hayatını bu kadar karatacak olağan üstü bir şey yaşadınmı?
Benimde hiç arkadaşım yok 1 tane bile hatta ama kendim istemediğim için.insanlara olan güvencim sıfır olduğu için etrafımda ki herkesi uzaklaştırdım bazen kötü oluyor ama böyle daha mutluyum.
bak doktora gitmen daha iyi olur fakat eğer verdiği haplarıda kullanırsan ot gibi olursun.herşeye tepkisiz,anlamsız bir şekilde.yani bununda bir faydası yok.
her şey ama her şey sadece senin elinde.beyinde bitiyor her şey.
bence bütün bunların sebebi olumsuz düşünmen canım sen hayata pozitif bakarsan hayatta sana güzel şeyler sunar :))
ole olagan ustu bisey olmadi beni bu hale getirecek ama sevdigim insanin ilgisizligi sanki baya dokundu bana aslinda onu tanimadan oncede bazen ole kotu negative dusuncelrim olurdu bole gelecekten umutlu degildim ...universite 2ci yildan snra sanki basladi bende bunlar...ama son zmnlar daha bi kotu hissediyorum kendmi...yada kotu bi donemden geciyorum belkide ama sanki bitmicekmis gibime geliyor bu...sence depresyondamiyim?
canım benim her türlü sıkıntına buradan yardım etmeye çalışırız anlat içide tutuma bizimle paylaş ki açılasın anladığım kadarı ile hep dışlandığını hissedip insanlardan uzaklaşmışsın ama olmaz yeni insanlar yeni arkadaşlıklar edinmeye çelış ve herşeyi olumlu düşün o zaman herşey istediğin gibi olacak üzme kendini sen herşeyden değerlisin önce bunu sakın unutma hep gül hayata ve olumsuzluklarıda takmamaya çalış
tabiki tatlım durumun varsa bi spor merkezine yazıl hangi semtte oturuyorsun
( dogru tahmin ettin cnm dislanildigmi hissediyorum , oz kardesim bile sanki benle degilde ev arkadasimizla daha ck tercih ediyor zmn gecirmeyi oda hakli o daha eglenceli biri daha pozitif...dokemiyorum tam olarak icime haklisin
ben turkiyede yasamiyorum cnm
biseyler yapmam gerekiyor kendime zmn ayirip kendimi iyilestirmem gerekiyor...cok zor olcak...bazen kendimi cok sacma buluyorum
arkadasim hic bisey icin gec degil dimi....26 yasimdayim ben ...sence yilesebilrmiyim daha iyi bi hayat surebilrimyim daha mutlu olabilirmiym
Sana değer vermeyeni sen neden seviyorsun ki.Bak bu hayatta önce kendini düşünceksin,önce kendi mutluluğun unutma.Bence depresyonda olablirsin.mutsuz olmak,karamsar olmak,her an ağlıcak gibi olmak ve kalabalıkta bile kendini yalnız hissetmek belirli başlı işaretleri.ben tam 7 sene kullandım o hapları ama hiç bir faydasınnı görmedim.evledikten sonra bıraktım fakat çok zorlandım.nihayet 3 sene önce tamemen bıraktım.sen yinede doktor git ve görüş.
nerede oturuyorsun canım ailen nerede onlarla yakınlaşsan çalışıyormusun çalışmıyorsan iş bulsan belki ortam değişikliği iyi gelir
ben çıkıyorum canım içinden çıkamadığın konuşmak istediğin bişey olursa yaz cvp veririm unutma hayatta hiç bişey senden değerli değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?