Korkuyorum ne yapabilirim

lastquarter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
29
14
3
27
Merhaba herkese,
Ne yazsam içim hafifler bilmiyorum. Yalnız hissediyorum ve endişe ediyorum. Annem bir haftadır rahatsız onun için bir şey yapamıyorum gecem gündüzüm karıştı önemi de yok o iyi olsa. Geçen yıl kaza geçirmişti o zamandan beri sıkça acile gider olmuştuk kalpten dolayı fenalaşıyordu. Sonra anjio oldu bayağı bir süre(5ay)sıkıntı çıkmamıştı bir hafta önce tansiyondan ve yine kalpten fena oldu şimdi ilaçlara başladı ama onlar da çok düşürüyor baş dönmesi yapıyor ve baş ağrısı hiç geçmiyor anlayamadım. Felçli zaten bünyesi hassas kıyamıyorum hiç şu an bile pek iyi değil kafasını kaldırıp normal davranamıyor. Nörolojiye de götüreceğim ama yine de fayda göremedikçe hem öfkeleniyorum hem çok korkuyorum. 23 yaşındayım onunla tek ilgileniyorum. Birinin geçicek demesine ihtiyacım var iyi düşünmeye çalışıyorum ama endişeler ağır basıyor. Bırakıp kaçmak istiyorum öyle kızıyor ve nefret ediyorum ki kendimden öyle olunca.

Sen çok güçlü bir insansın. Ve çok güzel bir evlatsın.

Emin ol kara gün kararıp kalmıyor. Elbette ki geçecek.

Biraz yorulacak üzülecek bunalacaksın ama atlatacaksın.

Allah yardımcın olsun güzel insan. 🙏🏻

Merhaba herkese,
Ne yazsam içim hafifler bilmiyorum. Yalnız hissediyorum ve endişe ediyorum. Annem bir haftadır rahatsız onun için bir şey yapamıyorum gecem gündüzüm karıştı önemi de yok o iyi olsa. Geçen yıl kaza geçirmişti o zamandan beri sıkça acile gider olmuştuk kalpten dolayı fenalaşıyordu. Sonra anjio oldu bayağı bir süre(5ay)sıkıntı çıkmamıştı bir hafta önce tansiyondan ve yine kalpten fena oldu şimdi ilaçlara başladı ama onlar da çok düşürüyor baş dönmesi yapıyor ve baş ağrısı hiç geçmiyor anlayamadım. Felçli zaten bünyesi hassas kıyamıyorum hiç şu an bile pek iyi değil kafasını kaldırıp normal davranamıyor. Nörolojiye de götüreceğim ama yine de fayda göremedikçe hem öfkeleniyorum hem çok korkuyorum. 23 yaşındayım onunla tek ilgileniyorum. Birinin geçicek demesine ihtiyacım var iyi düşünmeye çalışıyorum ama endişeler ağır basıyor. Bırakıp kaçmak istiyorum öyle kızıyor ve nefret ediyorum ki kendimden öyle olunca.
Biz de çok zor zamanlar geçirdik, annemin sağlık sorunları vardı ve bir dönem ben de senin gibi tek başıma ilgilendim. Hic geçmeyecek gibiydi ama şükürler olsun geçti, Allah tekrarını yaşatmasın, uzun ömürler versin sevdiklerimize. Insan kendini çok yalniz ve çaresiz hissediyor seni çok iyi anlıyorum ablan yaşında biri olarak. Hiç üzülme, moralini yüksek tut Allahın izniyle geçecek. Bunaldıkca gel bizimle paylaş belki elimizden bir sey gelir. Kendine neden kızıyorsun ayrıca? Sen çok güzel bir evlatsın. Annen sana sahip olduğu için çok şanslı. İnşallah en kisa sürede sağlığına kavuşur güzel annen 🙏🏻

Sen çok güçlü bir insansın. Ve çok güzel bir evlatsın.

Emin ol kara gün kararıp kalmıyor. Elbette ki geçecek.

Biraz yorulacak üzülecek bunalacaksın ama atlatacaksın.

