körkütük aşığım..çok acı çekiyorum.

pinkyrasp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
44
10
1
İstanbul
Kızlar öncelikle merhaba ben aranıza yeni katıldım.Her zaman girip okuyup çok güzel bilgiler edindiğim bu siteye üye olmak bugüne kısmetmiş.Bu defa ilk kez gerçekten konu açmak istedim çünkü kimseye anlatamadığım bu derdimi hemcinslerimle paylaşıp fikirler edinmek istedim.Ben bir süredir müzikle ilgili bir kursa gitmekteyim.Oradaki hocamı ilk gördüğüm günden beri herşey bambaşka oldu.İlk görüşte aşka inanmazdım ta ki olana kadar..Hocam dediğime bakmayın kendisi benden 3 yaş büyük.Sebebini inanın bende bilmiyorum zaten derler ya sebepsiz de sevilir diye öyle işte.Onu görünce midemde kelebekler uçuşuyo kursa gidiceğim günleri iple çekiyorum.Kursa gidiceğim günün önceki akşamında ne giyiceğime ne söyleyeceğime kadar herşeyi tasarlıyorum elimde değil çünkü bu dünyada onu gördüğüm an en mutlu olduğum an...Peki o sana karşı nasıl diyeceksiniz.O bana karşı çok samimi ama aslında yapısı öyle böyle olmazsa müşteri kaybeder sonuçta.O yüzden bişey hissediyodur diyemiyorum belkide bunları duysa çok şaşırır kestiremiyorum.Numaramı bile almadı dışarda görüşme gibi bir durumumuz henüz olmadı.Bu arada kursa henüz 1 buçuk aydır gidiyorum.Normalda aşk meşk işleriyle pek ilgili değilimdir şıpsevdi hiç değilimdir.Bugüne kadar sadece 1 sevgilim oldu 24 yaşındayım.Onunla da seviyeli güzel bir ilişkiydi ama aşık değildim.Hayatımda ilk kez birisini bu kadar çok istiyorum belki imkansız ama duygularımı engelleyemiyorum artık yoruldum eve geldiğimde söylediği herşeyi tek tek düşünmekten bakışını hayal etmekten.İçimi dökmek istedim kızlar sizce ne yapmalıyım şu aşamada inanın şu an bile ağladım ağlıycam.Hiç duygual biriside değilimdir aslan burcuyum beni bu hale nasıl geldim bilmiyorum....

Aşık olmak için yeri zamanı kişiyi belirleyemiyoruz böyle bir şey işte :) Ama çok kapılma kendini gaza getirme. Adam hakkında ne biliyorsun peki? Evli-nişanlı ihtimali var mı?

Herife yaklasmalisin diyorum kardes :23::23:

Daha cok muhabbet etmeye calis, diyalog kur. Onun da seni tanimasini sagla :34: Muhabbet ac yani ama yuz yuzeyken, face den falan degil bence. Hoslandigini belli et biraz.:34:

Dur hele, niye aci cekiyorsun ? Bir dene bakalim, olmazsa o zaman s..tir mi edersin, aci mi cekersin bakariz :)

Son düzenleme:
Herife yaklasmalisin diyorum kardes :23::23:

Daha cok muhabbet etmeye calis, diyalog kur. Onun da seni tanimasini sagla :34: Muhabbet ac yani ama yuz yuzeyken, face den falan degil bence. Hoslandigini belli et biraz.:34:

Dur hele, niye aci cekiyorsun ? Bir dene bakalim, olmazsa o zaman s..tir mi edersin, aci mi cekersin bakariz :)

canım çünkü kendime çok güvenen biri değilim fiziğim güzeldir ama ses tonum ve uzaktan soğuk durmam sebebiyle erkekler yaklaşmıyo bana pek..küçük kız çocuğu gibiyim hiç kadınsı havam yok :( onu etkileyemiycem biliyorum

Adamın başı bağlı mı ?
Sevgilisi nişanlısı eşi falan var mı ?
Yoksa kim tutar seni :52:
Yakınlaşmanda bi sakınca yok hissetir varlığını

Bu bana bir anımı hatırlattı:))Keman kursuna gidiyordum.Çok yakışıklı bir hocam vardı.3 ay gittim.Kemana hastayımdır.Çalarken çok utanıyordum çünkü bakışlar üstümdeyken gülmeden edemiyordum.Aklım o kadar karışıyordu ki.Farklı şeyler düşünmesini istemiyordum.ilk işim kursu bırakmak oldu.Arkadaşım hayallerinin peşinden git sakın vazgeçme,dua et. İnaniyorum başarırsın.

