeye bakın
komşular falan ne durumda peki,kimse kavgayı ayırmıyormu?
nasıl bi yermiş orası.

Kızlar ben çok kötü durumdayım hamileyim bizim kapının karşısında blokda 3 tane aklını kaybetmiş erkek bir erkeği yere yıkmış dövüyorlar duvar sirkeleniyor rusdu pamagi Mine yardım edin bana diye bağırıyor çok korkdum arada tepikleri bizim kapıya değiyor sesleri her yer yeri bürümüş bağırıyorlar ben çok korkuyorum hem de çok benden kan geldi eşimi aradım korkudan evde sesimi bile çıkarta bilmiyorum evde adam olduğunu bilmesinler diye eşinde polisi aradı çok kötüyüm korkudan hala polis gelmeyib ve sesler geliyor çok sancım var kan geldi bebeğime birşeymi oldu

Ambulans arayın polisi arayin

Tamam sakin olun polise haber verdiyseniz polis gelir hemen ambulans da çağırın bence ne olur ne olmaz nasılsa gelecek polis de doktor da korkmayın sımdı korkarak daha cok zarar verebilirsiniz kendinize bebegınıze bır bardak su ıcın sakınlesın uzanın

Of canim ya cok uzuldum. Korkma hemen. Sesleri duymamaya calis diyecegim ama imkansiz gibi. Bu kadar etkilendiysen bence simsiki tika kulaklarini. Duymamaya calis. Polisler gelince kurtulursunuz. Bi yandan da ambulans ya da bi taksi cagirip hastaneye gidin hemen.

Polis ambulans ne olursa artık hemen arayın lütfen sakin olmaya çalışın kötü ihtimalleride düşünmeyin :(

ne zaman aradınızda polis hala gelmedi?
kanama hakkında bişey diyemicem,bir an evvel hastaneye gitmeye bakın
komşular falan ne durumda peki,kimse kavgayı ayırmıyormu?
nasıl bi yermiş orası.
Kim ayıra biler abla kim burda öyle bi şey yok hale devam ediyor polisde hala gelmedi

Kim ayıra biler abla kim burda öyle bi şey yok hale devam ediyor polisde hala gelmedi
Kanamaniz devam ediyor mu..

Sesleri duymayin pamuk tikayin ve uzanin.. Ambulans arayin hem size yardimci olurlar hem dovulen cocuga.. Birileri gelince kavga da biter lutfen arayin

canım bakma onlara dikkatini dağıt..
sesli bişey aç ve eşini çağır..
Allah yardımcın olsun...

Moskova'da polisi arayalı 35 Dakika oldu
anladım,hala kavga devam ediyor mu?
saatlerce sürmez heralde,ne diyeceğimide bilemedim
ortalık durulunca hemen çıkın
korkudan mı kanaman başladı?
geçmiş olsun bu arada,sakin kalmaya çalış
ağrın sanıcın var mı?

Kanamaniz devam ediyor mu..

Sesleri duymayin pamuk tikayin ve uzanin.. Ambulans arayin hem size yardimci olurlar hem dovulen cocuga.. Birileri gelince kavga da biter lutfen arayin
Hayır 5-6 damla falan geldi ve kesdi sancım var korkudan hala esiyorum

Canım sen neden korktun ki bu kadar? Kapıdan en uzak odaya gir kapısını kapat, orda polisi ara kısık sesle, polis gelinceye kadar da ordan çıkma. Kapının önünde adam dövüyolar diye bebeğe zarar verecek kadar korkmak nedir alla aşkına topla kendini.

anladım,hala kavga devam ediyor mu?
saatlerce sürmez heralde,ne diyeceğimide bilemedim
ortalık durulunca hemen çıkın
korkudan mı kanaman başladı?
geçmiş olsun bu arada,sakin kalmaya çalış
ağrın sanıcın var mı?
Yok abla hala devam ediyor arada sankinleşiyorlar sonra yine kanama yok sancım çok çok kötüyüm

o haldesin ve sen internete girip kadınlar kulübüne yazıyorsun...pessss..bence senin pek birşeyin yok..

Back
X