Korkulu rüyam oldu.. ( iş görüşmesi )

Yazlik etek,elbise.. İş görüşmesine bunlarla gidilir mi?

Klasik giyinmelisiniz.

Klasik bir etek ya da pantolon.Üstüne de bir gömlek.

Topuklu şık bir ayakkabı.

Oldu da bitti

Canım ya ne güldüm senin yorumuna sorma,sırnaşık şey ilk paragrafına pek güldümsırnaşık şey
Allahta seni güldürsün, doğru demişsin terlikte baya saçmalamışım.benneyaptımki

Aminn cümlemizi inşallah güldürsünn:Saruboceq::Saruboceq:

meslektaşmışız..inşallah istediğin gibi bir göüşme geçer..bu arada artık dolabına biraz "ciddi " tarzda iş kıyafetleri almanın vakti gelmiş ne dersinyerimseniben
hiç olmadık zamanda lazım olabilir arıca iş yerinde de ara sıra böle olmak lazımm:1:

bir gömlek - klasik tarz bi pantolon ve topuklu ayakkabı favorimdir
iş kadınlarına çok yakıştırırım
ona uygun da bi makyajla tamamlarsanız süper olur

iş görüşmesi bitmiştir şimdiye heralde canım..nasıl geçti güzel olmuştur inşalah..

Şimdi ayak bastım eve kızlar
İş görüşmesinden yeni geldim... artık çok gec, giydim gittim valla
Nasıl gecti diye sorarsanız iyiydi, ama içim hiç rahat değil canım sıkılıyor

Önce ki konumdada yazmıştım, maaşı az bulduğum için çıkmıştım işten

Şimdi bu firma, oturmuş seviyeli düzgün biryer

Maaşta biraz teredüt ettim :((

750+ssk sizce nasıl arkadaşlar, başım müthiş derecede ağrıyor, yarın geri dönüş yapacaklar bana

Burasının avantajları var yer olarak sosyal cevre olarak, hem kalabalık biryerde

Şimdi ayak bastım eve kızlar
İş görüşmesinden yeni geldim... artık çok gec, giydim gittim valla
Nasıl gecti diye sorarsanız iyiydi, ama içim hiç rahat değil canım sıkılıyor

Önce ki konumdada yazmıştım, maaşı az bulduğum için çıkmıştım işten

Şimdi bu firma, oturmuş seviyeli düzgün biryer

Maaşta biraz teredüt ettim :((

750+ssk sizce nasıl arkadaşlar, başım müthiş derecede ağrıyor, yarın geri dönüş yapacaklar bana

Burasının avantajları var yer olarak sosyal cevre olarak, hem kalabalık biryerde

tatlım bence fırsatları çok iyi.. çünkü herzman işyeri para demek olmuyor.. iyi bir çevre edinirsen çok faydalı olucaktır sana..maaşıda bence gayet iyi..

tatlım bence fırsatları çok iyi.. çünkü herzman işyeri para demek olmuyor.. iyi bir çevre edinirsen çok faydalı olucaktır sana..maaşıda bence gayet iyi..

gercektenmi, ama yol benden
Ayrıca hafta sonuda tatil, bilemedim canım ya, biraz bunaldım galiba
Sende anlarsın halimden, muhasebedesin,
Az gibi geldi ücret,

Az gibi geldi ücret,

canim haklısın ücret biraz ama iş bulamayıp evde oturursan bu parayı da kazanamayacaksın.. ben senin yerine olsam bu işe girerdim daha sonra iyi bir iş bulursam çıkardım zorla tutmayacaklar ya orada seniyerimseniben hem sosyal çevresi de iyi diyorsun.. denemen de fayda var benceyerimseniben

Az gibi geldi ücret,

Valla tatlım bugün karşıma böyle bir fırsat gelsin elimdeki işi bırakırım.. Abartıyorum gibi gelicek ama bilmiyorum belki de burdaki durumdan dolayı böyle düşünüyorum.. Haftasonu da tatil diyorsun üstelik benim birtek pazar günüm tatil sözünü ettiğin ücretten daha düşük ücret alıyorum ve sskmda 2 ay sonra başladı.. İşsiz kaldım belli bir süre, içine girdiğim psikolojiyi unutmak mümkün değil.. Günümüzün asgari ücretini biliyorsun.. İleride daha yüksek ücreti de alırsın diye düşünüyorum

kendini rahat hiisedebileceğin şeyleri giyinmeyi tercih etmelisin
rahat ve kendine güvenen ne istediğini bilen işi yapabileceğin ve bu
işi çok istediğini belirtecek tavırlar sergilemesin

