Aydın'ın Nazilli ilçesinde 3,5 yaşındaki çocuğu, 8 yaşındaki ağabeyinin kazayla vurduğu belirlendi.
Korkunç gerçek otopside ortaya çıktı!
Edinilen bilgiye göre, Nazilli ilçesinde meydana gelen olayda babasına ait pompalı av tüfeğiyle oynarken kazayla kendini vurduğu iddia edilen 3,5 yaşındaki D.E.K'ya otopsi yapıldı.
Otopsi raporunda, tüfeğin tetiğinin başka birisi tarafından çekildiği, küçük çocuğun pompalı tüfekle kendisini vuramayacağı belirtildi.
Otopsi raporu üzerine psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan D.E.K'nin 8 yaşındaki ağabeyi M.K, kardeşini kazayla kendisinin vurduğunu itiraf etti.
M.K'nın ifadesinde, kardeşi ile yatak odasında birlikte oynarken yanlışlıkla tüfeğin tetiğini kendisinin çektiğini söylediği öğrenildi.
Emniyet yetkilileri, M.K'ya psikolojik destek verildiğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. milliyet
Hey Allahım ne işi var o tüfeğin çocuğun elinde? Neden yasaklamazlar şu silahları anlamıyorum. Herkesin evinde silah var maşallah, akli olarak çok sorunsuz bir milletiz çünkü.
Bir evde neden silah bulunur anlamam..üstelik pompalı tüfek...resme bı bakarmısınız ufacık çocuk poz vermiş tüfekle!!! bu nasıl bir anlayıştır..ondan sonra kazayla ölümler sonuç ortada! yazık küçücük çocuk,deger miydi? cinnet gecırıp tüfeğe sarılıp ailesini tarayanlar var birde..yazık günah bukadar kolay olmamalı...her evde silah var nedense...küçücük çocukların oyuncağı bile silah oluyor..
Çocuklarının önüne silah koyup poz poz fotoğraflarını çektiklerinde özgüvenli güç sahibi ERKEKler yetiştirdiklerini sanan zavallılar. Av tüfeğiymiş bir de. Bilmiyorum avdan nefret ederim, avcılık yapanlardan nefret ederim çok vahşi buluyorum spor dedikleri bu şeyi. Doğanın intikamı diyorum böyle şeylere. Allah korusun ya. Benim evimin eşiğinden silah giremez.
Eki Görüntüle 1078949
Aydın'ın Nazilli ilçesinde 3,5 yaşındaki çocuğu, 8 yaşındaki ağabeyinin kazayla vurduğu belirlendi.
Korkunç gerçek otopside ortaya çıktı!
Edinilen bilgiye göre, Nazilli ilçesinde meydana gelen olayda babasına ait pompalı av tüfeğiyle oynarken kazayla kendini vurduğu iddia edilen 3,5 yaşındaki D.E.K'ya otopsi yapıldı.
Otopsi raporunda, tüfeğin tetiğinin başka birisi tarafından çekildiği, küçük çocuğun pompalı tüfekle kendisini vuramayacağı belirtildi.
Otopsi raporu üzerine psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan D.E.K'nin 8 yaşındaki ağabeyi M.K, kardeşini kazayla kendisinin vurduğunu itiraf etti.
M.K'nın ifadesinde, kardeşi ile yatak odasında birlikte oynarken yanlışlıkla tüfeğin tetiğini kendisinin çektiğini söylediği öğrenildi.
Emniyet yetkilileri, M.K'ya psikolojik destek verildiğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. milliyet
anne babaya rabbim sabır versin ölen cocugunamı vuranamı üzülcek tüfeğin cocugun yetişecegi yerde olmasıda farklı bir sorunn o vicdan azabıı zaten hyatı mahvederr...