Korkunc Gecti!!!!!!!

Okul öncesi istiyorsan ygs5 ten tercih yapacaksın direkt olarak. Lys ye gerek yok. İstediğin bir il veya üni varsa geçen seneki sıralamasını söyleyebilirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

izmir muğla afyon denizli bu bölgelerdekilerden bazılarını söyleyebilir misin sana zahmet
bu arada senin puanında güzel inşallah güzel bi bölüme mutlu olacağın bir yere yerleşirsin

izmir muğla afyon denizli bu bölgelerdekilerden bazılarını söyleyebilir misin sana zahmet
bu arada senin puanında güzel inşallah güzel bi bölüme mutlu olacağın bir yere yerleşirsin

İzmir ege üniversitesi 68.300
Muğla sıtkı koçman üni 195.000
Afyon kocatepe üni 182.000 ikinci öğretimi 192.000
Denizli pamukkale üni 177.000 ikinci öğretimi 201.000

Şimdilik bunları bulabildim geçen seneki tercih rehberimden bakarak. Oynamalar olmuş olabilir ama aşağı yukarı bir fikrin olur umarım. İyi dileklerin için de çoook teşekkür ederim sen de istediğin yeri kazanırsın umarım :)

İzmir ege üniversitesi 68.300
Muğla sıtkı koçman üni 195.000
Afyon kocatepe üni 182.000 ikinci öğretimi 192.000
Denizli pamukkale üni 177.000 ikinci öğretimi 201.000

Şimdilik bunları bulabildim geçen seneki tercih rehberimden bakarak. Oynamalar olmuş olabilir ama aşağı yukarı bir fikrin olur umarım. İyi dileklerin için de çoook teşekkür ederim sen de istediğin yeri kazanırsın umarım :)

teşekkür ederim canım böyle olursa tutabilir bi ihtimal çok yüksek değilmiş sıralamaları

Hiç belli olmaz lys ile uçarak beni geçebilirsin ☺ ama lys yi korkunç olarak nitelendirme bence. Çünkü ygs de düşünüş mantığı, yok bilmem kaç tane çözüm yolu vardı. Ama lys farklı. Tek yol ve formül işi. Umarım çok çok iyi yaparsın lys de ve istediğin yere yerleşirsin :)

Cok tesekkur ederim INSALLAH
INSALLAH sizde hayirlisiyla çok guzel puanlar yaparsnz :)))
Herkes hakettigi yere gelsin istiyorum suan ama hic sanmiyorum oyle olucagini (sorularn aciklanmamasi kanitidir bence)

Cok tesekkur ederim INSALLAH
INSALLAH sizde hayirlisiyla çok guzel puanlar yaparsnz :)))
Herkes hakettigi yere gelsin istiyorum suan ama hic sanmiyorum oyle olucagini (sorularn aciklanmamasi kanitidir bence)

Ben de öyle düşünüyorum. Yanlış sorularda da çoğunluğun işaretlediği olacakmış. Sanki açıklıyorlar da bu soru yanlış diyeceğiz :D bunun bir sebebi de artık soru yazmaktan sıkılmaları olmalı :D

Ben de öyle düşünüyorum. Yanlış sorularda da çoğunluğun işaretlediği olacakmış. Sanki açıklıyorlar da bu soru yanlış diyeceğiz :D bunun bir sebebi de artık soru yazmaktan sıkılmaları olmalı :D

Belkide aynen :D
Ya o sey zaten basli basina sacmalik nedemek cogunlugun dedigi dogru sayilicakmis ya ay sinirden deli oldm onu duyunca hayir cok sanssiz bi insanm kesin benm dogru olanlar yanlış cikar biterm ben :D

Belkide aynen :D
Ya o sey zaten basli basina sacmalik nedemek cogunlugun dedigi dogru sayilicakmis ya ay sinirden deli oldm onu duyunca hayir cok sanssiz bi insanm kesin benm dogru olanlar yanlış cikar biterm ben :D

Aynen ben ne desem çoğunluk başka bir şey söylerdi kesin :D belki sosyalden yaptığım yanlışlar o yüzdendi kim bilirr :D

Aynen ben ne desem çoğunluk başka bir şey söylerdi kesin :D belki sosyalden yaptığım yanlışlar o yüzdendi kim bilirr :D

Oha yani suan celiskili soru olabilir ama bildirilmiyo yani? Yani yanlislarimiz arasnda öyle sorular var lanet olsun !
of ya sansimiza bize denk geldi boylesi ya

Oha yani suan celiskili soru olabilir ama bildirilmiyo yani? Yani yanlislarimiz arasnda öyle sorular var lanet olsun !
of ya sansimiza bize denk geldi boylesi ya

Kesinlikle öyle bence. Sinir oldum şimdi. Hakkımızı yiyorlarsa hesaplaşırız zaten öbür tarafta inşallah

meslektaş olacağız yani :) hakkınızda hayırlısı olsun ;) ed. ve mat.e iyi yüklenin son zamanlarınızda inşallah iyi bir yer olur

Siz şuan okulda mı yoksa özel bir kurumda mı çalışıyorsunuz? Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Siz şuan okulda mı yoksa özel bir kurumda mı çalışıyorsunuz? Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

MEBteyim. hatta ikinci okulum şuan ilk önce yiboda çalıştım iki sene, şimdi imam hatip lisesi (gerçi izindeyim şuan ama). ne demek pdrci olmak isteyen olunca mutlu oluyorum ;)

bi bayan için çok uygun bir meslek bence. umarım ben de kazanırım. :18:

inşallah çok ihtiyaç var mesleğini tam olarak yapacak olan kişilere.. uzaktan yatma mesleği gibi görünüyor inşallah okumaya başlayınca yada çalışma hayatına girince daha iyi anlarsın bunu.. vücüttan ziyade beyin yorgunluğu olan bir meslek ama çokta güzel bir meslek..

inşallah çok ihtiyaç var mesleğini tam olarak yapacak olan kişilere.. uzaktan yatma mesleği gibi görünüyor inşallah okumaya başlayınca yada çalışma hayatına girince daha iyi anlarsın bunu.. vücüttan ziyade beyin yorgunluğu olan bir meslek ama çokta güzel bir meslek..

Evet ihtiyaç olduğunu duymuştum. Hatta devletin bu bölüme özel burs verdiğini de duymuştum. Ne kadarı doğru bilmiyorum. Çalışma alanı da çok geniş.

Evet ihtiyaç olduğunu duymuştum. Hatta devletin bu bölüme özel burs verdiğini de duymuştum. Ne kadarı doğru bilmiyorum. Çalışma alanı da çok geniş.

burs işini hiç duymadım açıkçası.. benden sonra olduysa bilemem tabi ;)

Back
X