Korkuyorum...

bir erkek arkadasım var iş ortamında sadece
mevkisi yüksek birisi
o kadar güzel eşi var ki sana anlatamam ve o kadar da sakin yapılı bir kız
kız sarısın , incecik upuuzn boyu var ,hatları falan cok guzel renkli gözlü
ben bu erkek arkadasımın eşini gördüğümde şok olmustum
ne kadar güzel diye

bu erkek arkadasım iş seyehatine cıkar, dinine cok baglıdır , ve efendi gorunusludur ancak facede orda burda eşim eşim diye insanların gozune sokan adam meger yanlız uyumayı sevmediği için iş seyehatlerinde birlikte uyuyacagı kızları götürüyormus.
inanamadım . dediğin şekilde adam yavşakmış yani:)
karakter ve vicdan meselesi bu bu gercekten çok önemli
Inan kadinin guzelligi adamin cirkinligi hic onemli degil
Tamamen karakterle alakali bir mevzu
Ben hayatimda 2 kere aldatildim , ikisi de aldatir bunlar beni dedigim adamlardi
Aslinda cok belli ediyorlar kendilerini ama bizim kadinimiz saf :) genelde ilk tanistiklari adamla erken yasta evlendikleri icin o ayrimi yapamiyorlar

dert forumu
insanlar derdi var ki yazıyor.

Ben neden dertlerini yazıyorlar ya da neden boşanıyorlar demedim. Burda sadece kötü olaylara karşı bir yakınma var. Konuyu anlamadıysanız yazmak zorunda değilsiniz.

BDV Hayatın gerçekleri
Ben de eşime çok güvenirim, bana evimize çok düşkündür.

Gecenlerde burada bir konu okudum .
Birisi konu açmış , eşi iş seyehatine gidiyormus, arkadasları da oranın kızları çok güzel sakın boş geçme diyorlarmıs.

Benim eşim de iş seyehatine çok cıkar , eşime konuyu aynen okudum :)
Sana böyle dese çevrendekiler ne dersin dedimm, zaten sürekli diyorlar ki dedi.
Ve şok oldum.
Eşime 'sen deli misin , keşke sendeki imkan bizde olsa , hergün aynı yemek mi yenir' falan diyorlarmış.

İnsanlar ne kadar pislikler , erkekler ne kadar aç gözlüler sinir oluyorum ben de.
Evet o konu bana aitti. Gercekten cok sasirdim sizin esinize de denmesine. Be. Icimden atamiyorum. Neler sayiyorum soyleyen kisiye de esime de. Ne kadar pislikler. Bu sekilde akil vermek nasil bir mantiga sigar anlayamiyorum.

Evet o konu bana aitti. Gercekten cok sasirdim sizin esinize de denmesine. Be. Icimden atamiyorum. Neler sayiyorum soyleyen kisiye de esime de. Ne kadar pislikler. Bu sekilde akil vermek nasil bir mantiga sigar anlayamiyorum.
benim eşime telefonda yazmıyorlar
eşim iş gereği sürekli bayi ziyareti yapıyor
bayilerdeki adamlar diyorlarmıs
eşime sen ne cevap veriyorsun diye sordum :D

Arkadasları zaten böyle seyler demezler ya da en azından whatsapp ta yazamazlar

böyle düşünen erkekler inşallah eşleri tarafından aldatılır

Bir de "hiç beklemezdim,güvenirdim" deniyor ya,bu korkutucu işte biz "hiç beklemeyenler" için..

Fazla takılmayın, dert bölümü diye çok görüyoruz.
Allah herkese kıymet bilen sadık eşler nasip etsin.

benim eşime telefonda yazmıyorlar
eşim iş gereği sürekli bayi ziyareti yapıyor
bayilerdeki adamlar diyorlarmıs
eşime sen ne cevap veriyorsun diye sordum :KK70:

Arkadasları zaten böyle seyler demezler ya da en azından whatsapp ta yazamazlar

böyle düşünen erkekler inşallah eşleri tarafından aldatılır
Insallah. Ben de kendi kemdime soyleyip duruyorum zaten. Insallah beterleri yasasin diye. O arkadas bekar sevgili edinemeyen her gittigi turnede kizlari ekleyen sosyal medyada birisi. Bunun geyigi bile donmustu esimle aramizda ve esimle arkadaslari arasinda. Ama hadsiz evli bir adama bu telkinde bulunacak kadar azmis cok afedersiniz.

