• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkunc bi olay :(

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
icimi dökmeden duramicam hanimlar :50: dün arkadasimla geziyordum eglendik güldük hersey cok güzel keyfler yerinde derken birde ne görelim , adamin biri polisten kacarken binada camdan cikip dama cikti , tabi polis hala pesinde geri asaga inmek isterken asga düstü :14: tüm sokak toplandi izliyor polis etrafi kapatti ambulans geldi agir yarali götürdüler. cok etkiledi bu olay beni o an aklimdan cikmiyor uyuyamiyorum :85:

bende bi teyzeyi yaralı görmüştüm baya aklımı kurcaladı üzüldüm atamadım zihnimden
geçti ama unutmadım ara ara aklıma gelir
olan olmuş geri gelmiyor malesef zaman
büyütmemeye çalış...

Keşke hemen uzaklassydiniz

uzaklasmak yerine agzi ayri korkuyla izledik :/

bende bi teyzeyi yaralı görmüştüm baya aklımı kurcaladı üzüldüm atamadım zihnimden
geçti ama unutmadım ara ara aklıma gelir
olan olmuş geri gelmiyor malesef zaman
büyütmemeye çalış...

haklisin zaman geri gelmiyor , haberde felan izleyince bukadar etkilenmiyorum ama canli canli görünce kötü oluyor insan , sabah daha iyi olurum insallah

Malesef bunlar hayatın içinde olan şeyler.. Üzüldüm..
Keşke uzaklaşsaydınız hemen ortamdan..

malesef durduk öyle izledik bilseydim dün cikmazdim disari , gündüz iyiydim ama aksam yanliz olunca aklima geliyor uykum kaciyor

Düşününce ben de böyle üzücü şeylere çok kez tanık oldum malesef. ama insan unutuyor, hatta alışıyor.. :/

Ana arter bir yolda kopekten korkan 2 küçük çocuk aniden yola atladilar ve hizla gelen araba onlara çarptı ve orta refrujde karsiya geçmeye bekleyen benin üstüne uctu bir cocuk. Durumu kötüydü ambulans geldi götürdüler ama ben uzerimdeki kanla uzunca bid süre yerimden kalkamadim. Sonra eve gittim o ustumdeki kiyafeti hemen çöpe attim. Dus aldim ama derimi soyarcasina. Giyindim hastaneye çıktım. Cocuk iyiydi cok şükür Ma ben bir hafta kendime gelemedim. Hayat bu cok sey oluyor...

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Düşününce ben de böyle üzücü şeylere çok kez tanık oldum malesef. ama insan unutuyor, hatta alışıyor.. :/

evet bende ilk kez böyle kötü bi olaya tanik olmadim hepsinide bi kenara koyabildim , bu olayida atlatirim zaten bi kac gün icinde ama suan şoktayim biraz

Ana arter bir yolda kopekten korkan 2 küçük çocuk aniden yola atladilar ve hizla gelen araba onlara çarptı ve orta refrujde karsiya geçmeye bekleyen benin üstüne uctu bir cocuk. Durumu kötüydü ambulans geldi götürdüler ama ben uzerimdeki kanla uzunca bid süre yerimden kalkamadim. Sonra eve gittim o ustumdeki kiyafeti hemen çöpe attim. Dus aldim ama derimi soyarcasina. Giyindim hastaneye çıktım. Cocuk iyiydi cok şükür Ma ben bir hafta kendime gelemedim. Hayat bu cok sey oluyor...

aman allahim dünyada daha neler neler oluyor :53: allah korusun ya :53:

akışta ilk okuduğumda direk bu olay zanneettim konu ile alakalı Allah yardımcınız olsun konu sahibininde sizinde... benim başıma gelseydi psikolijim bloke ederdi diye düşünüyorum.Rabbim yakınlarımızı ve bizi bu tür olaylardan korusun inşallah.....:43::43::43::43: .

akışta ilk okuduğumda direk bu olay zanneettim konu ile alakalı Allah yardımcınız olsun konu sahibininde sizinde... benim başıma gelseydi psikolijim bloke ederdi diye düşünüyorum.Rabbim yakınlarımızı ve bizi bu tür olaylardan korusun inşallah.....:43::43::43::43: .

insallah... haberde izlemekle canli canli izlmek arasinda koca bi fark varmis yani

uff insan mahvoluyor ya..
ben kendini asmış kadını gördüm ya hemde daha liseye giderken
komşumuzdu kadın çocuğu kapımız çaldı dili tutulmuştu yavrucağın
eve birde girdik ki ne görelim
kadın asmış kendini nasıl kötü olmuştum o gün o manzarayı gördüm ya kaç yıl kendime gelememiştim.

icimi dökmeden duramicam hanimlar :50: dün arkadasimla geziyordum eglendik güldük hersey cok güzel keyfler yerinde derken birde ne görelim , adamin biri polisten kacarken binada camdan cikip dama cikti , tabi polis hala pesinde geri asaga inmek isterken asga düstü :14: tüm sokak toplandi izliyor polis etrafi kapatti ambulans geldi agir yarali götürdüler. cok etkiledi bu olay beni o an aklimdan cikmiyor uyuyamiyorum :85:

bir trafik kazasına şahit olmuştum yıllar önce. otobüs kadına çarpıp teker altına almıştı. o ses hala kulaklarımdadır yıllar oldu.
hemen uzaklaşmak söz konusu olmuyor çünkü bunlar anlık olaylar, siz ne oluyor yahu demeden olup bitiyor.
üstümeden atamadım o zaman gerçi yaşım küçüktü etkisi daha yüksek olmuştu.
bu duruma travma sonrası stres bozukluğu demişti doktor. düşünmeyi reddederek atlatabilirsiniz.
beyninizi o görüntülerle doldurmayın aklınıza geldiğinde hemen dikkatinizi başka bir şeye yönlendirin.

uff insan mahvoluyor ya..
ben kendini asmış kadını gördüm ya hemde daha liseye giderken
komşumuzdu kadın çocuğu kapımız çaldı dili tutulmuştu yavrucağın
eve birde girdik ki ne görelim
kadın asmış kendini nasıl kötü olmuştum o gün o manzarayı gördüm ya kaç yıl kendime gelememiştim.

of bu daha kötü bi olay :/ yazik oldu cocuga , bari cocugunu düsünseydi veya o manzarayi görmeseydi :(

düşünmemeye calışın mümkün mertebe :13:

öyle yapmaya calisiyorum bende ama ailesine arkadaslarina üzülüyorum adamin , keske iyileseydi demekte biseyi degistirmez tabi onun ömrü oraya kadarmis

bir trafik kazasına şahit olmuştum yıllar önce. otobüs kadına çarpıp teker altına almıştı. o ses hala kulaklarımdadır yıllar oldu.
hemen uzaklaşmak söz konusu olmuyor çünkü bunlar anlık olaylar, siz ne oluyor yahu demeden olup bitiyor.
üstümeden atamadım o zaman gerçi yaşım küçüktü etkisi daha yüksek olmuştu.
bu duruma travma sonrası stres bozukluğu demişti doktor. düşünmeyi reddederek atlatabilirsiniz.
beyninizi o görüntülerle doldurmayın aklınıza geldiğinde hemen dikkatinizi başka bir şeye yönlendirin.

haklisin o an napacani bilmiyor insan aklima uzaklasmak gelmedi bile şok icinde bakiyorsun öyle. saol yorumun icin dediklerini yapmaya calisirim :)

Back
X