Korkuyorum cocugum

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Bebegimi yikadim sabah. Bu arada 3 aylik sabahdan beri surekli.uyuyor arada sadece karni aciktiginda uyaniyor agliyor mamasini yada sutumu sagarak veriyorum iciyor tekrar uyuyor. Daha once boyle degildi.

Banyo rahatlatmıştır annesi korkma. Benim kızıma da oluyordu kışın sık yıkayamadığım için banyo yaptığı günler uzun uzun uyuyordu. Yine de aklınıza takıldıysa sık sık kontrol edin uyurken

Bazen bebekler çok uyur. Bu duruma eşlik eden başka bir anormallik yoksa endişelenmene gerek yok.

Bebegimi yikadim sabah. Bu arada 3 aylik sabahdan beri surekli.uyuyor arada sadece karni aciktiginda uyaniyor agliyor mamasini yada sutumu sagarak veriyorum iciyor tekrar uyuyor. Daha once boyle degildi.
Ateşi normal. Genel halinde bir huzursuzluk kusma vs yoksa endişe edilecek birşey yok gibi. Çocuklar dönem dönem böyle değişiklik gösterebilir. Ama için rahat degilse elbette doktora götür. Biz ne desek boş

cocugun memmesi iyizse ku doktorda bunu sorar guclu guclu cekiyorsa sorun yok demektir

Sarılık olabilir. Rengi sarı mı? Doktora götür. Yeğenim sarılıkmış o da buna benzerdi.

Beslenmesinde bir sorun var mı?sarılıksa eger beslenmek istemez kendinden geçmişcesine uyur doktora goturmende fayda var sen daha iyi bilirsin normal bir derin uykumu yoksa bir anormallik varmı gözlemle

Merhaba. 3. ayda ciddi bir büyüme atağı geçirir bebekler. Bazı bebekler atak döneminde daha az uyur ve atak bittikten sonraki birkaç gün normalden 1-2 saat fazla uyuyabilirler. Bazı bebeklerin ise atak dönemimde daha çok uyudukları olur. Eğer şuan atak döneminde veya atak dönemi yeni bitmiş ise o yüzden uykusu artmış olabilir. Ateşi, öksürüğü, huysuzluğu yoksa endişe etmene gerek yok. Bebekler bir sorun olduğunda ağlayarak veya başka şekilde anlatırlar dertlerini. Ama yine de için rahat etsin istersen doktorunu arayıp danışabilirsin. Bu arada bebeğinin uyuduğu vakitlerde senin de bol bol dinlenmeni tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…