Korkuyorum lütfen bir yardım

Sevilp25

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
23
10
8
29
Kızlar 7 haftalık hamileyim ama iki kez sol kasığıma ve bacağıma şiddetli ağrı giriyor çok korkuyorum kanamam yok ama neden böyle oluyor acaba

Dikkat et kendine, çok iş yapma, ağır iş. Ağır kaldırma. Dr bana 1 kilo bile kaldırmayacaksın, çok ayakta durmayacaksın, çok yürümeyecek cinsel münasebette yasak demişti.. Sende başlardasın bnm gibi, dinlen bol bol. Sağ veya sol tarafına yatıp bacağının arasına yumuşak bir yastık koy.. Sırt üstü tercih etme, ayaklarının altına yastık koysan bile belin ağrır.. 15-16 haftalık olana kadar çokk dikkatli olmalısın olmalıyız cnm. Önlem bizden takdir Allah'tan👆 sağlıcakla kavuşuruz inşallah 🙏

Dikkat et kendine, çok iş yapma, ağır iş. Ağır kaldırma. Dr bana 1 kilo bile kaldırmayacaksın, çok ayakta durmayacaksın, çok yürümeyecek cinsel münasebette yasak demişti.. Sende başlardasın bnm gibi, dinlen bol nol. Sağ veya sol tarafına yatıp bacağının aradına yumuşak bir yastık koy.. Sırt üstü tercih etme, ayaklarının altına ına yastık koysan bile belin ağrır.. 15-16 haftalık olana kadar çokk dikkatli olmalısın olmalıyız cnm. Allah büyük, önlem bizden takdir Allah'tan👆 sağlıcakla kavuşuruz inşallah 🙏
Neden yasakladı kritik bı gebelikmiydi

Neden yasakladı kritik bı gebelikmiydi
Düşük tehlikem vardı. Kesem çok aşağı yerleşmiş.. O yüzden demişti.. Bende kasığıma veya belime ağrı girer gibi olunca hemen uzanıyorum.. Bol bol dinleniyorum işte. Kendimce önlem alıyorum, takdir Allah'ın elbet🙏 sağlıkla kavuşurum inşallah 🤲🙏

Back
X