Korkuyorum kahverengi lekelenmelerim varr

KARAKIZ41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
9
0
86
45
Kocaeli
merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık ewliyim tüplerim kapalı olduğu için 12 gün önce mayada tüp bebek yaptırdım tüm ekip durumumla igili okadar motive edici konuşmlar yaptıki anlatamam.26 yumurta toplandı ve 19 u döllendi 3 tanesini transfer ettiler şimdi 12.günümdeyim pazara denk geldiği için 13.günde test yaptıracağım ama 3 -4 gündür hafif kahverengi lekelenmeler oluyor.aradım progestan dan kaynaklandığını söylediler netten araştırıyorum sürekli çok yorum okudum ama yinede çok endişeliyim durmu benim gibi olupta pozitif onuç alan arkadaş varmı lütfen içimi rahatlatın birazz çok korkuyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kendini üzme canım normal kanaması olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımız oldu.umarım seninde pozitiftir.

içimi rahatlattınız walla yarını iple çekiyorum rabbim tüm bebek sahibi olmk iteyenlerin yüzlerini güldürsünnn bugun hiç lekelenmem olmadı 12.günümdeyim inşallah yarın herşey güel olurr hepimizeeeee:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım hemen dert etme benim 3 ay boyunca lekelenmem devam etti...inş sende pozitif sonuş alırsın ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

kızlar hepinize selam sanırım dualarım kabl oluyoo bugun transferimin 13.günü ve bthcg 1472 çıkmış referans aralığı olmadığı için anlayamadık tam ama maya daki doktorlarım süper dedi çarşamba yine yaptırın dedii bakalım ama sonuç harika dediler bilmiyorum kızlar çok heyecanlandım 3 bebşimde hala benimlemi diye meraktayımm inşallah allah hepimizin yüzünü güldürürr....

kızlar hepinize selam sanırım dualarım kabl oluyoo bugun transferimin 13.günü ve bthcg 1472 çıkmış referans aralığı olmadığı için anlayamadık tam ama maya daki doktorlarım süper dedi çarşamba yine yaptırın dedii bakalım ama sonuç harika dediler bilmiyorum kızlar çok heyecanlandım 3 bebşimde hala benimlemi diye meraktayımm inşallah allah hepimizin yüzünü güldürürr....

maşallah kırkbirkere vallahi tek değil ondan emin olabilirsin artık ikimi üçmü onuda keseleri görmeye gidince öğrenirsin darısı isteyen herkese inşallah:nazar::nazar::nazar:

canlarım aolun darısı hepinizin başına bakalım çarşamba günü kaç çıkıcak inşallah hepsi benimledirr rabbim herkeze tattırsın bu mutlulğuu....

canlarım aolun darısı hepinizin başına bakalım çarşamba günü kaç çıkıcak inşallah hepsi benimledirr rabbim herkeze tattırsın bu mutlulğuu....

canım tebrikler sanırım çoğul gebelik seninki hayırlısı olsun önemli olan çoğul gebelikler değil sağlıklı bebekler ve sağlıklı gebelik inşallah istediğin gibi olur herşey :nazar:

Çok sevindim canım.HAmileliğin hayırlı uğurlu olsun.Ben de şuan hamileliğimin 8.haftasındayım.Synen senin gibi beklerken kahverengi lekelenmelerim oluyordu.Bu devam da edebilir.Bunlar sadece rahim duvarı kanamaları.Orada şuan bir hummalı çalışma bir inşaat var,öyle düşün.Onlar sana tutunmaya çalıştıkça bu basit lekelenmeler oluyor,olmaya da devam edebilir.İnşallah bebeklerin sayısı konusunda bizi bilgilendir.kaydirigubbakcemile5

Back
X