Üyelerin akıl sağlığı için
"Bugün de güzeliz, bugün de mutlu" minvalinde bir alt başlık lazım Bdv'de :KK48:

Aslında forumdaki diğer bölümlerde eğlenceli gülmeli şeyler de çok fazla
Ama burası en tempolu yer.

Dert etme konu sahibi,
Başa gelecekse gelecektir.
O zaman ağlar, üzülür, sümüğümüzü çekeriz
Ama gelmeyen için üzülmek boşa.

Hakkımızda hayırlısı:KK19:
:KK9:Kesinlikle.
Buradaki konuları okuduktan sonra evliliğe asla cesaret edemeyiz artık.

Ben neden dertlerini yazıyorlar ya da neden boşanıyorlar demedim. Burda sadece kötü olaylara karşı bir yakınma var. Konuyu anlamadıysanız yazmak zorunda değilsiniz.
bende dertlerını yazmak zorundalar demedım. sizi anlamasam zaten cevap yazma gereği duymazdım.
burası dert forumu sadece derdi olan kişiler yazıyor elbette ki kötü olara karsı yakınma olacak. buradaki kişiler bunları paylaşıyor diye dünyadaki herkes aynı seylerı yasamıyor . mutlu evliliklerde var. tam tersı bır foruma gıtsenız baska baska seyler karsılasırsınız adı ustunde bdv

bir erkek arkadasım var iş ortamında sadece
mevkisi yüksek birisi
o kadar güzel eşi var ki sana anlatamam ve o kadar da sakin yapılı bir kız
kız sarısın , incecik upuuzn boyu var ,hatları falan cok guzel renkli gözlü
ben bu erkek arkadasımın eşini gördüğümde şok olmustum
ne kadar güzel diye

bu erkek arkadasım iş seyehatine cıkar, dinine cok baglıdır , ve efendi gorunusludur ancak facede orda burda eşim eşim diye insanların gozune sokan adam meger yanlız uyumayı sevmediği için iş seyehatlerinde birlikte uyuyacagı kızları götürüyormus.
inanamadım . dediğin şekilde adam yavşakmış yani:)
karakter ve vicdan meselesi bu bu gercekten çok önemli
Yuh, bu gerçek mi? Sadece uyuyor muymuş? Yuh diyorum tekrar....kız tekmeyi basar inşallah

Dinine de bağlı falan olamaz o...bildiğin münafık

Yuh, bu gerçek mi? Sadece uyuyor muymuş? Yuh diyorum tekrar....kız tekmeyi basar inşallah

Dinine de bağlı falan olamaz o...bildiğin münafık
Daha yeni eşiyle ümreye gttiler
Sadece uyuyup uyumadıgını bilmiyorum
Haklı sebebi varmıs iste yanlız uyuyamıyormus:)

Bu aralar BDV'de o kadar çok boşanma, aldatılma vs. konuları açılıyor ki...
Dikkatimi çekense çoğu yeni evli yani en fazla 4-5 yıl falan olmuş.
Son iki üç gündür okuduğum konular arasında kiminin daha 1 yıl olmamış kimininse 2,5 -3 yıl ancak olmuş.
Bizim neslimiz bu kadar mı kötü?
Bu kadar mı sıkıntılı?
Bende evleneli 2,5 yıl oldu. Ufak tefek problemlerimiz olsa da sadakat konusunda eşime çok güvenirim. Güvenirdim. Güvendiğimi sanıyordum.
Ama şimdi KORKUYORUM.
Yani güvenimi sarsacak bir durum yok ama
Galiba bu BDV benim psikolojimi bozuyor o_O
Bence şuanki durum daha kötü evlenen 1 ayda bavul toplayıp bırakıyo yada aldatarak ilişkisine devm ediyo kim kimle belli değil kaderde ne varsa yaşanıyo aslında tabii bizde etkiliyoruz ama korkma korktuğun başına gelir

Benim takıldığım noktada bu zaten. Erkeklerin nerdeyse hepsi problemli mi yani?
Hayır neden öyle olsun. Mesela benim babam eş olarak zor bi insan annemle iyi anlaşamazlar. Görücü usulü evlenmişler hiç sormadan sorgulamadan.
Çağımızda da evlenmek için evlenen çok insan var. Kadınlar erkeklere çok fazla boyun eğiyorlar evleneyimde ne olursa olsun gibi bi düşünce var.
Bende evliyim eşimle hiçbi sorunum yok evlenme aşamasına kadar hep bi sınavdaymışım gibi sürekli ölçtüm tarttım değerlendirdim.
Körü körüne evlenmek istesem çok daha önce evlenebilirdim.

Back
X