Allah yardımcın olsun güzel insan. 🙏🏻
Teşekkür ederim. Öyle miyim bilmiyorum hep yanımda biri olsun istiyorum yetersiz görüyorum kendimi. O da zaten çocuk görüyor beni dayanamayacak gibi olmadıkça söylemiyor mesela ben soruyorum sürekli. Geçsin istiyorum gece gündüz birleşince bir hafta bana bir ay gibi geldi :( uyumasını dinliyorum derin uykuya dalarsa daha iyi hissediyorum nefeslerini dinliyorum:(

• Üzgünüm
Reactions: JES
Biz de çok zor zamanlar geçirdik, annemin sağlık sorunları vardı ve bir dönem ben de senin gibi tek başıma ilgilendim. Hic geçmeyecek gibiydi ama şükürler olsun geçti, Allah tekrarını yaşatmasın, uzun ömürler versin sevdiklerimize. Insan kendini çok yalniz ve çaresiz hissediyor seni çok iyi anlıyorum ablan yaşında biri olarak. Hiç üzülme, moralini yüksek tut Allahın izniyle geçecek. Bunaldıkca gel bizimle paylaş belki elimizden bir sey gelir. Kendine neden kızıyorsun ayrıca? Sen çok güzel bir evlatsın. Annen sana sahip olduğu için çok şanslı. İnşallah en kisa sürede sağlığına kavuşur güzel annen 🙏🏻
Teşekkürler iyi niyet ve duanız için. İçimde tutuyordum işte çaresi olmasa da yazmak istedim sabahlara kadar tek başıma kuruntu yapmaktansa. O böyle olunca olumlu düşünemiyorum elimde değil. Yalnızlık ne zormuş. Olumlama falan mi yapsam bu kadar negatifliği atabilir miyim bilmiyorum. Ben de atlatırım umarım sizin gibi. Hepimizin sevdikleri sağlıklı olsun hayat inişli çıkışlı evet ama ben daha hala ona tutunuyorum ki çocuk gibi hissediyorum kendimi:(

Teşekkürler iyi niyet ve duanız için. İçimde tutuyordum işte çaresi olmasa da yazmak istedim sabahlara kadar tek başıma kuruntu yapmaktansa. O böyle olunca olumlu düşünemiyorum elimde değil. Yalnızlık ne zormuş. Olumlama falan mi yapsam bu kadar negatifliği atabilir miyim bilmiyorum. Ben de atlatırım umarım sizin gibi. Hepimizin sevdikleri sağlıklı olsun hayat inişli çıkışlı evet ama ben daha hala ona tutunuyorum ki çocuk gibi hissediyorum kendimi:KK43:
Olumlama yap tabii ki. Iyi düşün hep, iyi olacağını düşün annene de aynı şekilde pozitif enerji ver. Geçen bir programda izledim, kendinizi hasta olduğunuza inandırırsaniz hasta olmasanız bile hastalanırsiniz dedi uzman. Sabah fizyolojik bir sorun olmadan kendinizi yorgun ve hasta hissederek uyandınızda tüm gün geçmez, halbuki hasta değilsinizdir buna inandığınız için hastalığı çağirirsiniz dedi. Iyi düşün iyi olsun diye bir laf var ya o cok doğru.

Insallah iyi olacak annen. Tum kalbimle dua ediyorum, anne kiz birlikte sağlıklı, huzurlu cok uzun bir ömrünüz olsun. Buraya yaz içinde tutma konuştukça hafiflersin enerjin yükselir

Olumlama yap tabii ki. Iyi düşün hep, iyi olacağını düşün annene de aynı şekilde pozitif enerji ver. Geçen bir programda izledim, kendinizi hasta olduğunuza inandırırsaniz hasta olmasanız bile hastalanırsiniz dedi uzman. Sabah fizyolojik bir sorun olmadan kendinizi yorgun ve hasta hissederek uyandınızda tüm gün geçmez, halbuki hasta değilsinizdir buna inandığınız için hastalığı çağirirsiniz dedi. Iyi düşün iyi olsun diye bir laf var ya o cok doğru.

