Korkunç cinayet: Önce vurdu, sonra boğazını kesti!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
35
Gaziantep'te 4 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen 1 çocuk annesi kadın, erkek arkadaşı tarafından önce tabancayla vurulup, ardından boğazı kesilerek öldürüldü
fft2mm7381361.jpg

Olay Yavuzlar Mahallesi Şehit Mehmet Kara Sokağı’nda meydana geldi. 4 yıl önce eşinden boşanarak 11 yaşındaki kızı ile birlikte, kız kardeşiyle yaşayan Leyla Yazgan (30), sabah saatlerinde erkek arkadaşı Mahmut Z. ile tartışmaya başladı.

KÜÇÜK KIZ HER ŞEYİ GÖRDÜ!

Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancasına sarılan Mahmut Z., kızının gözleri önünde Leyla Yazgan’ı vurdu. Ardından öfkesini alamayan Mahmut Z., kadının boğazını bıçakla kesti. Yazgan olay yerinde hayatını kaybederken, zanlı ise kayıplara karıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, zanlıyı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
fft31_mf7381421.Jpeg

Diğer yandan, polis ekipleri tarafından evde yapılan araştırmada, uyuşturucu kullanımında kullanılan malzemeler ile silah ve bu silaha ait mermiler ele geçirildi.

Önce tabancayla vurulan, ardından boğazı kesilerek feci bir şekilde öldürülen Yazgan’ın cesediotopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyorhttp://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...u--sonra-bogazini-kesti-.htm?ArticleID=311626
 
Back