Ben boyle asklardan korkuyorum ya,basima gelmesini de hic istemezdim.
Hani demissin ya aslan burcuyum, ben de balik burcuyum artik ask acisinin dibini gorurdum:27:
Belirsizlik kotu bisey, madem adamin sevgilisi yok,hoslandigini ucundan kiyisindan belli etmenin zarari yok.

Son düzenleme:
eee peki neden acı çekiyorsun o zaman? bir şansın var demektir bu..

ama nasıl :( o bana bişey hissetse bugüne kadar bir şekilde bişey yapmazmıydı zaten hiç iyi değilim bu erkek tavlama olaylarında baksnaıza 24 yaşında 1 kişiyle çıkan kaç kişi vardır ki benim çevremde en az 3-4 kişiyle hep...he onayladığımdan değil ama öyle işte.Hem yetenekli hem yakışıklı birisi etkileyebilmem zor belkide imkansız canım maalesef acı gerçekler.

Bence ilgini belli et ancak ilk adımı ondan bekle. Sonuçta öğrenciside olsan senden hoşlanırsa çekineceğini sanmıyorum.

daha yakn davran vakit geçirmye çalış biraz ilgini belli et baktın kendni çekti o zmn snde üzülmeden bitirmeye çalış aklından

canım çünkü kendime çok güvenen biri değilim fiziğim güzeldir ama ses tonum ve uzaktan soğuk durmam sebebiyle erkekler yaklaşmıyo bana pek..küçük kız çocuğu gibiyim hiç kadınsı havam yok :( onu etkileyemiycem biliyorum

Fizigin guzelse yuru durma derim :emir_bebek:

Yaklasmazlarsa yaklasmasinlar, sen de secilme, sec kendi istedigine kendin yaklas.

Nerden biliyorsun sekerim etkileyemeyecigini , denedin mi?

Madem cocuksu olmaktan yakiniyorsun, topuklu ayakkabi giy, degisik giysiler al, sacini yaptir, parfumler sur......ne bileyim taarruza hazirlan yani.

Fizigin guzelse yuru durma derim :emir_bebek:

Yaklasmazlarsa yaklasmasinlar, sen de secilme, sec kendi istedigine kendin yaklas.

Nerden biliyorsun sekerim etkileyemeyecigini , denedin mi?

Madem cocuksu olmaktan yakiniyorsun, topuklu ayakkabi giy, degisik giysiler al, sacini yaptir, parfumler sur......ne bileyim taarruza hazirlan yani.

hahah canım çok tatlısın :) aslında süslüyüm tarzım kadınsı ama tavırlarım çocuksu

ama nasıl :( o bana bişey hissetse bugüne kadar bir şekilde bişey yapmazmıydı zaten hiç iyi değilim bu erkek tavlama olaylarında baksnaıza 24 yaşında 1 kişiyle çıkan kaç kişi vardır ki benim çevremde en az 3-4 kişiyle hep...he onayladığımdan değil ama öyle işte.Hem yetenekli hem yakışıklı birisi etkileyebilmem zor belkide imkansız canım maalesef acı gerçekler.

Daha 1,5 ay olmuş adam öğrencilerinin ismini bile anca ezberlemiştir :) Aceleci davranma
24 yaşında 3 5 kişiyle beraber olmuş olmak maharet değil. Zırt pırt sevgilisi değiştirilmez
1 tane olsun tam olsun hayat felsefem :)
Direk ataklar yapma ama seni farketmesini sağla:34:

daha yakn davran vakit geçirmye çalış biraz ilgini belli et baktın kendni çekti o zmn snde üzülmeden bitirmeye çalış aklından

aslında çalışıyorum mesela en son gittiğimde sırf biraz daha knuşalım diye giderayak 3-5 soru sordum o sıradada üstümde güzel bir elbise vardı şöyle bi süzdü sonra giderken gülümseyip görüşürüz dedim ama o hiç gülümsemedi :(

İstiyorsan git ve al derim. İlk önce onu uzaktan izle tanı. Neler hoşuna gider vs. Ona göre küçük komplimanlar yap dikkatini çek. Sonrası gelecektir.

Back
X