Korkudan test yapamayanlar

Gene negatif cikmasindanmi korkuyorsun .. yoksa gebe kalmis olmaktan mi ..

Negatif olmasından
Cnm oncelikle bu stresinden kurtulmalisin Rabbim tezz zamanda yuzunu guldursun insAllah beklemek cok sancili bir surec seni anliyorum ... ama kendine bir ugras bulup kafani dagita bilirsen daha rahat atlatirsin .. Allah kolaylik versin ... er yada gec o bebek sana gelecek bunu hic unutma umutsyzluga dusme !!

Cnm oncelikle bu stresinden kurtulmalisin Rabbim tezz zamanda yuzunu guldursun insAllah beklemek cok sancili bir surec seni anliyorum ... ama kendine bir ugras bulup kafani dagita bilirsen daha rahat atlatirsin .. Allah kolaylik versin ... er yada gec o bebek sana gelecek bunu hic unutma umutsyzluga dusme !!
Haklısın biliyorum ama tuhaf şekilde engel olamıyorum. Amin inşallah çok sağol güzel Dilek'lerin için

Ayy inşallah olmaz canım ya hadi inşallah neler yapiyosn ben bu ay cok sey yaptım belki biri tutar :)
Bu ay sadece doktorumun dediği günleri değerlendirdim o da 2 gününü sadece eşimin işinden dolayı. Ama ilk kez bu günleri değerlendirdiğim için ümitliydim de işte... Sen neler yaptın canım:)

Canım ben Yasin Suresi dağıttım 41 tane Meryem Sûresine başladım 41 tane Fe in tevellev Fe kül diye devam eden Hacet Duası okudum 1900 tane Cumartesi okursan bıdahaki Cumartesi dilek olurmuş ıkı güne bi ilişki folikasit ıcıyodm bakalım
Bu ay sadece doktorumun dediği günleri değerlendirdim o da 2 gününü sadece eşimin işinden dolayı. Ama ilk kez bu günleri değerlendirdiğim için ümitliydim de işte... Sen neler yaptın canım:)

Back
X