Korkuyorum

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Surekli ya bebegimin kafasini yanlislikla duvara vurursam diye korkuyorum ya zarar verirsem diye korkuyorum onun cigira cigara oleceginden korkuyorum.

Son düzenleme:
Yeni doğum yaptığımda bende bebeğimle ilgili herseyden korkuyordum.
Yenimi doğum yaptınız?

Urperdim gece gece okuyunca icinizi ferah tutun üstüne titriyosunuz belli ki ona en son zarar verecek olan kisi sizsiniz bebeginiz güvende telaslanmayin

Sakin ol arkadaşım, o bir melek, sende onun annesisin. Zorlu bir dönemden geçtiğin için böyle düşünüyor olabilirsin.

Benimde bebeğim var 2 yaşına girecek.
Zamanla büyüyecek, öyle şeyler düşünme

Kötü şeyler düşünmemeye çalış lohusa depresyonu işte zor gercekten bende ağlama krizleri yaşadım hiç geçmeyecegini sanıyordum geçti

Sımsıkı sarıl yavruna onunla ilgili güzel hayaller kur vakit buldukça sevdigin seyleri yapmaya calış ve en önemlisi bugunlerin gececegini kendine sık sık tekrarla ;)

Sanki kendinizi cok yanliz hissediyorsunuz gibi geldi bana, haberlerde ordan burdan duydugunuz seyden etkileniyorsunuz

oyyy kıyamam ya :)
yenı dogum yapan her anne gıbı ...

ben kızımın besıgının basında bekler ızledıkce aglardım ya bırsey olursa dıye bızde gectık bu yollardan :) zamanla gecıyor alısıyorsun

Bebeginizin cok kücük savunmasiz olusu sizinde onu korumak gerektiginizi bildiginiz icin yasiyorsunuz bu korkuyu..

Lohusa olduğunuzdan hormonlar tavan yapmış sanirim
Emin olun bir süre sonra bu dusunceler yerini çok güzel düşüncelere bırakacaktır.
Sizi çok rahatsız ediyor ise bir uzmana görünün.
Bebeginizi güle güle sevgi ile büyütun
Bir uzmana gittim zaten buraya icimi dokmek icin yazdim.

Back
X