Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cnm oncelikle bu stresinden kurtulmalisin Rabbim tezz zamanda yuzunu guldursun insAllah beklemek cok sancili bir surec seni anliyorum ... ama kendine bir ugras bulup kafani dagita bilirsen daha rahat atlatirsin .. Allah kolaylik versin ... er yada gec o bebek sana gelecek bunu hic unutma umutsyzluga dusme !!
Cnm oncelikle bu stresinden kurtulmalisin Rabbim tezz zamanda yuzunu guldursun insAllah beklemek cok sancili bir surec seni anliyorum ... ama kendine bir ugras bulup kafani dagita bilirsen daha rahat atlatirsin .. Allah kolaylik versin ... er yada gec o bebek sana gelecek bunu hic unutma umutsyzluga dusme !!
Bu ay sadece doktorumun dediği günleri değerlendirdim o da 2 gününü sadece eşimin işinden dolayı. Ama ilk kez bu günleri değerlendirdiğim için ümitliydim de işte... Sen neler yaptın canım:)
Canım ben Yasin Suresi dağıttım 41 tane Meryem Sûresine başladım 41 tane Fe in tevellev Fe kül diye devam eden Hacet Duası okudum 1900 tane Cumartesi okursan bıdahaki Cumartesi dilek olurmuş ıkı güne bi ilişki folikasit ıcıyodm bakalım
Bu ay sadece doktorumun dediği günleri değerlendirdim o da 2 gününü sadece eşimin işinden dolayı. Ama ilk kez bu günleri değerlendirdiğim için ümitliydim de işte... Sen neler yaptın canım:)