korkusunu yaşamak yetti allahım kimseyi yavrusuyla islah etmesin

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
merhaba kızlar 35 haftalık hamıleyım 36 haftana girdim cumartesı aksamı mide yanmasından dayanamayıp hastaneye gıttık acile gece 11 30 da allah yardım ettı dıyebılırım 3 kerede kustum kusmak korkuttu benı acıkcası yanmadan dolayı deyıl sadece gıtmem neyse gıttık acıl doktoru bana kusmanın rahım acılmasından olabıleceğını alttan muayne etmek zorunda olduğunu ona görede kendı doktorum gelıcek dedi neyse alttan muayne ettı inanın abarttıkları kadar bişy deyılmıs asla canım acımadı 1 bucuk santım acılman var dedı çatala bınmek zok zor geldı doğum ağrısı yasamadım ama bu korku yettı catır catır doğururm yeterkı yavruma bişy olmasın neyse doktorumu aradılar ılac tedavısıne alındıdm 3 tane buyuk serum yedım erken doğum rıskıne karsı prensesıme akcığerlerı hıc sorun yasamasın solunum yollarından doğarsa dıye 2 tane akciğer iğnesi yapıldı cumartesı yattım pazar aksamı cıktım kızım sabret surda bari 2 3 haftacık daha dayan dıye ağlladım sabaha kadar bir göz kapağı hiçmi kapanmazmı ne kadar zormus meğersem bir kere dahı kapatamadım gözumu hadı kızım dedım üzme annenı allahıma sukur sımdı evdeyız kendı annem bende kızımda ıyı durumda suan nst de biraz sancım vardı ama onada iğne ve hap vuruldu size tavsıyem ben ev işlerınd ehıc dıkkat etmedım bazen hamıle olduğumu unutucak kadar sacma davrandım temızlıkte hareketlerde siz yapmayın bide 30 haftadan sonra herseyınızı hazır tutun uzun oldu ama affedın paylasmak istedım

geçmiş olsun canım
Rabbbim sağlığıyla sıhatiyle kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende ev işlerinde hiç dikkat etmiyorum hamile olduğumu unutuyorum bazen bişey olmaz diyorum iyi hissediyorum kendimi ama bundan sonra dikkat edicemm :1no2: Allah sanada bizlerede hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

çok geçmiş olsun.Hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı dilerm.Hanımlar şu temizlik olayını bi bırakın yaa...Boşverin kadın alırsınız eve ne bilim bi yardım eden illa ki olur.benm de kanamalarım oldu hamileliğimin başından beri.Hiç bir iş yapmıyorum ye,iç,yat...ev dağılıyo mu dağılıyo.napimm tekrar o kötü günleri yaşamaktansa ev kirlensin dağılsın umrumda değil....

korkusunu yaşamak yetti allahım kimseyi yavrusuyla islah etmesi

amin canım ancak ben ve benim gibi yaşıyanlar bilir bu dinmeyen yürek yangınını inş rabbim hayırlısıyla doğum yapmanı nasip etsin

korkusunu yaşamak yetti allahım kimseyi yavrusuyla islah etmesi

amin canım ancak ben ve benim gibi yaşıyanlar bilir bu dinmeyen yürek yangınını inş rabbim hayırlısıyla doğum yapmanı nasip etsin

doğruyu söylemek gerekırse senı her gördüğümde içim titredı açtığın sayafaya girip hep başsağlıklarını okudum ama elım basın sağolsun demeyı yazamadı senı hergörduğumde acık olduğun zamanlarda ıcım tuhaf oldu allahım sabrını versın ne denır nasıl tesellısı yok olamaz

artık bu sayfaya çok takılmıyorum o zamanlar devamlı burdaydım bide siteye yeni üye sayılırdım bilmiyodum bebek vefatlarının başka bi bölüme açıldığını bide arkadşlarla hep burdan yardımlaşıyoduk en çok arkadaşm bu bölümde olduğu içinde buraya açmıştım meleğimin vefat haberini nasılki doğduğunda dünyam değiştiyse vefatındada dünyamı bırak herşeyim değişti tesellisi yok demişsin ya inan gerçekten doru tesellisi yok olmuyo en canm dediğin kişiler seni anlamıyo artık genelde bebeğini kaybedenler bölümüne giriyorum ama burdada ilk hamişliğimden yaşadığım tecrübeleri paylaşıyom elimden geldiğince hani derler ya akıl akıldan üstündür tabiri caizse kişi bişeyi bilmedimi çok zor oluyo isyan etmiyorum amin inş daha çok sabır verr mevlam inş 2.hamişliğimde diner bu acı tek tesellim bu öle zorki geçirdiğin günler 3 buçuk aya yaklaşıyo hala ilk günkü gibi aklımda hala gece kabuslar görüyom kısaca bitmeyen bitmicek olan bi yürek yangını işte bende senn hep yazılarını okuyorum sana ve tüm herkese dua ediyorum rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inş o hastaneden eli boş çıkmak varya insanların bakışları anlatılmaz anlatıcak kelime yok maalesef

cnmmmm nasılsın şimdi, okuyunca çok şaşırdım...
seninle bir tutmuştum gebeliğimi.
aynı haftalardayız diye...
sorun yoktu ikimizde de.
iyi misin şimdi, açılma devam ediyor mu?
ben de evi kaldırdım ayağa, annemle hazırlık yapıyoruz,
gerçi bana yaptırmıyor ama ayakta dırmak bile yoruyor.
hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…