Muhasebeye göre az tabii ama evde otursan bunuda vermeyecekler
diğer insanların maaşlarına görede çok yüksek bence kabul et
ücret çokta düşük değil

h.sonuda var daha ne olsun ben full çalışıyorum yaaa:S iş beğenmemezlik etmiin arkadşaım çok da vasat değil şartı,hatta iyi bile..en azından yemeği cebinden vermiyosun..öyle yer çok var

Bence kabul et muhasebeciyim biliyorum genel muhasebe olsa neyse ama ön muhasebe aman aman yapılamayacak bir iş değil ve 750 iyi bir para ki bu başlangıç,hem lise mezunu isen yeterli bir maaş önlisans olsan bir nevi yüksek maaş iste guclubacismile

Moralim bozuk,:çok üzgünüm: çalıştığım işyerine çok alışmıştım ama bazı sebeplerden çıkmam gerekti.
İşyeri mali sıkıntı yaşıyordu uzun zamandır. çok strese girmiştim gelenden gidenden arayandan, birde canımı sıkan bir durum oldu ondan çıktım.
Burda bağımsız çalışıyordum karışanım görüşenim yoktu. Herşey benim elimde idi

Bu gireceğim yerde 4-5 bayan var, ben hiç alışkın değilim, neler bekliyor beni bilmiyorum
Nasıl bir tavır takınıcam, yada ne yapsam yüz göz olmam kestiremiyorum artık.

Benimle aynı işi yapan 3 bayan daha var, onlar tabi yıllardır orada, daha sözleri geciyor.
ben alıştım kendi sözümün gecmesine yada yalnızlığa diyim, kızlar gözüm korktu, hüsrana uğramaktan beni ezmeye çalışmak istemelerinden tediginim.

Ben haksızlığa gelemem , ne yapmalıyım bilemedim,
Yadırgamayın, başıma gelecek şeyler bunlar, eski işyerimde çok rahat olduğum için bu konularda.... o yüzden bağımsızlığa alıştım şimdde korkuyorum, gireceğim yerle anlaşamazsam diye..

3 kadın biri yapmasa elbet biri sorun çıkartır buna hazırlıklı git ama önyargılıda olma derimkaydirigubbakcemile2

3 kadın biri yapmasa elbet biri sorun çıkartır buna hazırlıklı git ama önyargılıda olma derimkaydirigubbakcemile2

Peki 1 tane olsa farklımı olurdu.. sanırım ikisi merkeze gidecekmiş öyle bir konuşma gecti. en kıdemlisi kalacak, ama kalacak olan öyle havalı birine hiç benzemiyor.

Peki 1 tane olsa farklımı olurdu.. sanırım ikisi merkeze gidecekmiş öyle bir konuşma gecti. en kıdemlisi kalacak, ama kalacak olan öyle havalı birine hiç benzemiyor.

Tanımadan yorum yapamam ki,birli binliyi aratmaya bilirde çokta mütevazi olabilir çeşit çeşit insan türü var bilmiyorumkismileama iş dünyası bu bilirsin mutlu olan azınlıkta mesafeli ol ilk başlar herkesi tanı sonra ona göre bir rota çizersin yerimseniben

Maddi olarak değerlendirmek size kalmış, çünkü bulunduğunuz sektördeki fiyatları en iyi siz bilirsiniz.
O sektör içinde yeteneklerinize güveniyorsanız fiyatınızı düşük tutmayın derim.
Diğer konulara gelince evet kadın kadını çekemez işyerlerinde şeklinde önyargımız vardır.
Gerçekliğini ben de yaşamışımdır, fakat bence bunlarla canınızı sıkmayın, yaşamadan bilinmez,
Ayrıca da başa gelen çekilir, insanın herşeyle başedecek gücü vardır, yeter ki istesin yerimseniben

Back
X