Korkularım, yalnızlığım ve ilgisizlik:((

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
kendimi cok yalniz hissediyorum , yalniz kalmak istiyorum aslina bakarsaniz herskten kacmak istiyorum gozum hic kimseyi gormesin istiyorum insanlardan kacmak istiyorum:((gercekten beraber iyi vakit gecirdigim hic kimsem yok hayatta...iyi kotu gunumde arayacak hic kimsem yok...etrafimdakilere gicik oluyorum tam kafama yatan tippler degiller...evde 3 kiz kaliyoruz ben kardesim ve bi arkadasmiz....kardesim ve arkadasim iyi anlasiyolar , benim kendimi onlardan ceken cunku onlar cogu zmn hep guluyrlar hep gezmekte bana fazla geliyr ....hee son zmnlar o kdr icim buruk ki o kdr suratim ask ki icimden hic gulmek gelmiyor...ki bu gelgitler bende son aylar ck olmaya basladi...durup duruken sohbeti kesiyorum evdekilerle...sizce profesyonel yardima mi basvurmam gerekiyor...cok mutsuzum surekli aglayasim var...sanki bi kuyuda yada ona benzer gibi bi yerdeyim ve cikamiyorumm...kurtulmak istiyorum yapamiyorum....tam kurtulur gibi oluyorum yine dusuyorum...bilmiyorum sorun sevdigim insanin bana olan ilgisizlgle mi basladi...cok degersiz hissediyorum kndimi cirkin hissediyorum aptal gerizekali surekli somurtan biri oldum yuzum gulse bile yapmaciktan gozlerimden okunuyor hersey...cok yorgunum...kimseyle sohbet edesim yok ck cnm skiliyor napcam bilmiyorum...bole gidersem ileride kendime bsey yapmaktan korkuyorum iyice bunaldim....26 yasimdayim...o kdr korkuyorumki hayatimda dogru durust kimse olmicak diye evlenemicem diye :(( sanki yeni bi iliskiye baslasam bile oda kotu sonla bitcekmis gibime geliyor off niye hayat bu kdr zor olmak zorunda ...ben herkes gibi normal biri olmak istioum kizlar...dertlenince eve kapanmak aglamakla gunleri gecirmek istemiyorum...sanki hic yarin olmicak gibi gunumu gun etmek stiyorum....sizde doktora gitmelimyim, yoksa ustesinden gelirmiyim?

hayatını bu kadar karatacak olağan üstü bir şey yaşadınmı?

Benimde hiç arkadaşım yok 1 tane bile hatta ama kendim istemediğim için.insanlara olan güvencim sıfır olduğu için etrafımda ki herkesi uzaklaştırdım bazen kötü oluyor ama böyle daha mutluyum.

bak doktora gitmen daha iyi olur fakat eğer verdiği haplarıda kullanırsan ot gibi olursun.herşeye tepkisiz,anlamsız bir şekilde.yani bununda bir faydası yok.

her şey ama her şey sadece senin elinde.beyinde bitiyor her şey.

bence bütün bunların sebebi olumsuz düşünmen canım sen hayata pozitif bakarsan hayatta sana güzel şeyler sunar :))

hayatını bu kadar karatacak olağan üstü bir şey yaşadınmı?

Benimde hiç arkadaşım yok 1 tane bile hatta ama kendim istemediğim için.insanlara olan güvencim sıfır olduğu için etrafımda ki herkesi uzaklaştırdım bazen kötü oluyor ama böyle daha mutluyum.

bak doktora gitmen daha iyi olur fakat eğer verdiği haplarıda kullanırsan ot gibi olursun.herşeye tepkisiz,anlamsız bir şekilde.yani bununda bir faydası yok.

her şey ama her şey sadece senin elinde.beyinde bitiyor her şey.

ole olagan ustu bisey olmadi beni bu hale getirecek ama sevdigim insanin ilgisizligi sanki baya dokundu bana aslinda onu tanimadan oncede bazen ole kotu negative dusuncelrim olurdu bole gelecekten umutlu degildim ...universite 2ci yildan snra sanki basladi bende bunlar...ama son zmnlar daha bi kotu hissediyorum kendmi...yada kotu bi donemden geciyorum belkide ama sanki bitmicekmis gibime geliyor bu...sence depresyondamiyim?

bence bütün bunların sebebi olumsuz düşünmen canım sen hayata pozitif bakarsan hayatta sana güzel şeyler sunar :))

deniyorum cnm ...bu sozu hep aklima getiriyorum ama bazen kntrol edemiyorum kendimi...suan agalmaktatada zorlaniyorum oysa ahatlarim iyi gelir diye aglamak istiyorum olmuyor:(( evde tek basimayim :((

ole olagan ustu bisey olmadi beni bu hale getirecek ama sevdigim insanin ilgisizligi sanki baya dokundu bana aslinda onu tanimadan oncede bazen ole kotu negative dusuncelrim olurdu bole gelecekten umutlu degildim ...universite 2ci yildan snra sanki basladi bende bunlar...ama son zmnlar daha bi kotu hissediyorum kendmi...yada kotu bi donemden geciyorum belkide ama sanki bitmicekmis gibime geliyor bu...sence depresyondamiyim?

