- 14 Nisan 2022
- 1.232
- 1.405
- 83
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben 4 ay önce ilk gebeliğimin 7. Haftasına girerken düşük yaptım. Sebebi araştırılmadı. Hatta kontrolde doktorum hiçbir değerede bakmamıştı sadece ultrasonla bakıp kese var demişti. 8. Haftadan sonra bakmayı düşünmüş benim değerlerime falan vitamin falan vermemişti. Sonra kanamam başlamıştı acildeki doktor vajinal muayene ettiğinde zaten pek sağlıklı konumda görünmüyor yapacak bir şey yok yaşarsa yaşar sen yat dinlen demişti. Bende nasıl yani dış gebelik mi demiştim. O zaman dış gebelik değil ama bak şöyle ortalarda yerleşmesi gerekirdi bu kenarda duruyor demişti. Sonra 1 gece sonra kalbi daha atıyordu ama ne yazık ki 2. Gün sonunda kaybettik. Düşük kendiliğinden gerçekleşti şimdi yine denemek istiyoruz. Ama korkuyorum. Ya yine olursa ya bende sorun varsa. Sağlıklı çocuğumuz olur mu diye. Abarttığımı söylüyorlar, düşündüğüm istediğim testlerin abartı olduğunu söylüyor herkes. Ben ise hiç olmazsa belli başlı şeylere baktırmak istiyorum. Özellikle genetik testi ve sma testini çok önemsiyorum. Ama oda maddi durumlar işte sorun. Yani kafam çok karışık. Akıl verin nolur.