- Konu Sahibi pamukprensesim_
merhaba kızlar 35 haftalık hamıleyım 36 haftana girdim cumartesı aksamı mide yanmasından dayanamayıp hastaneye gıttık acile gece 11 30 da allah yardım ettı dıyebılırım 3 kerede kustum kusmak korkuttu benı acıkcası yanmadan dolayı deyıl sadece gıtmem neyse gıttık acıl doktoru bana kusmanın rahım acılmasından olabıleceğını alttan muayne etmek zorunda olduğunu ona görede kendı doktorum gelıcek dedi neyse alttan muayne ettı inanın abarttıkları kadar bişy deyılmıs asla canım acımadı 1 bucuk santım acılman var dedı çatala bınmek zok zor geldı doğum ağrısı yasamadım ama bu korku yettı catır catır doğururm yeterkı yavruma bişy olmasın neyse doktorumu aradılar ılac tedavısıne alındıdm 3 tane buyuk serum yedım erken doğum rıskıne karsı prensesıme akcığerlerı hıc sorun yasamasın solunum yollarından doğarsa dıye 2 tane akciğer iğnesi yapıldı cumartesı yattım pazar aksamı cıktım kızım sabret surda bari 2 3 haftacık daha dayan dıye ağlladım sabaha kadar bir göz kapağı hiçmi kapanmazmı ne kadar zormus meğersem bir kere dahı kapatamadım gözumu hadı kızım dedım üzme annenı allahıma sukur sımdı evdeyız kendı annem bende kızımda ıyı durumda suan nst de biraz sancım vardı ama onada iğne ve hap vuruldu size tavsıyem ben ev işlerınd ehıc dıkkat etmedım bazen hamıle olduğumu unutucak kadar sacma davrandım temızlıkte hareketlerde siz yapmayın bide 30 haftadan sonra herseyınızı hazır tutun uzun oldu ama affedın paylasmak istedım