korkuyorm :-(

nur0101

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
11
0
6
35
Adana
18 haftalık hamileym 1hafta önce kanamam oldu.. Ve durmuyo ..doktora da gittim bebeğe kan az gidiyormuş .. Yat dedi yatiyorm durmuyor... Ayağa kalkınça gene basliyo ... Çok korkuyorm ya ne yapAcak bilmiyorm:-(

çok geçmiş olsun canım benimde üç aylıkken kanamam olmustu ultrasyondan bakılmıştı kesenin etrafı kan demişti doktor çok ama çok korkmustum hatta günlerce ağlamıştım çok şükür kızıma bişey olmadı yatın dinlenin moralinizi bozmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi

kanamayı durdurmak için iğne,ilaç falan vermedi mi hiç sadece yatmanı mı tembihledi?

eğer kımıldama diyorsa dinle sakın kalkayım iş falan yapayım deme,yorma kendini asla.geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun :26:2 gebeliğimde de aynı sorunu yaşadım.Hatta ilk gebeliğimde 1 hafta hiç kesilmeden şiddetli kanamam oldu:31::31:Size tavsiyem ayaklarınızın altına birşey koyun ve yatın:34:Hamileliğiniz süresince de yorulduğunuz zaman mutlaka ayağınızın altına birşey koyarak uzanın :31:

Canim ayni durum bnde de var.
Carsamba gecesi cok kanamam oldu kabus gibiydi cok korktum:(
Doktor rapor verdi igne ilac yazdi yatiyorum hep.
Ama gende az az geliyor..bebek iyi cok sukur ki.

Kan sulandirici igne kullaniyorum ve yarin hematologa gidecem. Doz fazla geliyor olabilirmis.

Sana da com gecmis olsun insallah kesilir canim.ign vs veri mi doktorun

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok teşekkür edrm .. Doktor protestan verdi bir de düşük önlemek için iğne yapmış lardi geçen hafta... Dün de aradım coraspin al dedi ...ama neden verdi onu bilmiyorm... Dua nizi eksik etme yn:-(

kanamayı durdurmak için iğne,ilaç falan vermedi mi hiç sadece yatmanı mı tembihledi?

eğer kımıldama diyorsa dinle sakın kalkayım iş falan yapayım deme,yorma kendini asla.geçmiş olsun.
Progesteron tan verse bir de düş ük olmasın diye geçen hafta iğne yaptılar 9 haftalık de kanama olmustu ama bu kadar değildi.. Kese de ki su bile azalmış yani... hastane ye yatır dilR ama ben dayanamadim

Progesteron tan verse bir de düş ük olmasın diye geçen hafta iğne yaptılar 9 haftalık de kanama olmustu ama bu kadar değildi.. Kese de ki su bile azalmış yani... hastane ye yatır dilR ama ben dayanamadim

keşke yatsaydın hastanede..seni korkutmak istemiyorum ama hem kanaman yoğun hem bebeğin suyu azalmış diyosun orada serum verilirdi daha güvende olurdun.

Son düzenleme:
Doktor hastanede yatmanızı uygun görmüş keşke yatsaydınız :26:

Haklısınız ama merkez den uzak yere tayinimz çıktı o yüzden kalamaz dim hastane de onlarda yatmak şartıyla izin verdiler bir gün boyunca serum verdiler... Ayağa kalkınca kanama oluyor ... Ve gün de 3litre sU icme şartıyla çıkadilar çok şükür sU arttı ama bebeğe kan az gidiyor ona bir şey yapamiyo işte :-( her iki hafta da bir kontrole çağırdı

ben de bi ara dusuk mu yapiyorum diye korkup konu acmistim neyse ki hamilelik doneminde knmanin normal olabilecegini soylediler,ben de cok korkuyordum..kizlar icimi ferahlatti da uyku uyuyabildim,kk kizlarina guven,bebis hayirli olsun,hayirlisiyla kucagina al insallah :)

ben de bi ara dusuk mu yapiyorum diye korkup konu acmistim neyse ki hamilelik doneminde knmanin normal olabilecegini soylediler,ben de cok korkuyordum..kizlar icimi ferahlatti da uyku uyuyabildim,kk kizlarina guven,bebis hayirli olsun,hayirlisiyla kucagina al insallah :)

soylemeyi unuttum hamile bile degilmisim bosuna stres yapmisim bilemedigim icin..sen de stres yapma cok icine sinmezse doktorunla gorus mutlka

Canım geçmiş olsun hamileliğim boyunca 3 defa düşük tehlikesi atlattım söylediğin ilaçları kullanmıştım iğne de olmuştum çok şükür yavrum sağlıcakla doğdu hatta burada yıllar önce ben de benzer konu açmıştım.Birisi de bana yorum yapmıştı hiç korkma inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine diye çok duygulanmıştım Şimdi aynı şeyi ben de sana yazıyım hiç korkma inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine... Bu arada ben bir hafta boyunca tuvalet dışında hiç kalkmadan yattım.Sen de öyle yap ve sakın bitki çayı filan içme çok fazla maydanoz soğan tüketme her ihtimale karşı.

Canım geçmiş olsun hamileliğim boyunca 3 defa düşük tehlikesi atlattım söylediğin ilaçları kullanmıştım iğne de olmuştum çok şükür yavrum sağlıcakla doğdu hatta burada yıllar önce ben de benzer konu açmıştım.Birisi de bana yorum yapmıştı hiç korkma inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine diye çok duygulanmıştım Şimdi aynı şeyi ben de sana yazıyım hiç korkma inşallah sıkı sıkı tutunacak annesine... Bu arada ben bir hafta boyunca tuvalet dışında hiç kalkmadan yattım.Sen de öyle yap ve sakın bitki çayı filan içme çok fazla maydanoz soğan tüketme her ihtimale karşı.
İnşallah Allah razı olsun ilk bebek olunca insan ne yapacağını bilmiyo küçük bir hareketi beni kendime getiriyor inşallah tutunur kızım ... Özrü nuze sığınarak söylüyorm lavabo ya gitmeye bile korkuyorm kan akiyor ..... :-(duanizi eksik etmeyin

İnşallah Allah razı olsun ilk bebek olunca insan ne yapacağını bilmiyo küçük bir hareketi beni kendime getiriyor inşallah tutunur kızım ... Özrü nuze sığınarak söylüyorm lavabo ya gitmeye bile korkuyorm kan akiyor ..... :-(duanizi eksik etmeyin

Senden de Allah razı olsun canım.Bu arada bol su içmeyi ihmal etme gelişmelerden bizi de haberdar et.Ben 32 haftalıkken 3 gün de hastanede yattım eğer senin de yatman gerekiyorsa hiç düşünme bile yat.

Back
X