Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progesteron tan verse bir de düş ük olmasın diye geçen hafta iğne yaptılar 9 haftalık de kanama olmustu ama bu kadar değildi.. Kese de ki su bile azalmış yani... hastane ye yatır dilR ama ben dayanamadimkanamayı durdurmak için iğne,ilaç falan vermedi mi hiç sadece yatmanı mı tembihledi?
eğer kımıldama diyorsa dinle sakın kalkayım iş falan yapayım deme,yorma kendini asla.geçmiş olsun.
Progesteron tan verse bir de düş ük olmasın diye geçen hafta iğne yaptılar 9 haftalık de kanama olmustu ama bu kadar değildi.. Kese de ki su bile azalmış yani... hastane ye yatır dilR ama ben dayanamadim
Doktor hastanede yatmanızı uygun görmüş keşke yatsaydınız :26:Progesteron tan verse bir de düş ük olmasın diye geçen hafta iğne yaptılar 9 haftalık de kanama olmustu ama bu kadar değildi.. Kese de ki su bile azalmış yani... hastane ye yatır dilR ama ben dayanamadim
ben de bi ara dusuk mu yapiyorum diye korkup konu acmistim neyse ki hamilelik doneminde knmanin normal olabilecegini soylediler,ben de cok korkuyordum..kizlar icimi ferahlatti da uyku uyuyabildim,kk kizlarina guven,bebis hayirli olsun,hayirlisiyla kucagina al insallah :)
İnşallah Allah razı olsun ilk bebek olunca insan ne yapacağını bilmiyo küçük bir hareketi beni kendime getiriyor inşallah tutunur kızım ... Özrü nuze sığınarak söylüyorm lavabo ya gitmeye bile korkuyorm kan akiyor ..... :-(duanizi eksik etmeyinCanım geçmiş olsun hamileliğim boyunca 3 defa düşük tehlikesi atlattım söylediğin ilaçları kullanmıştım iğne de olmuştum çok şükür yavrum sağlıcakla doğdu hatta burada yıllar önce ben de benzer konu açmıştım.Birisi de bana yorum yapmıştı hiç korkma inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine diye çok duygulanmıştım Şimdi aynı şeyi ben de sana yazıyım hiç korkma inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine... Bu arada ben bir hafta boyunca tuvalet dışında hiç kalkmadan yattım.Sen de öyle yap ve sakın bitki çayı filan içme çok fazla maydanoz soğan tüketme her ihtimale karşı.
soylemeyi unuttum hamile bile degilmisim bosuna stres yapmisim bilemedigim icin..sen de stres yapma cok icine sinmezse doktorunla gorus mutlka
İnşallah Allah razı olsun ilk bebek olunca insan ne yapacağını bilmiyo küçük bir hareketi beni kendime getiriyor inşallah tutunur kızım ... Özrü nuze sığınarak söylüyorm lavabo ya gitmeye bile korkuyorm kan akiyor ..... :-(duanizi eksik etmeyin