Insallah iyi olacak annen. Tum kalbimle dua ediyorum, anne kiz birlikte sağlıklı, huzurlu cok uzun bir ömrünüz olsun. Buraya yaz içinde tutma konuştukça hafiflersin enerjin yükselir
Annem diğer sağlık sorunlarından dolayı epey negatif biridir bazen söylesem de iyi hissetmeye çalış yokmuş gibi davran desem de yapamıyor. Biraz ilerleme olsa ben de daha olumlu düşünebilirdim.İlaçlara başlayınca hafifler biraz sandım daha kötü oldu sanki. Yani kullansa olmuyor kullanmasa olmuyor sıkıştım kaldım. Belki de yanlış yapıyorum bi şeyleri bilmeden.

Teşekkür ederim. Öyle miyim bilmiyorum hep yanımda biri olsun istiyorum yetersiz görüyorum kendimi. O da zaten çocuk görüyor beni dayanamayacak gibi olmadıkça söylemiyor mesela ben soruyorum sürekli. Geçsin istiyorum gece gündüz birleşince bir hafta bana bir ay gibi geldi :KK43: uyumasını dinliyorum derin uykuya dalarsa daha iyi hissediyorum nefeslerini dinliyorum:KK43:
Asla yetersiz değilsin aksine gördüğüm en güçlü insanlardan birisin.

Sevdikleri için insan endişe eder üzülür bu en doğal olanı.

Göreceksin bak bu günlerde geçti diyeceksin

Sabirli ol birakma kendini.Biliyorum zor ama ayakta kalıp elinden geleni yaptıktan sonra Allah a siginmalisin.Ben geri dönüşü mümkün olmayan hasta dedikleri babami 2 ay yoğun bakim kapisinda bekledim.O kapida yattim kalktim işe gittim geldim.Hastane hastane gezip helikopter tutup Ankara'ya götürmeye çalıştım.Heyet toplattim yeniden yasam ünitesine aldirmaya çalıştım.Onlar ölmesini bense iyileşmesini bekledim.Son gecesi hariç hiç umudumu kaybetmedim.Belki ben basaramadim ama elimden geleni yaptım.Sabrimi hep umudum kuvvetlendirdi.Sizde sabredin sevgiyle yaklasip elinizden geleni yaptıktan sonra Allah a birakin.O en doğrusunu bilendir.Gecmis olsun

Benim anneannemde bi dönem çok rahatsızdı diyalize giriyo. Kullanmadigi ilac yok. Kalp seker tansiyon ne ararsan var. Bi dönem çok kötü oldu. Senin dediğin gibi kafasını kaldıramadı yerinden sapasağlam kadın yatalak oldu daha sonra özele götürdük bütün kontrolleri tekrar yapıldı çok ilac karıştırdığı ve bazı ilaçların diyalizde kullanılmaması gerektiğini öğrendik. Ve kan tahlilinde kan değerleri cok düşük çıktı. Sende bunlara bi baktır istersen. Belki ilaçlar etkileşim göstermiş olabilir yada halsizlik varsa kan değerlerine baktirilabilir. Cok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Sabirli ol birakma kendini.Biliyorum zor ama ayakta kalıp elinden geleni yaptıktan sonra Allah a siginmalisin.Ben geri dönüşü mümkün olmayan hasta dedikleri babami 2 ay yoğun bakim kapisinda bekledim.O kapida yattim kalktim işe gittim geldim.Hastane hastane gezip helikopter tutup Ankara'ya götürmeye çalıştım.Heyet toplattim yeniden yasam ünitesine aldirmaya çalıştım.Onlar ölmesini bense iyileşmesini bekledim.Son gecesi hariç hiç umudumu kaybetmedim.Belki ben basaramadim ama elimden geleni yaptım.Sabrimi hep umudum kuvvetlendirdi.Sizde sabredin sevgiyle yaklasip elinizden geleni yaptıktan sonra Allah a birakin.O en doğrusunu bilendir.Gecmis olsun
Başınız sağolsun :( evet öfkelenmeden yaklaşmam lazım en azından

