Korkuyorum..

QWERTY2641

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
163
74
298
Ankara
Kızlar iki buçuk yıllık evliyim ve vajinusmusum. Maddi olarak torarlandık ve tedavi olacaktım. Ama bir kez deneyelim dedik başarısız olduk ama hamile kaldım. Duyunca inanamadım çok ağladım istemiyordum çünkü daha eşimle beraber olamadım. Lütfen kızmayın çok çocuk isteyip bekleyen var şükret diyeceksiniz biliyorum ama psikolojik olarak kötüyüm. Ben 8yıl eşimi bekledim ve evlendik ama iki yıl üzüntü ile geçti. Anneliğe hazır değilim ama Rabbim nasip etti. Ne yapacağımı bilmiyorum ve cinsiyeti erkekmiş bu da çok korkuttu daha zor sanki yetiştirmesi. Bilmiyorum çok mutsuzum ve bebeğe de haksızlık ediyorum üzülüyorum.

Hayırlısı olsun hakkınızda
kızıda yetiştirmek aynı oğlanıda emin olun .Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Korkunuz normal doğumsa planlı sezeryan düşünebilirsiniz...

Oğlan annesi olmak demek sana aşık iki erkekle yaşamak demek inan bana muhteşem bir duygu sürekli iltifatlar öpücükler saçlarımı okşar yüzümü sever iyi ki oğlum olmuş diyorum korkma canım gebeliğinin tadını çıkar normal doğum yapmak zorunda değilsin sezeryan olursun korkunu yenemezsen ;)

Anne olmayı daha düşünmüyordum. Aralıkta doktora gidip yendikten sonra eşimle balayına gidecektim. Hiçbisi hayal ettiğim gibi olmadı maalesef.
Canım en güzel planları Allah yapar çünkü sen bilemezsin hakkında neyin hayırlı olduğunu lütfen üzme kendini bu günlerin tadını çıkar ilerde çok pişman olursun yoksa

Oğlan annesi olmak demek sana aşık iki erkekle yaşamak demek inan bana muhteşem bir duygu sürekli iltifatlar öpücükler saçlarımı okşar yüzümü sever iyi ki oğlum olmuş diyorum korkma canım gebeliğinin tadını çıkar normal doğum yapmak zorunda değilsin sezeryan olursun korkunu yenemezsen :KK66:
Allah razı olsun. Açıkcası erkekten korkma sebebim abimin ve babamın bana kötü şeyler yaşatması alkol dayak. O yüzden olacaksa kız olsun derdim öyle dua ederdim

Back
X