• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum düsüncelerime hakim olamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

keyfimmeyfim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
101
61
98
Meraba arkadaslar nisanliyim ne zaman evlencegimiz belli dsgil ben istanbulun anadolu yakasinda nisanlim avrupa yakasinda oturuyo. Ailemden uzak kalmaktan korkuyoeum evlendikten sknra. Daha oonce hic ojlardan uzakta kalmadim ozellikle babam bu konuda cok keskin kararlara sahjp . Buyik ihtimal avrupa uakasinda oturucaaz ve acikcasi bende orda oturmak istemiyorum. Nisanlimin is dolayisiyla ve maddi acidan karsi taraf daha uygun geliyo. Ailem hasta llursa napicam istedgiiim zaman gibi goremezsem gibi turlu meseleleri kafama takiyorum onun disinda icime aldatilma korkusu geliyo sacma sapan seyelr dusunuyorum ve bu dusuncelefden kurtulamiyorim aldatilirsam oyle olurza boyle olursa 6 senedir evlenmeyi ve bugunleri iple celerken simdi gelecek kaygim had safhada haberler tvler herkes guvenerek ve severek evleniyo ama tvde yada burda ne imtihanlara sahit oluyoruz. Nisanlimla ilgili degil problem kesinljkle benim kaygi ve endiselerim

Meraba arkadaslar nisanliyim ne zaman evlencegimiz belli dsgil ben istanbulun anadolu yakasinda nisanlim avrupa yakasinda oturuyo. Ailemden uzak kalmaktan korkuyoeum evlendikten sknra. Daha oonce hic ojlardan uzakta kalmadim ozellikle babam bu konuda cok keskin kararlara sahjp . Buyik ihtimal avrupa uakasinda oturucaaz ve acikcasi bende orda oturmak istemiyorum. Nisanlimin is dolayisiyla ve maddi acidan karsi taraf daha uygun geliyo. Ailem hasta llursa napicam istedgiiim zaman gibi goremezsem gibi turlu meseleleri kafama takiyorum onun disinda icime aldatilma korkusu geliyo sacma sapan seyelr dusunuyorum ve bu dusuncelefden kurtulamiyorim aldatilirsam oyle olurza boyle olursa 6 senedir evlenmeyi ve bugunleri iple celerken simdi gelecek kaygim had safhada haberler tvler herkes guvenerek ve severek evleniyo ama tvde yada burda ne imtihanlara sahit oluyoruz. Nisanlimla ilgili degil problem kesinljkle benim kaygi ve endiselerim

Duyan da Avustralyaya yerleşeceksiniz evlenince sanacak. 😂

En iyisi evlenmemek. Hem annenizin dizinin dibinden ayrılmamış olursunuz hem aldatılma ihtimali sıfıra iner.

Anadolu yakasında üsküdar merkezi veya kadıkoy kavacık..
Avrupa yakası pek bilmem 🙈🤣oturmalık gezmelik gittiğim için

Ben Ingiltere ye evlendim ve bu sekilde binlerce insan var. Buraya uye olmamin en buyuk nedeni ailemden uzaklikti yoksa geri kalan tum sorunlarimi halledebilirdim ama ozlem baska seydi. Baskalarinin nasil basardigini bilmek istiyordum birkac konu paylasmistim sonra iyi kötü yorumlar yapildi ama bir uyenin yazdigi birsey vardi 'agzina emzikte verelim mi, kocana yazik? Sonra hakli dedim aonucta annemde annesinin yaninda kalmadi. Annemleri senede bir görüyorum ve inanilmaz birbirimize bagliydik hala da yanyana olamasakta bir elim onlarin uzerinde ve ayni sekilde onlarinda benim. Kendinize vesvese vermeyi birakin. Yarinin ne getirecegini hangimiz biliyor ki hicbirimiz muneccim degiliz. Guclu kalmaya calisarak hayatimizi idame ettiriyoruz. Elimizden geleni yapıyor sartlara göre hareket ediyoruz. Zaman kotu insanlar kotu ama bunun yaninda hala güzel insanlar var. Cok güzel evliliklerde var bu yola girmeden bilemezsiniz. Ki ailenize cok yakinsiniz birsey olsa yaninda bitersiniz. Bende uzagim ama esim cok iyi biri ne zaman istesem karismaz zaten karismamali ama bazi insanlar oldukca mudehaleci olabiliyor. Ayda 2 kez gorseniz ailenizi 2 kezde onlar gelseler valla keske benimde boyle bir sansim olsa. Bugunlerin tadini cikarin hayati zehir etmeyjn kendinize. Hersey cok guzel olacaktir.

