Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim 6. aydan sonra çıkmıştı. çok sabırsızlanmıştım göbeğim ne zaman çıkacak diye doktora sormuştum :)) şu an en çok 5 cm olan bir bebek var içinde, normal yani çıkmaması.
ayy çok güldüm canım benim 23. haftam hala bilmeyen kimse anlamıyor kilo almışın sen diyolar 5 aylık deyince yüzlerin ifadelerini görmelisiniz
bu arada kayın validem taktı çok küçük diye bana habire bişiler yedirmeye çalışıyo bebek büyücekmiş:))
benim 19. 20. haftalarımda çıkmaya başlamıştı ilk başta arkadaşların dediği gibi vücutta bi şişlik olıyor ama o da 10. haftada değil daha ilerleyen haftalarda daha bebeğin minicik sabret annesi:)
ilk gebeliklerde genelde 5.inci aya kadar pek belli olmaz ama şunu söyleyebilirim ikinci üçüncü hatta dördüncü gebelik ise her gebelikte biraz daha göbüş büyük oluyor çünkü her seferinde karın genişliyor... bence bu göbeğin büyüklüğü birazda kişinin fiziksel yapısına göre değişiyor küçük olmasıda bir sorun teşkil etmez büyük olmasıda mühim olan sağlıklı olması dert etme canım bunu daha çok erken
benimde 6.aya kadar hamıle oldugum bile belli olmuyodu canım, daha burda 10 gundür hamılemısın dıyolar :)) suanda bile hamıle kalmadan oncekı pantolonlarımı giyebılıyorum, merak etme canım, fiziksel yapıya ve alınan kıloya göre degişiyor göbek te, 4.yada 5.aydan snra cıkar, merak etme..