Sana değer vermeyeni sen neden seviyorsun ki.Bak bu hayatta önce kendini düşünceksin,önce kendi mutluluğun unutma.Bence depresyonda olablirsin.mutsuz olmak,karamsar olmak,her an ağlıcak gibi olmak ve kalabalıkta bile kendini yalnız hissetmek belirli başlı işaretleri.ben tam 7 sene kullandım o hapları ama hiç bir faydasınnı görmedim.evledikten sonra bıraktım fakat çok zorlandım.nihayet 3 sene önce tamemen bıraktım.sen yinede doktor git ve görüş.

canım benim her türlü sıkıntına buradan yardım etmeye çalışırız anlat içide tutuma bizimle paylaş ki açılasın anladığım kadarı ile hep dışlandığını hissedip insanlardan uzaklaşmışsın ama olmaz yeni insanlar yeni arkadaşlıklar edinmeye çelış ve herşeyi olumlu düşün o zaman herşey istediğin gibi olacak üzme kendini sen herşeyden değerlisin önce bunu sakın unutma hep gül hayata ve olumsuzluklarıda takmamaya çalış

canım benim her türlü sıkıntına buradan yardım etmeye çalışırız anlat içide tutuma bizimle paylaş ki açılasın anladığım kadarı ile hep dışlandığını hissedip insanlardan uzaklaşmışsın ama olmaz yeni insanlar yeni arkadaşlıklar edinmeye çelış ve herşeyi olumlu düşün o zaman herşey istediğin gibi olacak üzme kendini sen herşeyden değerlisin önce bunu sakın unutma hep gül hayata ve olumsuzluklarıda takmamaya çalış

:(( dogru tahmin ettin cnm dislanildigmi hissediyorum , oz kardesim bile sanki benle degilde ev arkadasimizla daha ck tercih ediyor zmn gecirmeyi oda hakli o daha eglenceli biri daha pozitif...dokemiyorum tam olarak icime haklisin

tabiki tatlım durumun varsa bi spor merkezine yazıl hangi semtte oturuyorsun

ben turkiyede yasamiyorum cnm
biseyler yapmam gerekiyor kendime zmn ayirip kendimi iyilestirmem gerekiyor...cok zor olcak...bazen kendimi cok sacma buluyorum

arkadasim hic bisey icin gec degil dimi....26 yasimdayim ben ...sence yilesebilrmiyim daha iyi bi hayat surebilrimyim daha mutlu olabilirmiym

:(( dogru tahmin ettin cnm dislanildigmi hissediyorum , oz kardesim bile sanki benle degilde ev arkadasimizla daha ck tercih ediyor zmn gecirmeyi oda hakli o daha eglenceli biri daha pozitif...dokemiyorum tam olarak icime haklisin

nerede oturuyorsun canım ailen nerede onlarla yakınlaşsan çalışıyormusun çalışmıyorsan iş bulsan belki ortam değişikliği iyi gelir

ben turkiyede yasamiyorum cnm
biseyler yapmam gerekiyor kendime zmn ayirip kendimi iyilestirmem gerekiyor...cok zor olcak...bazen kendimi cok sacma buluyorum

arkadasim hic bisey icin gec degil dimi....26 yasimdayim ben ...sence yilesebilrmiyim daha iyi bi hayat surebilrimyim daha mutlu olabilirmiym

hayatta nefes aldığın sürece hiççç birşey için geç değil unutma !!!

Sana değer vermeyeni sen neden seviyorsun ki.Bak bu hayatta önce kendini düşünceksin,önce kendi mutluluğun unutma.Bence depresyonda olablirsin.mutsuz olmak,karamsar olmak,her an ağlıcak gibi olmak ve kalabalıkta bile kendini yalnız hissetmek belirli başlı işaretleri.ben tam 7 sene kullandım o hapları ama hiç bir faydasınnı görmedim.evledikten sonra bıraktım fakat çok zorlandım.nihayet 3 sene önce tamemen bıraktım.sen yinede doktor git ve görüş.

peki dana iyimisn...bi yerde okumustum depresyon aiden geldigi gibi anidende gidyiyormus...ya ck merak ediyorum depresyona giripte cikan oldu mu?

doktorlara karsida onyargiliym sanki parami bosu bosuna verckemisim gibime geliyor hic bir faydasini gormicekmisim gibi...insanin en buyuk dusmani kendisi oldugu gibi en iyi dostuda kendisi...nasil bu hale gelmeme kendim izin verdiysem kendim kurtaricam kendimi....valla demesi kolay gelde yap laf yapmaya ne var al kelimeleri tepe tepe kullan...ben duzelcem duzelcemm gulucemm gulmek istiyorum...bu ask suratla canavardan beterim

ben çıkıyorum canım içinden çıkamadığın konuşmak istediğin bişey olursa yaz cvp veririm unutma hayatta hiç bişey senden değerli değil :)

nerede oturuyorsun canım ailen nerede onlarla yakınlaşsan çalışıyormusun çalışmıyorsan iş bulsan belki ortam değişikliği iyi gelir

annemi babami uzmek istemiyorum ki nlar zaten gozlerimden okuyolar ruh halimi...cok konuskan biride degilim ya yice kapanmisim dunyaya ben insanlara kendime aileme karsi bile oleyim...isimde memnunum aslinda tab bazen ck stresli gunler olunca birakasim geliyor ama simdi yeni is ara vs vs cok yorucu o kdrda isimde ayrilmak istemiyorum en aizndan simdilik...ya cok sagol dineldigin icin ilgin icin yardimin icin arkadasim cok iyisin...cok iyisiniz hepiniz

Back
X