Korkuyorum gebelik testi yapmaya

Nur banu2442

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
196
59
48
27
Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim bnm yaşadığımı veya bu konu hakkonda bilgisi olan lütfen yazabilir mi
Bu ay adetim dört gün gecikti fakat geçen aylarda hep 1 hafta 10 gün öncedwn başlardı sancılarım belim çok ağrırdı gögüslerim yürüdüğümde bile acırdı ama bu ay ağrılarım olmadı hiç sadece gögüslerimde oldu ağrım ve akımtım çoğaldı test yapsana diyeceksiniz ama ondanda korkuyorum negatifi görürsem çok üzülürüm normalde gecikmez geciksede bir gün veya iki gün şimdi de burdan okuduklarıma göre herkes bir belirti yaşamış ama bende yok o belirtiler sizce gecikmesi normal mi kaldım böyle

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim bnm yaşadığımı veya bu konu hakkonda bilgisi olan lütfen yazabilir mi
Bu ay adetim dört gün gecikti fakat geçen aylarda hep 1 hafta 10 gün öncedwn başlardı sancılarım belim çok ağrırdı gögüslerim yürüdüğümde bile acırdı ama bu ay ağrılarım olmadı hiç sadece gögüslerimde oldu ağrım ve akımtım çoğaldı test yapsana diyeceksiniz ama ondanda korkuyorum negatifi görürsem çok üzülürüm normalde gecikmez geciksede bir gün veya iki gün şimdi de burdan okuduklarıma göre herkes bir belirti yaşamış ama bende yok o belirtiler sizce gecikmesi normal mi kaldım böyle
Canım korkunun ecele faydası yok gerçeklerle ne kadar çabuk yüzleşirsen o kadar çabuk kabul edersin der annem hep bi yap bakalım

Belirti yaşaman için çok erken, benim 7. Haftamdan sonra daha yeni başlamıştı o da sadece sabahları hafiif bulantı o kadar

Belirti yaşaman için çok erken, benim 7. Haftamdan sonra daha yeni başlamıştı o da sadece sabahları hafiif bulantı o kadar
Millet erkenden o kadar şey yazmışki en basitibden kasıklarım belim patlar derecede ağrıyor gögüsleri yine aynı bende hiçbişey yok normalde adet zamanımda çok ağrım olur tam tersi bu ay olmadı

Adet gecikmesinin pekçok sebebi olabilir.
Hamileliği çok istemek, "acaba hamile miyim?" diye düşünüp durmak bile adeti geciktirebilir. Dolayısıyla test yapmadan gebelik olup olmadığını anlayamazsınız.

Belirti kişiye göre değişir.

Millet erkenden o kadar şey yazmışki en basitibden kasıklarım belim patlar derecede ağrıyor gögüsleri yine aynı bende hiçbişey yok normalde adet zamanımda çok ağrım olur tam tersi bu ay olmadı
Yarın bi kan verin bence, içiniz rahatlar. İnşallah gönlünüze göre olsun 💜

Bu ay adetim dört gün gecikti fakat geçen aylarda hep 1 hafta 10 gün öncedwn başlardı sancılarım belim çok ağrırdı gögüslerim yürüdüğümde bile acırdı ama bu ay ağrılarım olmadı hiç sadece gögüslerimde oldu ağrım ve akımtım çoğaldı test yapsana diyeceksiniz ama ondanda korkuyorum negatifi görürsem çok üzülürüm normalde gecikmez geciksede bir gün veya iki gün şimdi de burdan okuduklarıma göre herkes bir belirti yaşamış ama bende yok o belirtiler sizce gecikmesi normal mi kaldım böyl
Benimde belirtilerin olmamıştı. Merak ettiğim için yapmıştım. İlla belirti arama canım. Ben adetime 3 gün kala akşam idrarla yapmıştım. İlk idrar beklemene bile gerek yok yani.

Back
X