korkutan rüya

marda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
184
1
118
Aksaray
kızlar bugün rüyamda bilmediğim bir evdeyim ama ev benim evimmiş. arkadaşım geliyor ona evi gezdiriyorum, yatak odasına girince bi bakıyorum bizim yatağı eşim boyuna ikiye kesmiş. heryer batmış. öyle görünce çok kötü ağlamaya başlıyorum.o sırada uyandım.rüya tabirlerine baktım eşlerden birinin ölümüne işarettir yazıyo allah korusun. eşimde rahatsız sabah doktora gidecek beni uyku tutmuyo ağlıyorum çok etkilendim rüyan ve yorumundan. rüya yorumlayan varsa lütfen cvp yazsın

Canim iyiye dusun iyi olsun
Sakin kotuye yorma
Sacma sapan ruya yorumlarinida okuma
Oyle seymi olur
Ozaman herseyi ruyalara gore yapalim
Sacma degil mi?
Hic canini sikma..

canim rüya yorumu illa isabet edecek diye bir kaide yok.
kötü rüyalardan sonra etkilenmek normal, kafana takma fazla. duani et ve korkma, allahin izniyle bisey olmaz.

Bunu yazmak ne derece dogru bilmiyorum ama yazicam.ruyalarin da cesitleri var rahmani ruya,seytani ruya.Yani her ruyanin anlami olmaz icinizi rahatlatin dua edin bol boll.Esinize gecmis olsun.

Ruyalar iki turludur rahmani ve seytani ruyalar olmak uzere ruyanizda korkutulmus olabilirsiniz yani seytani bir ruya olabilir ama bazi ruyalar vardir ki insan ruyasinda ne gorurse gercek hayatta da cikabiliyor ornek verecek olursam annem ruyasinda ne gorse iyi yada kotu cikiyor butun ruyalari.Bir kac sefer benim de gordugum ruyalarim cikti.Esiniz hasta imis ruyaniz bu yuzden bilinc alti yada sizi korkutmak amacali seytani ruya olabilir.Esiniz rabbimin izni ile bir an once sagligina kavusur.

kızlar bugün rüyamda bilmediğim bir evdeyim ama ev benim evimmiş. arkadaşım geliyor ona evi gezdiriyorum, yatak odasına girince bi bakıyorum bizim yatağı eşim boyuna ikiye kesmiş. heryer batmış. öyle görünce çok kötü ağlamaya başlıyorum.o sırada uyandım.rüya tabirlerine baktım eşlerden birinin ölümüne işarettir yazıyo allah korusun. eşimde rahatsız sabah doktora gidecek beni uyku tutmuyo ağlıyorum çok etkilendim rüyan ve yorumundan. rüya yorumlayan varsa lütfen cvp yazsın

Ruyalar tersine cikarmis, demekki esinizden hic ayrilmicaksiniz :)

kesınlıkle bılıncaltının ettıgı oyundan olusan bır ruya canım yorumlatmana bıle gerek yok sadaka ver ve allaha sıgın emın ol oyle vefat vs habercısı degıl bunu sadece rabbım bılır rahat ol

Eşinizin rahatsız olması sizi etkilemiş olup rüyanızda görmüş olabilirsiniz. İçinizi rahat tutun, dua edin Rabbim eşlerimize sağlık sıhhat versin gani gani... Ayrıca her rüya çıkacak die birşey yok rüyalara bağlı yaşamamamız lazım değilmi.

korkunç rüya gördüğünde kimseye anlatma, anlamına da bakma..çünkü neye yorulursa ona çıkabilirmiş..hayırlara yorumlanması niyetiyle 2 rekatlık namaz kıl..inşallah bişey olmaz

Back
X