- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Değerlerinizin yükselmesi gayet güzel ama ikiz gebelik olabilir mi acaba?
Bir de koku olayı enfeksiyon olabilir sanki. En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir hayırlısı olsun hakkınızda
Sağolun, çok korkuyorum.Hem ıkız hemde dıs gebelık olabılır ama dıs gebelık olacagını ben şahsen sanmıyorum. Dış gebelik olsa siz şuan ağrıdan duramazdınız ve kanamanız illaki olurdu.. Bence geç döllenme olabilir o yüzden keseyi ve kalp atışınıda geç görebilirsiniz. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Cuma günü sabaha randevu, gideceğim, vajinal ultrason istemiyorum ama gerekiyorsa mecburum artık.Kese 5.haftada vajinal ultrasonla görünür karından görünmez kalp atışlarıda en erken 6.haftada eğer gözükmezse 8.haftada görünüyor bu süre sizin döllenmenizle alakalı olarak erkende olabilir geçte. Ama illaki dr gidin çünkü kesenin içinde bir kese daha oluşuyo yolk sac adında o varsa eper kesinlikle dış gebelik değildir
Zaten şuan gitseniz vajinal ultrasonla keseyi göreceksiniz değeriniz 1000in üzerinde ozaman keseniz gözükür. Ultrason zarar vermiyor sonrada bişey çıkacağına bunu erken öğrenmenizde yarar var sizin sağlığınız içinCuma günü sabaha randevu, gideceğim, vajinal ultrason istemiyorum ama gerekiyorsa mecburum artık.Ben değerler katlanarak gidince, hemen kese gözükür diye sevinmiştim. Bekleyebilirim demek ki.
En son pazartesi günü değerim 1350 çıktı.Zaten şuan gitseniz vajinal ultrasonla keseyi göreceksiniz değeriniz 1000in üzerinde ozaman keseniz gözükür. Ultrason zarar vermiyor sonrada bişey çıkacağına bunu erken öğrenmenizde yarar var sizin sağlığınız için
İnşallah bebeğinizi görürsünüz yani bu anlattıklarınızdan dış gebelik olacağına ihtimal veemiyorum ama burdan yazın yine sonucuEn son pazartesi günü değerim 1350 çıktı.
Vajinal ultrasondan korkma sebebim, vajinismustum. Çok zor aştım.
Doktora fazla kasılabilirim ya da izin vermeyebilirim. Ama gerekiyorsa elbette baktırmayı deneyeceğim. Şuan normal doğum bile korkutuyor beni şimdiden.
Çok sağolun, dua edin bana lütfen.İnşallah bebeğinizi görürsünüz yani bu anlattıklarınızdan dış gebelik olacağına ihtimal veemiyorum ama burdan yazın yine sonucu
Ya sizi çok iyi anlıyorum özlemle beklenen herşey gibi daha görmeden bağlanmışaınız ama bence bebek var korkmayın 1gün daha sabredinÇok sağolun, dua edin bana lütfen.Daha belki Kese bile yok ama öylesine hissediyorum ki bebeğimi.. o kadar çok yanıp tutuşuyorum ki 4 yıldır..
İnşallah bebeğinizi görürsünüz yani bu anlattıklarınızdan dış gebelik olacağına ihtimal veemiyorum ama burdan yazın yine sonucu
Ohh hadi gözün aydın allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cok sevındım senın adınaHaber vermek istedim :) Cuma günü doktoruma gittim. Şükürler olsun ki, dış gebelik değil. Keseyi de gördük. 5+2 olduğunu söyledi. Ağrim için progestron ve vitamin verdi. İki hafta sonra tekrar çağırdı, kalp atışını dinlemek için. Sabırsızlıkla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?