Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba,32.haftamdayim ve korkuyorum doğumdan ama bebeğim için normal doğum iyi diyorlar doğumu kolaylaştırmak için ne yapabiliriz![]()
Ben her ikisinden de korkuyorum garip garip düşünceler geliyo karsimda rastladigim olaylar yüzündenCanım merhaba,
Ben ilk günden beri düzenli yürüdüm. Şuan 32.haftadayım ve bebeğim geçen hafta dönmüş. Normal doğuma hazır. Doktorum kendimi çok yormayacak şekilde yürüyüş yapmamı söylüyor hala. Doğumu kolaylaştırıyormuş.
Sizi takip eden doktorunuza danışırsanız size daha doğru Bilgi verecektir. Sizi baştan beri takip ettiği için nelerin iyi geleceğini söyler.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve hiç korkmayın bence.
Sezeryan daha korkulacak bişey bence :/
Çok üzüldüm gerçekten, siz mi bebeğinizi kaybettiniz?Ben her ikisinden de korkuyorum garip garip düşünceler geliyo karsimda rastladigim olaylar yüzündenbi bebek ölü doğdu 8.5 aylikti karninda öldü iste bu yüzden korkuyorum
Epidural dogum yapabilirsin canm ben oyle yaptim simdi ikinciye hamileyim bunuda oyle dusunuyorum32.haftamdayim ve korkuyorum doğumdan ama bebeğim için normal doğum iyi diyorlar doğumu kolaylaştırmak için ne yapabiliriz![]()
Ha bide hurma yeee :) oda acilmayi kolaylastiryormus32.haftamdayim ve korkuyorum doğumdan ama bebeğim için normal doğum iyi diyorlar doğumu kolaylaştırmak için ne yapabiliriz![]()
Yok bi yakinim bebeği olduÇok üzüldüm gerçekten, siz mi bebeğinizi kaybettiniz?
Amin tesekkur ederimstres iyi olmaz
bolca hareket edin Allah kolaylık versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Tamam öneriniz için tesekkur ederimEpidural dogum yapabilirsin canm ben oyle yaptim simdi ikinciye hamileyim bunuda oyle dusunuyorum
Evet tesekkur ederimAllah yardımcınn olsun ilk bebek mi. Rabbim sapasağlim kucagına almayı nasıp etsın
Teşekkür ederim Rabbim sizinde bebeğinizin de korusunSeninle ayni haftadayim cnm sunu soyleyebilirim ki korkunun ecele faydasi yoktur olumsuz ve seni mutsuz edecek dusuncelere girmek hem seni hem bebegini olumsuz etkiler karninda olmesinin bir cok nedeni olabilir bebeginin hareketlerini takip et bol bol dua et bir kadin icin en saglikli dogum sekli normal dogum ama normalinde sezaryeninde kendi capinda riskleri var doktorun sana en uygun olanini secer ve seni yonlendirir sen sana dusenleri yap dua et gerisini rabbime birak hayirli dpgumlar diliyorum rabbim yanimizda olsun
Ay teşekkür ederim desteğin için ilk hamileligim Rabbim allahin iziniyle nasip etsin hic dert yanmayacam yanmaya da hakkim yok annemle kaynanam hep ole diyor çünkü çok istiyodm düşük yaptigim için kocam bile dert yaniyo herşeyi oğlu olmuş herşeyi ona gore yapiyo eskiden tek derdi bendim simdi oğlumu kiskaniyorum diyeAllah sağlıklı doğum nasip etsin. Ben normal doğum yaptım. 16 aylık oldu oğlum. 38+2 de tek bir sancıyla başladı ve hastaneye gittim. Zaten karnım aşağı inmişti bekliyordum artık. Sabaha doğru hastaneye yattım. Sabahın erken saatleri sancılarım artmaya başladı daha sonra suyum geldi ve öğlen oğlumu kucağıma aldım. Dikişim oldu ama çok çabuk toparlandım. Bir haftaya hiç bişeyim kalmadı. Hiç korkmadım kafamda kurmadım. Herkes nasıl doğum yapıyorsa bende yapacağım dedim ilk günden itibaren. Sen de kurma kafanda. Ne kadar rahat hissedersen o kadar rahat olur herşey. Hamile pilatesi ve yürüyüş öneririm. Ben doğuma giderken bile pilates yaptım doğumu rahatlatıyor çok önerdi doktorum. Yürüyüş yap. Esneme hareketleri yap sabah akşam. Kasların gevşesin. Onu kucağına alacağını düşün. O da sana yardımcı olacak ikiniz birlikte başaracaksınız. Epidural de bi yöntem tabi doktorunla görüş konuş fikir al. Son olarak nefes egzersizlerini de unutma. Herşey güzel olacak bi bakacaksın gazından uykusundan dişinden dert yanıyosun:) sağlıkla gelsin minicik.
Tesekkur ederim yapiorm elimden geldikçe son bi haftaya kadar rahattim hic agirlasma yoktu ama bu hafta agirlastm hissrdiyrm bide rahim bolgemde agri olmaya başladıbol yürüyüş yap dogumun kolay olması için.
ormal rahmin genişliyor canımTesekkur ederim yapiorm elimden geldikçe son bi haftaya kadar rahattim hic agirlasma yoktu ama bu hafta agirlastm hissrdiyrm bide rahim bolgemde agri olmaya başladı