Korkular basladi mi :(

Ceydaerhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
751
0
46
İngiltere
Kizlar bende korkular basladi. Cok sukur hala sancim agrim yok ama her gun acaba dogum nasil olucak diye icim icimi yiyor. Cati muayenesinden sonra doktorum catin musait normal dogum yapabilirsin dedi. Dedi ama o sanci agri nasil olacak dayanabilecek miyim? Bir yandan acaba sezaryen mi olsam diyorum. Kiminle konussam herkes normal dogum yap diyor. Inanin ikilemde kaldim. Sizde durumlar nasil peki?

allah veriyor sabrını cnm düşüncelrle korkutma kendini bende yaptım normal ama benim rahim açılmadı o kadar acıyı çektim ama rahim açılmayınca acil sezeryana aldılar zaten büyük tuvaletin varmış hissi oluyor çıkarayımda kurtulayım diyorsun

ahh ahh inşallah benim dr da bana çatın müsait normal doğum deseee güle oynaya girerim doğuma :)) bebeğin ters olmadığı müddetce ve sağlığı sıkıntıya düşmediği müddetce sezeryana girme gerekirse epidural anestezi al uyuya uyuya dinlene dinlene açılmaların gerçekleşir hiç ağrın sancın olmaz,hem sezeryan olunca hemen bebeğinle ilgilenemezsin kendi derdinemi düşesin bebeğini memeye mi alıştırmaya çalışasın öyle değilmi ama? normal doğumda ne güzel doğar doğmaz koyuyolar meleğini göğsünün üstüne ilk senin kokunu alıyo kendini güvende hissediyo... bence bunları iyi düşün sezeryan a hayır

Benim de doğumuma az kaldı.Korku değilde artık bu zamandan sonra her an olabilir endişesi var bende de,sezeryan gününü saatini bilip hazırlanmak anlamında güzel olur ama normal doğum daha farklı , bende hazırlıksız yakalanacağım diye korkuyorum.daha bebeğimin odası gelmedi,eksiklerim var.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.

Insan bilmediginden korkarmis ya benimkisi de o hesap iste. Bugun uyandiginda kasik bolgemin oralarinda baski hissettim ki suanda zaman zaman yine agri veriyor. Buyuk ihtimalle oglusum hazirliklara basladi. Insallah cok zorlamaz annecigini. Carsamba gunu kontrolum var bakalim ne diyecek doktor.

Bizim minnosun odasi 36. haftada gelmisti :) yetisiyo Allah'in izniyle stres yapma Simdi cantam hazir pasanin keyfini bekliyoruz. Dua ediyrm gelsin artik diye. Sancilarim oluyo ama duzensizler hala :) Ben de sezeryandan korkuyorum :I

Bizede az kaldı ama günler hiç geçmiyor, nedense bede korku yok, inş. böyle devam eder ve kolay doğum olur.
Bende artık bebeğimi kucağıma alayım istiyorum...

Ah keske bende de korku olmasa. Bu sabah baski agri hissedince dedim geliyor. Hemen elimi karnimin altina koydum sankinlestirmeye calistim. Suanda agri falan yok cok sukur. Aklima o legen kemiginin ve rahimin darligi gelince bebegin kafasinin oradan gecerken nasil bir agri yasatacagini inanin bilmek dahi istemiyorum

ilahi canım güldürdün beni umarım doğumunda güle oynaya olur HEPİMİZİN inşşşşş kızlar

ben rahatım şimdiilik inşş da böyle gider doğumada rahat rahat girip çıkmak ıstıyorum Allahın ıznı ıle

Epidural doğumu düsünmediniz mi hic benim henüz cok yeni ama öyle istiyorum o zamanları görürsek hayırlısıyla

Bende de karışık duygular var ara ara küçük kasilmalar oluyor ama hani hazırlık diye düşünüyorum . Ben ne yapacağımı bilmiyorum epidural mı yoksa ağrılı normal doğum mu kafam çok karışık

Epidural iste canim ama rahmin 4 cm acilmasini bekliyorlarmis anesteziyi uygulamak icin tabi ozamana kadar da artik nasil sanci cekeriz bilemem

Epidural iste canim ama rahmin 4 cm acilmasini bekliyorlarmis anesteziyi uygulamak icin tabi ozamana kadar da artik nasil sanci cekeriz bilemem

4 cm dediğiniz ne ki :)) açın google ınızı yazın pozitif doğum hikayeleri diye okuyun moraliniz yerine gelsin :) herkez 4-5 cm açılmasını evinde farkında olmadan yaşıyo,bizim bedenimiz normal doğum için dizayn edilmiş rabbim hiç bi kuluna taşıyamayacağı yükü vermez biz bunu kaldırabilecek güçteyiz ki böyle bir özelliğimiz var bırakın kaygılanmayı düşünmeyi aradan çekilin ve bedeninizin mucizesini izleyin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…