Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyon niye yasakmış canım onu anlamadımKizlar 12 haftalık gebeyim köfte yedim içinde kimyon vardi snra bir baktım netten kimyon yasakmış yemeyin diyor napacam hastaneye mi gideyim ben cok korkuyorum bise olur mi tecrübeli hanımlar
Rahim kasilmasina sebep oluyor yazıyor kuzum netteKimyon niye yasakmış canım onu anlamadım
Aynen yapama sordum göz kararı attim dedi cok korktum ama yaBende 11haftama girdim ama öyle bir şey duymadım hiç bence bu kadar kafana takma yasak dediyse de onların bahsettiği miktarlar ciddi miktarlar senin yedigin bi cimdikten bir şey olmaz içini ferah tut
Korkma korkma bir şey olmaz inşallah canım çok kafana takma bi cimdikten birşey olmaz bir kilo yemiyoruz sonuçta her seyden kararınca yemekte sorun olmuyor ben iki hamileligimdede canım ne cektiyse yedim çok Şükür bir sorun olmadıAynen yapama sordum göz kararı attim dedi cok korktum ama ya
Şükür kuzum benim tup bebek olduğu için çok pi pimpirikliyim inanKorkma korkma bir şey olmaz inşallah canım çok kafana takma bi cimdikten birşey olmaz bir kilo yemiyoruz sonuçta her seyden kararınca yemekte sorun olmuyor ben iki hamileligimdede canım ne cektiyse yedim çok Şükür bir sorun olmadı
Bilmezmiyim ama çok takma ne yediğini şimdi biz her seyden biraz biraz yedigimiz için sorun olmuyor zaten migde bulantısından birşey kalmiyorkiŞükür kuzum benim tup bebek olduğu için çok pi pimpirikliyim inan
Sakin olun, lütfen.Aşırı tüketmediğiniz sürece faydasını göreceğiniz bir baharat,kimyon.Stresi azaltıcı özelliği de cabasıKizlar 12 haftalık gebeyim köfte yedim içinde kimyon vardi snra bir baktım netten kimyon yasakmış yemeyin diyor napacam hastaneye mi gideyim ben cok korkuyorum bise olur mi tecrübeli hanımlar
Asiri uyku yapti bende suan karnim asiri şişti bise olmaz demi yaaSakin olun, lütfen.Aşırı tüketmediğiniz sürece faydasını göreceğiniz bir baharat,kimyon.Stresi azaltıcı özelliği de cabası![]()
Bir şey olmaz,Allah'ın izniyle.Ne güzel uyuyun.Bu size iyi gelecektir.Asiri uyku yapti bende suan karnim asiri şişti bise olmaz demi yaa