Korkulu rüyam oldu.. ( iş görüşmesi )

cananben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
44
0
36
Diğer
Arkadaşlar bana akıl verin, bu konuda çok takıntılıyım
Yarın iş görüşmesine gidicem, ama nasıl bir stres var bende
Dolabım dolu , ama sanki şu an hiç uygun giyilecek bişey yok
Zaten kıyafet konusunda özürlüyüm, bi beğendiğimi ertesi hafta beğenmem giymem
Peki ben yarın görüşmeye giderken ne giysem uygun olur, kendime güvenimi gösterebilirim
Uzun yazlık elbise giyiyim diyorum altınada açık ayakkabı,, ama buda pekmi haldur huldur olur.. nolur garipsemeyin , derdim oldu valla
eyvahedigeldismile

Ay nolur hadi arkadaşlar,
ne giycem , yıllardır iş görüşmesine gitmedim, bu işyerimde yıllardır çalışıyorum
Ne sorsam şartlarımı sunsam çokmu uklaca olur, hadi herşey uygun olupta birşeyden memnun kalmazsam, bunu nasıl söyleyim, işi kabul edip etmediğimi sonramı öncemi söyleyim, ay sanki alındımda işe,akannehir içimden bir his onlar istiycek diyor..Hadi çıkış saati diyelim (bu benim hassas noktam) uygun olmadı yada maaşı beğenmedim, bunu güzel bir dille nasıl ifade ediyim..

Şimdi soruyorum çünkü stres geldi birden
Yarın karşılarında drunca dökülür ağzımdan biliyorum ama işte size bir sorayım dedim beni sakinleştirirsiniz belki diye canlarımmmm

Tatlım öncelikle sakin ol.. Şöyle bi silkelen.. O işi almak için kendine olan gücün varlığını gör.. Elbette başarırsın o kadar zor değil.
Kıyafet konusunda uyuma özen göster çok açık dar şeyler giymekten kaçın güzel şık bir elbise işini görür diye düşünüyorum. Ciddi olmaya özen göster.
Önce onları dinle şartlarını iyice dinlemeni tavsiye ederim. Uymayan noktalarda senin için sakıncalı bir husus olduğunu mutlaka belirt.Eğer iş sana uygun değilse şartlarınızı malesef kabul edemeyeceğim umarım sizde bende uygun şartlarda uygun kişi/ yerler bulabilir der teşekkür eder çıkarsın...

stres yapmayin
bence bir pantolon bir bluz uygundur yazlik elbise biraz lakaid geldi bana
tabi siz bilirsiniz cikis saatlerini sonradanda konusursunuz bence

Tatlım öncelikle sakin ol.. Şöyle bi silkelen.. O işi almak için kendine olan gücün varlığını gör.. Elbette başarırsın o kadar zor değil.
Kıyafet konusunda uyuma özen göster çok açık dar şeyler giymekten kaçın güzel şık bir elbise işini görür diye düşünüyorum. Ciddi olmaya özen göster.
Önce onları dinle şartlarını iyice dinlemeni tavsiye ederim. Uymayan noktalarda senin için sakıncalı bir husus olduğunu mutlaka belirt.Eğer iş sana uygun değilse şartlarınızı malesef kabul edemeyeceğim umarım sizde bende uygun şartlarda uygun kişi/ yerler bulabilir der teşekkür eder çıkarsın...

Canım saol gözüm burdaydı, ilk yazansın
bende Elbise giysem diyorum , boydan ayak bileklerine kadar, altınada açık bir ayakkabı yada dolgu topuk olan açık terliklerden ayyy delircemm.. yok tamam sakinimmm sakinnmafoldumben

Şu an kendime bişeyi yakıştıramıyorum, kilomda aştı kendini bana göre :(((
Ayakkabı konusunu düşünüyorum.. yok ben valla hiç iyi değilim arkadaşlar..taktığım şeylere bakın offff..

