• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum bilen cevap versin acil

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.923
63
Kizlar 12 haftalık gebeyim köfte yedim içinde kimyon vardi snra bir baktım netten kimyon yasakmış yemeyin diyor napacam hastaneye mi gideyim ben cok korkuyorum bise olur mi tecrübeli hanımlar

Bende 11haftama girdim ama öyle bir şey duymadım hiç bence bu kadar kafana takma yasak dediyse de onların bahsettiği miktarlar ciddi miktarlar senin yedigin bi cimdikten bir şey olmaz içini ferah tut

Aynen yapama sordum göz kararı attim dedi cok korktum ama ya
Korkma korkma bir şey olmaz inşallah canım çok kafana takma bi cimdikten birşey olmaz bir kilo yemiyoruz sonuçta her seyden kararınca yemekte sorun olmuyor ben iki hamileligimdede canım ne cektiyse yedim çok Şükür bir sorun olmadı

Kizlar 12 haftalık gebeyim köfte yedim içinde kimyon vardi snra bir baktım netten kimyon yasakmış yemeyin diyor napacam hastaneye mi gideyim ben cok korkuyorum bise olur mi tecrübeli hanımlar
Sakin olun, lütfen.Aşırı tüketmediğiniz sürece faydasını göreceğiniz bir baharat,kimyon.Stresi azaltıcı özelliği de cabasıHoppa

Back
X