- 6 Mayıs 2022
- 196
- 59
- 48
- 27
- Konu Sahibi Nur banu2442
-
Canım korkunun ecele faydası yok gerçeklerle ne kadar çabuk yüzleşirsen o kadar çabuk kabul edersin der annem hep bi yap bakalımMerhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim bnm yaşadığımı veya bu konu hakkonda bilgisi olan lütfen yazabilir mi
Bu ay adetim dört gün gecikti fakat geçen aylarda hep 1 hafta 10 gün öncedwn başlardı sancılarım belim çok ağrırdı gögüslerim yürüdüğümde bile acırdı ama bu ay ağrılarım olmadı hiç sadece gögüslerimde oldu ağrım ve akımtım çoğaldı test yapsana diyeceksiniz ama ondanda korkuyorum negatifi görürsem çok üzülürüm normalde gecikmez geciksede bir gün veya iki gün şimdi de burdan okuduklarıma göre herkes bir belirti yaşamış ama bende yok o belirtiler sizce gecikmesi normal mi kaldım böyle
Kendimi çok kötü hissediyorumCanım korkunun ecele faydası yok gerçeklerle ne kadar çabuk yüzleşirsen o kadar çabuk kabul edersin der annem hep bi yap bakalım
Yaptın mı kızKendimi çok kötü hissediyorum
Belirti yaşaman için çok erken, benim 7. Haftamdan sonra daha yeni başlamıştı o da sadece sabahları hafiif bulantı o kadarMerhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim bnm yaşadığımı veya bu konu hakkonda bilgisi olan lütfen yazabilir mi
Bu ay adetim dört gün gecikti fakat geçen aylarda hep 1 hafta 10 gün öncedwn başlardı sancılarım belim çok ağrırdı gögüslerim yürüdüğümde bile acırdı ama bu ay ağrılarım olmadı hiç sadece gögüslerimde oldu ağrım ve akımtım çoğaldı test yapsana diyeceksiniz ama ondanda korkuyorum negatifi görürsem çok üzülürüm normalde gecikmez geciksede bir gün veya iki gün şimdi de burdan okuduklarıma göre herkes bir belirti yaşamış ama bende yok o belirtiler sizce gecikmesi normal mi kaldım böyle
İlk idrarla dediler onuda yapamadımYaptın mı kız
Millet erkenden o kadar şey yazmışki en basitibden kasıklarım belim patlar derecede ağrıyor gögüsleri yine aynı bende hiçbişey yok normalde adet zamanımda çok ağrım olur tam tersi bu ay olmadıBelirti yaşaman için çok erken, benim 7. Haftamdan sonra daha yeni başlamıştı o da sadece sabahları hafiif bulantı o kadar
Yarın bi kan verin bence, içiniz rahatlar. İnşallah gönlünüze göre olsunMillet erkenden o kadar şey yazmışki en basitibden kasıklarım belim patlar derecede ağrıyor gögüsleri yine aynı bende hiçbişey yok normalde adet zamanımda çok ağrım olur tam tersi bu ay olmadı
Benimde belirtilerin olmamıştı. Merak ettiğim için yapmıştım. İlla belirti arama canım. Ben adetime 3 gün kala akşam idrarla yapmıştım. İlk idrar beklemene bile gerek yok yani.Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim bnm yaşadığımı veya bu konu hakkonda bilgisi olan lütfen yazabilir mi
Bu ay adetim dört gün gecikti fakat geçen aylarda hep 1 hafta 10 gün öncedwn başlardı sancılarım belim çok ağrırdı gögüslerim yürüdüğümde bile acırdı ama bu ay ağrılarım olmadı hiç sadece gögüslerimde oldu ağrım ve akımtım çoğaldı test yapsana diyeceksiniz ama ondanda korkuyorum negatifi görürsem çok üzülürüm normalde gecikmez geciksede bir gün veya iki gün şimdi de burdan okuduklarıma göre herkes bir belirti yaşamış ama bende yok o belirtiler sizce gecikmesi normal mi kaldım böyl
Bakalm ya inşallah dua edinBenimde belirtilerin olmamıştı. Merak ettiğim için yapmıştım. İlla belirti arama canım. Ben adetime 3 gün kala akşam idrarla yapmıştım. İlk idrar beklemene bile gerek yok yani.
Beta verdim kızlar 583 çıktı bilmiyorumİnşallah hamilesindir canım
Merhaba bilmiyorum normali daha düşük oluyor beta ama yüksek cikmisBeta verdim kızlar 583 çıktı bilmiyorum
Bugün geçmesinin 5. GünüMerhaba bilmiyorum normali daha düşük oluyor beta ama yüksek cikmis
Güzel çıkmış beta. Benim 7.gün 1200 dü. Seninde iki gün sonra o civarlarda olur . Hayırlı olsun cnmBugün geçmesinin 5. Günü
İnşallah dua edin güzel haber alayım salı günü inşallah rabbim hevesimi kırmasın inşallahGüzel çıkmış beta. Benim 7.gün 1200 dü. Seninde iki gün sonra o civarlarda olur . Hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?