Benim anneannemde bi dönem çok rahatsızdı diyalize giriyo. Kullanmadigi ilac yok. Kalp seker tansiyon ne ararsan var. Bi dönem çok kötü oldu. Senin dediğin gibi kafasını kaldıramadı yerinden sapasağlam kadın yatalak oldu daha sonra özele götürdük bütün kontrolleri tekrar yapıldı çok ilac karıştırdığı ve bazı ilaçların diyalizde kullanılmaması gerektiğini öğrendik. Ve kan tahlilinde kan değerleri cok düşük çıktı. Sende bunlara bi baktır istersen. Belki ilaçlar etkileşim göstermiş olabilir yada halsizlik varsa kan değerlerine baktirilabilir. Cok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Hadi ya :( bugün ilaç vermeyeceğim zaten daha yeni başlamıştı iki gün oldu bir iki gün daha alışmazsa kanına baktırırım. Ben de özele götürdüm ama tek bölüme yani alışır mi yoksa başka şeyleri var da o yüzden mi böyle oluyor emin olamadım. Umarım alışır denge olduğu için belki sersemletiyordur yeniyken diye Umut ediyorum. Hiç öyle gelmiyor ama :(

Merhaba herkese,
Cok guzel bi evlatsiniz. İnsan yeri geliyors saglikli evladina bile tahammul edemiyor bunlar cok normal hisler. Kendinize kizmayin♥️

Cok guzel bi evlatsiniz. İnsan yeri geliyors saglikli evladina bile tahammul edemiyor bunlar cok normal hisler. Kendinize kizmayin♥️
Ona değil de kendime tahammül edemiyorum doğru yapamadığım için. Annemin de hep gözünde büyür böyle şeyler ordan oraya da götüremiyorum fiziksel nedeniyle o yüzden ne yapcam bilemiyorum

Merhaba herkese,
anneniz ve siz çok hayırlı evlatsınız bakmaya devam edin sağlığı düzelir umarım

Hadi ya :KK43: bugün ilaç vermeyeceğim zaten daha yeni başlamıştı iki gün oldu bir iki gün daha alışmazsa kanına baktırırım. Ben de özele götürdüm ama tek bölüme yani alışır mi yoksa başka şeyleri var da o yüzden mi böyle oluyor emin olamadım. Umarım alışır denge olduğu için belki sersemletiyordur yeniyken diye Umut ediyorum. Hiç öyle gelmiyor ama :KK43:
Kanına mutlaka baktırın halsizligi kansızlıktan olabilir. Cok geçmiş olsun tekrar Allah bütün hastalarımıza şifa versin🤲🤲

Bırakıp gidince dertler azalıyorsa hepimiz kaçalım tabiki böyle yapmayacaksın ALLAH yönelip dua okuyacaksın elbette iyi şeyler olucak sadece şuan imtihanda olduğu düşün ve bunların geçeceğini inan unutma ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır rabbim sana sabır annene sağlık sihhhat versin kalbine ferahlık versin

Sen kendine haksızlık yapıyorsun bence.Gayet güçlü bir evlatsın.Bu bahsettigin rahatsızlıklar o yaş grubunun çoğunda mevcut zaten.Belki tansiyon ilacının değişmesi gerekiyordur.Bazı ilaclar yapıyor öyle.Bunlarin çözümü var kendini harap etme.Allah dermansız dert vermesin.Sen kendini motive et önce 😉

Tum bu hastaliklar kazadan sonra olduysa, travma kaynakli olmasin? Ruhuna iyi gelecek seyler yapsaniz? Psikolog randevusu almaniz da ise yarayabilir.
23 yasinda piril piril bir ciceksiniz. Anneniz sizinle ne kadar ovunse az. Hayatta her sey gecici, bugunler de gececek ve annenizle karsilikli kahve icerken bugunleri hatirlamayacaksiniz bile. 🌸

Back
X