Naçizane fikrim elbise giyinmeyin.. Mümkünse pantolon-gömlek tarzı ciddi birşey giyinin.. ilk izlenim çok önemlidir.. Kendinizden emin ve doğru cevaplar verin.. Bacak bacak üstüne atmayın, ama rahat olun..
Herhalde sırat köprüsü daha kolay geçilir değil mi sempatiksalakcinni

evet gıy o zaman dızlerde olsun ,klasık ..

ama elbıseydı dolgulu terlıktı aman haa

Naçizane fikrim elbise giyinmeyin.. Mümkünse pantolon-gömlek tarzı ciddi birşey giyinin.. ilk izlenim çok önemlidir.. Kendinizden emin ve doğru cevaplar verin.. Bacak bacak üstüne atmayın, ama rahat olun..
Herhalde sırat köprüsü daha kolay geçilir değil mi sempatiksalakcinni

Pantolonda basenimi çıkartıyor, doğru dürüstte gömleğim yok tühhh, niye ben böyleyim ya .. millet giyip çıkıyor..senağlama

Sanki banada öyle geldi, pantolonda kalçamı çıkartıyor canım..:kedi:

tatlım aslında pantolan iyi fikir elbiseni bilmiyorum ama okadar uzun bir elbise gitmez diye düşünüyorum eğer kalçalarını çıkarttını düşünüyorsan üzerine kalçanı kapatıcak uzunlukta bir tunik uydurabilirsin bence.. güzel şık bir ayakkabıda işini görür diye düşünüyorum...

Eğer yiyecek içeceğin varsa orda,yapacağın küçücük davranış yada söz,seni işe almalarında etkili olur,kıyafet önemli ama hersey demek değil (:

evet canm öncelikle sakin olmalısın aslında ben de böyleyim gereksiz heyecan yapıyorum.eyvahedigeldismile
elbiseye gelince üstteki arkadaş haklı pozisyona göre değişir,hayırlısı olsun

açık renk bir gömlek ya da bluz, klasik bir etek olur bence.
elbise diyorsan da siyah düz bi elbise de olabilir.
çok süslü olmaya gerek yok, ama zarif aksesuarlar kullanabilirsin.

1 kere iş görüşmesine gittim sadece o yüzden pek deneyimim yok :)
ama maaş işini ödenmesini falan iyice konuş...

Elbisemi dizlerde olsun, ayak bileklerinde ama bendekiler
Dolgu terlik olmaz ha rengide beyazdı ne bilim anamm şaştım kaldım....
sempatiksalakcinni

iş görüşmesine giderken elbise,altına beyaz dolgu topuk terlik mii:1shok:

bence biraz sakin ol ve internette olan pek çok "mülakat" bilgisi veren site var..giyim kuşam da dahil..oradan bilgi al.konuşma tarzına kadar herşeyi öğrenmiş olursun..iş görüşmesinde en uygun kıyafetlerden birisi,gri kumaş pantolon-mavi -beyaz gömlek..office doğru söylemiş..el sıkışmana varana kadar ilk izlenim önemlidir..göz teması bile..yerimseniben

Karar verdim gibi kızlar.. şimdi daha sakinim
Şimdi dolabımı alt üst ettim ne çulcuyum ya :1shok:
Dizimin hemen altında ne kısa ne uzun bir etek , dar değil bol artık adına ne deniyosa ben getiremedim.. rengi gri krem değişik bi kaç renk karışık, yazlık bir etek
Üstüne ise siyah bir badi giymeye karar verdim, ayakkabı olarak siyah açık hani şu benim çok sevdiğim kalın tabanlı olanlardan, parlak şeritleri var...

İşte böyle karar verdim, nasıl ama kafamçokkarıştısositososito

iş görüşmesine giderken elbise,altına beyaz dolgu topuk terlik mii:1shok:

bence biraz sakin ol ve internette olan pek çok "mülakat" bilgisi veren site var..giyim kuşam da dahil..oradan bilgi al.konuşma tarzına kadar herşeyi öğrenmiş olursun..iş görüşmesinde en uygun kıyafetlerden birisi,gri kumaş pantolon-mavi -beyaz gömlek..office doğru söylemiş..el sıkışmana varana kadar ilk izlenim önemlidir..göz teması bile..yerimseniben

Canım ya ne güldüm senin yorumuna sorma,sırnaşık şey ilk paragrafına pek güldümsırnaşık şey
Allahta seni güldürsün, doğru demişsin terlikte baya saçmalamışım.benneyaptımki

Back
X