Kuzum tren otobus binek arac kullanmaz miydin?cok yakin olacaksiniz sorun ne ?

Biz de aynı sekilde evlendik. Esim anadolu yakasinda oturuyordu. Ben avrupa.
Ama işyeri bizim eve yuruyerek 3 dakika falandı.
Yine buralarda otururuz diye konuşmuştuk nisanlanirken.
Sonra kv sorun cikardi bana uzak, gelinin anasina yakin olmaz diye :D
Baska bir semte oturduk ilk evlenirken ama ben cok mutsuz oldum. 1.5 sene sonra taşındım. Ki evin borcu bile bitmemisti daha. Orayi kiraya verip kiraya taşındık.
Eşim bu konuda herkesi karşısına aldı ve cok fedakarlik yaptı. Herkes yapmaz bence.
Bunlar nişanlılık doneminin belirsizliginin getirdiği endiseler mi, yoksa ciddi kaygilariniz mi var bunu iyice bir düşünün.
Ailenizden uzakta yapamayacaksaniz, nişanlıniza da yazık etmeyin. Ikiniz de mutsuz olursunuz

Evlenince ülke değiştirmeyeceksiniz.
Aynı şehirde olacaksınız ailenizle.

Hasta olurlarsa, istediğim zaman göremezsem, nişanlım beni aldatırsa, hepsi sizi yoracak kaygılar.

Her konuda böyleyseniz uzmanından yardım alın.

:KK57:
6 yıldır beklemişsiniz ve şimdi endişeleriniz. Psikolojik destek almalısınız almadan evlenmeyin, bir arkadaşım böyleydi 1 yıllık evli su an. Adam onu aldatmıyor ama sürekli bi şeyler arıyor kız, sürekli şüphe, sürekli huzursuzluk.
Böyle kaygı sorunları olunca maalesef böyle sıkıntılar çıkıyor. Dediğim gibi psikolojik destek almalısınız

Türkiye'nin öbür ucuna evlenmiyorsunuz İstanbul'da yaka değiştiriyorsunuz sadece. Ben lise tercihi yaparken karşı yakada bir okula gitmeyi düşünüyordum, her gün gider gelirim ne olacak diyordum siz kaç yaşındasınız bi Marmaray&otobüs yapıp ailenizi görmeye mi gelemeyeceksiniz? Endişeleriniz yersiz kesinlikle

Herseyin bir karari vardir..siz acil doktora

Bende kaygı bozuklugu yaşayan bir kişi olarakdan ilk bir sene çok şüpelenirdim amann sonra dedim napim yaparsa Allah birakmaz bana bir sekilde malum eder benim içim temiz diye kendi kendine telkin verdim durdum sonra geçti... Ama zor bi süreçti

merhaba konu sahibi,

Allahaşkına bu kadar kötü bir türkçeyle yazmanızın sebebi nedir, hani bir tık anlaşılır olsa en azından biz de okusak ne dediğinizi anlasak. hani gramer nazi değilim de gerçekten beynim okurken boşlukları doldurarak yazdıklarınızı anlayabiliyor.

Bunların hiçbirisi normal değil. Psikolojik destek alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X